• Nina Milf

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg és rögtön hívtam is. Szombati nap volt délután. Képlékeny volt még az estém ezert megbeszéltük h később hívom. Meg is történt. Simán ment az egyeztetés. Kellemes hangú hölgy es már a telefonban is kedves volt. Abszolút rugalmas volt. Igazsághoz hozzá tartozik hogy valaki kapott tőle egy 10 perccel később gyere üzit aki nem én voltam de végülis megoldódott.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Bkv is van nem messze. Napközben fizetős szerintem. Duna pláza mögötti cím. Nekem sikerült parkolót is találni es mivel hétvégén este voltam fizetni sem kellett. Tok egyértelmű a cím.
  • Helyszín:

    Új építésű több szobás lakás. Tiszta szép nekem megfelelt. Tusfurdok szájvíz van minden ami kell.
    Szobában egy hatalmas egesz falas tükör es egy kicsit kemény de kenyelmes ágy
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon tetszett Nina. Egy magas világos göndör hajú hölgy fogadott magassarkúban es köntösben. Igazából lefagytam mint lufi árus a nyílzáporban. De Nina közvetlen mosolygós és barátságos nyitott stílusa gyorsan átlendített. Gyönyörű szemű vastag szájú igéző tekintetű Nő. Képeknek abszolút megfelel. Formas alakja van. Nagy természetes mellek mellett , vékony karcsú dereka és formás popsija van a hölgynek. Imádtam.
  • Action:

    Bár a megérkezésem egy kicsit kalandosra sikerült, mégis megérte az utolso percig. A korábban említett félre küldött sms miatt először nem értem el. Kicsit el is szomorodtam elkönyvelve hogy ma már nem találkozunk Ninaval. Szerencsére irtam neki smst es rögtön hívott is h mehetek. Nem jártam messze igy gyorsan vissza értem és a megkapott kódok után már helyszínen is voltam. Miután bekísért a szobába vízzel kínált majd kicsit -beszélgettünk ismerkedés céljából. Napom felől érdeklődött kedvesen mosolygósan majd megmutatta a fürdőt. Mikor vissza értem ő is elszaladt egy pillanatra. Vissza jött és az ágyon kezdtuk az ismerkedést. Abszolút kezdeményező heves csókok között húzott magára. Falta a számat csókolta a nyakam. Hanyatt feküdt és elindultam felfedezni gyönyörű testét. Csókoltam a nyakát majd a mellét. Itt elidőztem egy kicsit majd a hasát es az oldalát. Elsőnek én kényeztettem őt. Elkezdett nedvesedni ekkor hirtelen felült es azt mondta most ő jön.
    Hát uraim. Falta a farkam mintha csak engem akart volna mar régóta. Nagyon jó franciat kaptam. Melytorkos köpködős. Talán eddig a legjobb. De higy a legjobbak között van az biztos. Nagyon kezdeményező, heves. Nagyon jo volt. Ezután gumit húztunk es belém ült. Meglovagolt. Ezután hátulról dugtunk. Tolta magát rám. Kozben moziztam a hatalmas tükörben. Felálltunk és igy dugtam hátulról. Közben a mellét markoltam. Néha hatra nyúlt a zacsira azt masszírozta.
    Váltottunk misszire. Így mikozben dugtam magát kényeztette, markolta a melleit. Kozben egy ket pici csók. Húzott magára folyamatosan. Nagyon élveztem. Még egyszer belém ült az ágy szélén fordítva, majd lehúztuk a gumit. Kaptam egy köpködős franciát majf a melleire verte a farkam. Mivel elment az idő igy a hátralévő részben -beszélgettünk. Tökéletes partner volt abban is.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kertem külön. Az egesz nő egy extra. Hozzá állása miatt. Előre megbeszéltük letettem elején az asztalra
  • Összkép:

    Nagyon kellemes óra volt. Nahyon gyorsan elment sajnos. Eddog Ninanal éreztem a legjobban magam. Végig kedves mosolygós volt. Elhittem hohy tényleg engem akar. Felfalt szinte. Kezdeményező. Beszélgetni is lehet vele de amit előtte kaptam tőle az mesés volt. Köszönöm szépen Nina. Hat szerintem jövő héten megint megyek.
Happy Massage