• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon váltottunk néhány üzenetet, és itt is javasoltam egy randi időpontot, ami szerencsére neki is megfelelő volt.
  • Megközelítés:

    Villamossal és busszal is könnyen megközelíthető. Én autóval mentem, a közeli Kondorosi uszoda környékén nem nehéz parkolni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, amerikaikonyhás lakás. A szobában hatalmas duplaágy. A fürdőszobában tusoló, ahol két egymást kedvelő ember éppen elfér. Tusfürdőből kellemes választék, a törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    A nyíló ajtó mögött elbújva várt, nekem pedig leesett az állam amikor végre megpillantottam. Egy gyönyörű nő állt előttem szexi fekete fehérneműben, combfix-szel, vadítóan csillogó szemekkel. Teste olyan mint egy 28 évesé, karcsú alak, formás mellek, és fantasztikus popsi. Az arca igazán szép, én imádtam azokat a kacéran mosolygó szemeket. Egy vidám hölgy, puszival fogadott és átkarolt. Hiányolta a profilképemen lévő kalapot, de megállapította, hogy a valóságban még jóképűbb vagyok (vagy valami hasonló, de ha nem is mondta, biztosan gondolta). Ebben a fejezetben kell a saját külsőnkről is írni, nem? :)
  • Erotikus masszázs:

    Ja, hogy ez a masszázs fejezet. Hááát, tulajdonképpen volt masszázs, úgy a közepe felé. Erősen erotikusra sikerült, de hát az ilyesmit könnyen elviseli az ember. Szóval kicsit a lábam is masszírozta, meg aztán rámült és a hátam is masszírozta. Aztán nemcsak kézzel masszírozott, hanem gyakorlatilag minden intim testrészével. Szóval kb. ennyi volt a masszázs, de kezdjük az elején, a következő fejezettel.
  • Levezetés:

    Az egész ott kezdődött, hogy bejöttem az ajtón és gyakorlatilag a nyakamba ugrott. Átkarolt, megpuszilt, majd átöleltük egymást és hosszú csókban forrtunk össze. Igazi csókban. Szorosan hozzámbújt és csak csókolt vég nélkül. Gondoltam hogy nagyon ellenszenves biztos nem lehetek... Én is átöleltem, de csak fél kézzel, mert a másikban még a táskám volt. Gondoltam, valamikor le kéne tenni a táskát, de akkor abba kellene hagyni a csókot. Nagy bajban voltam. De egy hirtelen ötlettől vezérelve inkább elhajítottam a táskám, így már két kézzel tudtam átölelni és megmarkolni azt a világbajnok popsit. Még egy darabig élveztük egymást, majd elengedett, és felajánlotta hogy levehetem a cipőmet ha akarom. Aztán a pólómat már ő húzta le, és rögtön ő is megszabadult a felsőjétől. Újra átöleltük egymást, és most már a formás mellek is elérhetővé váltak. Aztán a nadrágom következett, majd szép lassan az alsónadrágtól is megszabadított, amiből úgy pattant ki a szerszám ahogy a filmeken látni, teljes készültségben. Az ő bugyijától is megszabadultunk, és így csókolóztunk tovább.

    Aztán felajánlotta a közös fürdést. Ja, közben valamikor megkínált egy pohár vízzel/gyümölcslével, csak ezt már nem tudom kronológiailag beilleszteni az eseménysorba. Szóval mentünk zuhanyozni, a zuhanyfülkében éppen elfértünk, de nem volt cél hogy messze legyünk egymástól. Szépen beszappanoztuk egymást, én különösen figyeltem a popsi és a punci alapos tisztítására, bár már előtte is makulátlanul tiszta volt Shila minden porcikája. De hát azért ne végezzünk félmunkát, ugye. Ő is alapos volt, a farkam kitüntető figyelemben részesült, és a tágabb környezete is megkapta ami jár neki. Természetesen itt sem maradhatott el a hosszú és intenzív csók. Duzzadó férfiasságom hol a hasán, hol a popsiján csúszkált, nyilván csak tisztogatási célzattal. Shila egy bombanő, mondtam már? Eszméletlen jó volt ölelkezni, simogatni és simogatva lenni. Amikor már hosszasan kiélveztük a tisztogatás örömeit, megtörölköztünk, majd bementünk a szobába.

    Gyorsan az ágyra kerültünk, majd Shila cickóit kezdtem kényeztetni nyelvemmel, aztán haladtam lejjebb, a köldökéig, majd elértem a szirmokig. Párnát tettünk a popsija alá, úgy kényeztettem, először csak a környéket, majd egyre célratörőbben. Ő is egyre intenzívebben mozgott, majd a hangja is megjött, végül egy hatalmasat élvezett. Ezután helyet cseréltünk, és itt jött a fent már említett hátmasszázs. Ami nem tartott sokáig, rövid idő után csúszkába ment át, majd a nyelvével kezdte felfedezni a hátulról jól megközelíthető erogén zónáimat. Még rá is kérdezett, hogy szeretem-e ezt a fajta kényeztetést, amire én lelkesen bólogattam. Hát amit kaptam tőle, az eszméletlen volt. Shila a nyelves kényeztetés fekete öves nagymestere. Úgy járta be fürge és puha nyelvecskéje a legintimebb pontokat is, hogy majdnem elájultam a gyönyörtől. Nagyon hosszan élveztem ezt a fajta különleges bánásmódot, de aztán egy idő után szerettem volna már a franciáját is érezni, így megfordultam.

    Először a kezei közé vette a kéjrudat, és finoman masszírozta. Aztán nyelvével táncolt rajta egy kicsit, majd a mellei közé vette, és így csúszkált rajtam. Először a lábaim között helyezkedett el, majd mellém térdelt, és így elértem a kívánatos popsit és puncit is. Ekkor már ajkai közé vett és lágyan izgatott. Időnként mélytorok is volt, eszméletlen jól csinálta. Hol segített kézzel is, hol csak a szájával izgatott. A végkifejlet közeledtével gyorsabb kézimunkára váltott, majd egy nagyot robbantam az ajkai közé. Még volt annyi időnk, hogy átöleljük egymást egy kicsit, majd mentem zuhanyozni, ahol még segített lemosni a hátamat.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a virágcsokrot, extrákról nem tudok, én nem is vettem igénybe ilyesmit. Szerintem teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Fantasztikus élmény volt az egész ottlétem, az ajtón belépéstől kezdve a távozásig, minden perce. Nagyon élveztem minden pillanatát, az erotikát is, de Shila társaságát is, a vidámságát, a mosolyát, a kedvességét. Olyan élménnyel lettem gazdagabb, ami nem mindennapi, és ezért nagyon hálás vagyok.
Happy Massage