• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Kriss :)

    Először is Köszönöm Szépen a beszámolót :) Nagyon Örülök neki, hogy ilyen jól Érezted Magad Nálam/Velem :) az Érzés kölcsönös :) Nagyon édes srác Vagy, Én is nagy élveztem az együtt töltött időt de ezt Te Tudod (millió puszis:) Köszönöm a gyönyörű rózsákat is :) pont látom ahogy írok.. :)

    Nagyon jól aludtam ennyi kényeztetés után :) masszázs stb ;) cuki Vagy nagyon :) .. a ruha egy pink csipkés bártáncos ruha volt :) amire azért nem emlékszel Szerintem mert nem sokáig volt rajtam :)))

    Szeretettel Várlak Téged bármikor, bármennyi időre... ;)

    Addig is millió Csókjaim :* :* :*

    LauraCicaBabaN01 :)

  • Egyeztetés:

    Kitartóan kell figyelni az oldalt, hogy Laura mikor válik elérhetővé, és készenlétben kell tartani a számát bepötyögve (: én is ezt tettem, hívtam amint villogott a zöld ikon, Laura felvette, lehetett ez valamikor délután 2 óra körül. Nagyon kis aranyos és imádnivaló hangja van, jó volt hallani, hamar tájékoztatott mindenről, aztán még elcsacsogtunk egy darabig. Először mentem hozzá, este 8 órát beszéltünk meg, kérdeztem, hogy lehetek-e elsőre annyira időrabló, hogy 2 órát is maradok nála... lehettem (:
    A popsiját kértem az alap finomságokon felül.
  • Megközelítés:

    Parkoláshoz van hely bőven, BKK közel, mivel tetszik a városnak az a része, ahol Laura lakik, így sétáltam egy hosszabbat.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház, Laura egy randi előtti gyors telefon alkalmával elmondta a pontos címet (pontos "jé"vel :D). A ház kifogástalan, a környék csöndes és alig forgalmas, egy kapucsengés után Laura beinvitál pontos emelet és ajtószámmal, lift van, izgulás is :D
    Maga a lakás is kifogástalan, a fürdő jól felszerelt, van hely a ruháknak, kellemes félhomály, félhalk zene, és nem utolsósorban van klíma (: Az ágy elég tágas mindenféle mutatványhoz, mellette egy hatalmas tükörrel, ami nem megduplázza, hanem néha négyzetre emeli az élményt. Cica pedig ketten van, Laurával lakik még a világ legédesebb cicája aki mellesleg jólnevelt, és nagyrészt álmos (: úgy két óra eltelte után kezdett el nyújtózni a kitty towerben.
  • Lány külseje:

    Laura a tizes skálán valahol 11,5 körül lehet, tulajdonképpen kiakadt a mérőeszköz (a kezem és szemeim). Ha az összes fullos pornószínésznő egybe lenne gyúrva, akkor Laura lenne a végeredmény, hatalmas, tenyérbe bele sem férő szilikoncicik (amik érzékenyek! Ez nem akármilyen fícsör, emberek, az exbarátnőm is mesterséges idomokkal rendelkezett, de ő nem érzett semmit a kényeztetésből, míg Laura viszont mindent). Feltöltött ajkak, amitől az embernek égnek áll mindene, cicás szemek, hosszú finom szőke haj, vékony derék, formás, kerek csípő, a világ legpuhább és legfinomabb popsijával.
    Nekem mégis a hátán a popsija fölött az a kis behajló része a gerincén a kedvencem, rengeteg törődéssel lett elhalmozva (: a nyaka szintén. Ennivaló mindkettő (:
    A tetkók és piercingek a képeken is látszanak, élőben is ugyanolyan. Vannak műkörmök is, őrjítően cirógat velük (:
  • Action:

    Huuha. Hol kezdjem :D
    Laurával már olyan régóta szemeztem az oldalon, hogy ha leírnám, senki el nem hinné. Félénkebb alkat vagyok (bátorságot kellett gyűjtsek), de Laura ezt pillanatok alatt feloldotta.
    Megérkeztem hozzá egy kis rózsacsokorral, Laura imádta, az ajtóban várt rám egy... miben is... nem emlékszem :D de biztos van róla kép.
    A másféle "rózsaszálakat" is a csokorba bújtatva adtam át, de túl jól sikerült az álcázás :D
    Laura beinvitált, érezte hogy kicsit irányítani kell engem az elején, úgy is tett. Megbeszéltünk fél perc alatt még ezt-azt, elküldött fürdeni, mire visszatértem a nappaliba, addigra lekerült róla aa... nem emlékszem mi (: meztelenül várt az ágyon fekve egy olyan pózban, amit gondolom félórákig állítgatnak be profi fotósok műtermekben fotózás előtt.
    Laura közben vizet készített be az asztalra, sejtette, hogy jól fog jönni, és igaza lett :p
    Először a hasamra fektetve adott egy jóleső masszázst, beszélgettünk közben (amúgy végig beszélgettünk, jó vele csevegni, annyira aranyos, és van humorérzéke!).
    Utána megfordított az ágyon éés... valahol itt veszíthettem el a fonalat, Laura a szájába vett, és olyan jóleső forróság öntött el, amilyen még addig sosem (egészen 20 perccel későbbig :)
    Olyan forró, csorgó nyálas, mélytorkos, cuppogós franciázást kaptam tőle, amit még senkitől, az orra hegyét is néha belefúrta a hasamba. És ha ez nem lenne elég, akkor még ott a tükör az ágy mellett, és Laurát is lehet cirógatni közben, úgy emlékszem tüntetőleg a cicijére fogta a kezem, hogy ideje lenne markolásznom is, nem csak finomkodni :D
    Aztán az ágy elé állított, gumit húzott, és ringatta a popsiját, felkínálva mindent (: bebújtam Laurába, a puncijában voltam, és ő parancsolt át a popsijába... végig hajlított háttal térdelt előttem kutyusban, én meg élvezkedtem és gyönyörködtem a látványban, Laura pedig izgatta magát... huhh... meló közben írom ezeket a sorokat, nem most kéne talán erre gondolni :D eleinte finom voltam, de Laura húzott magába, hogy csattogjunk és ne kíméljem, uralkodni kellett magamon hogy ne legyen végem pár pillanat alatt (:
    Laura mindenhol forró, de szó szerint mindene az, a puncija pedig nagyon finoman ölelget. Ölelgetős :p
    Végül a popsija végzett ki, lerántottam a gumit, és a mellei kaptak meg mindent, eláztak rendesen (:
    Utána Laurával majdhogynem egyszerre mondtuk, hogy most én fogom masszírozni őt, úgyhogy egy gyors mosdás után visszatérve ő feküdt hasra, én meg önző módon elkényeztettem (: vagy fél órán át csak puszikat adtam a gerincére, a nyakára, Laura nevetett és imádta, én meg nem nagyon tudtam abbahagyni (: túl jó hallgatni, ahogy Laura jólesően sóhajtozik, és túl jó hozzabújni a puha bőréhez (:
    Még senkit nem kényeztettem így korábban és pláne ilyen hosszan, végül kezdett újra élet lehelődni belém, úgyhogy Laura visszaparancsolt magába, pedig még órákig folytattam volna Cica kényeztetését (:
    Már a két óra vége felé jártunk, de készültem arra az esetre, ha esetleg nem tudnék tőle elszakadni, úgyhogy megkérdeztem tőle, hogy meddig rabolhatom az idejét, és maradhatnék-e még nála újabb két órát... Laura csak nevetett, és igent mondott :p
    Elrendeztük az újabb rózsaszálakat gyorsan, végül a két újabb órából két és fél lett (:
    Laurával végigbeszélgettük azt is, még kicsit akkor is, mikor húzott magába :p tetszett :p
    Újabb cuppogós, mélytorkos, nyáltól csorgó pornós franciát kaptam Laurától, mindenem azonnal az égnek állította, ölelgetett a torkával is, egyszerűen őrjítően izgató tud lenni. Visszabújtam Cicába többször is (visszaparancsolt a puncijába és a popsijába is, közölte hogy most pedig meg fogom dugni... uhh... már az ilyen szavaktól is végem tud lenni :p)
    Megismételtük végül ugyanazt, mint az első két órában, csak utána még több puszival és törődéssel igyekeztem elhalmozni Laurát, nem tudtam kibírni enélkül :p
    Minden percét élveztem, és remélem Laura is, isteni mikor csak húz magába és szó szerint dugatja magát, és akkor is, mikor kéri a kényeztetést (:
    Laura a végere teljesen kifacsart, elhasználtunk vagy 7-8 gumit, úgyhogy már csak 5-600 darab maradt szegénynek :D
    Imádtam.
  • Elszámolás:

    Gyors és pontos, nem rombolja az illúziót, és végtelenül rugalmas (: lásd négy és fél óra a tervezett kettő helyett.
  • Összkép:

    Sosem tudtam elképzelni hogyan lehet egybeönteni a pornós és a barátnő fílinget, hát így (:
    Mindkettőt éreztem, imádtam minden percet, biztos hogy leszek még nála.
Happy Massage