• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben történt itt az oldalon aztán a megfelelő dátum kiválasztása után vtr.t is küldtem. Aránylag könnyű elérni, figyeli az oldalt is szóval a lehetőségek adottak. 2 órára foglaltam időpontot.
  • Megközelítés:

    Reggel kaptam egy üzenetet hogy ne a megbeszélt helyre menjek hanem küldött egy másik címet ahol jobban érzi magát mint amit megadott. Parkoló volt gazdagon a délelőtti órákban, metró 3 perc gyalog usz is van a másik irányban szóval szerintem egyszerű.
  • Helyszín:

    Egy másik lakásban fogadott mint ahogy írtam de ez nem volt le semmit a tőrténetből, ígyis-úgyis kiszámoltam hogy mikorra kell odaérjek. Régebbi tömbház lakás, nem felújított de abszolút otthonos, egyedül van mint mindíg rend volt, tisutaság, bár ő azt mondta hogy készüljek mert kupi van, de abszolút nem volt gond semmivel. A fürdőben is megtaláltam mindent.
  • Lány külseje:

    Niki abszolút a zsánerem. Magasságban viselkedésben hozaállásban egyaránt. Egy fekete melltartó-tanga kombóban fogadott ami hihetetlen jól áll neki a sze.üveg meg nagyon jól keretezi az arcát. Csókos ajkait nagyon jó érezni és hihetetlen szexuális kisugárzás lengi körül. Finom illata már az ajtóban megbabonázott.
  • Action:

    Most is igyekszem rövid lenni, de a 2 órás randit nem lehet nagyon rövidre fogni, de igyekszem tömören fogalmazni.

    Megérkezésemkor, ami picit hamarabb volt, mint amit megbeszéltünk, még sétáltam a tömb körül egy kicsit, aztán hívtam és hamar megkaptam a bejutáshoz szükséges információt, habár a bejárati ajtó nyitva állt előttem.
    Megkaptam az emelet és az ajtó számát es már repültem is fel. Az ajtóban tündéri vendéglátóm "ezer éve ismerősöm" egy tanga-melltartó fekete-fehérneműben várt egy tőle megszokott hatalmas mosollyal és öleléssel. Rögtön szájrapuszi és "jó hogy jöttél" köszöntés. Majd cipő le, bemutatta a lakást hogy mit hol találok pici kacérkodás egymással, vetkőzés majd irány a fürdő ahol igyekeztem mihamarabb alaposan letudni a kört...közben az ajtó nyitva volt és folytatta az incselkédést, egyszerűen már itt az őrületbe kergetett.
    Gyorsan visszatértem a szobába ahol állva kezdtünk egy vad smárolásba, egymás testének a simogatásába, ami hamar átment egy vad szeretkezésbe.
    Én nagyon gyorsan az ágyra döntöttem, és hátulról kezdtem a tanga mellett nyalni az izléses puncit de aztán hamar a tanga lekerült és mostmár teljes egészében az enyém volt.
    Niki nagyon érzékeny és nagyon hamar el lehet juttatni a csúcsra ha figyelünk a reakcióira és arra ahogyan irányít....szerintem már itt volt egy orgazmusa. Aztán a hátara fektetve folytattam a ténykedésemet amit egy jó pár remegős orgazmus követett. Az ujjamat is bevetettem aminek ismét eredménye lett...itt látszott már az ágyon is hogy igencsak jól esik neki ugyanis tocsogtunk a nedvben meg a nyálban, de ezt mindketten iszonyatosan élveztük.
    Hagytam egy pár perc szünetet folyadékpótlásra, majd utat engedtem neki.
    Ami ezután következett az csak Niki tudását igazolja. Az a francia amit Ő tud azt átélni kell...odaadóan, tudja mi kell hogy neked jó legyen, nem elkapkodva és minden területre kiterjedően tudja csinálni. Hosszannyalogat majd eltűntet tövig közben ráfogok néha-néha, Ilyenkor torokhangokkal kíséri az előadást amit én becsukott szemmel élvezek. Minden területre kiterjedően átadja magát és én is magamat az ő tudásának. Néha feljön egy csókra, nem akar kivégezni, habár megtehetné
    Itt megszűnt minden tér és idő, az volt az érzés hogy csak a most van és mindent ki kell használjunk. Közben én csúsztam le őt nyalni, miközben az arcomon ült, hol ő bólogatott hevesen rajtam.
    Hasamra ült ami tiszta puncilé lett mindenhol közben csókolóztunk mint a szerelmesek....iszonyat jó volt.
    Itt történt meg az első aktus is, igazából semmit nem kellett megbeszéljünk, tudtuk mit hogyan, és már ült is bele. Éreztem hüvelye forró szorítását amely tocsogott a nedvtől...itt jegyezte meg hogy nem is érti minek készített be sikosítót :))
    Öleltük egymást, csókolóztunk és közben vátozatosan lovagolt rajtam amíg éreztem hogy elfárad...itt fordítottam a hátára ő közben vízert nyúlt de nem engedtem hogy letegye a poharat már hatoltam is be...itt ugyanazt folytattuk amit az előtt csak épp fordítva. Egyikünk sem számolta hogy hányszor ment el de kétség sem fért hozza hogy nagyon jó neki és élvezi a pillanatot.
    Majd eljött az én időm és az utolsó pillanatig kiélvezve puncija lüktetését...utána egy határozott mozdulattal fölé térdeltem és a mellére élveztem egy nagyot.
    Nagyon jól állt neki ;)) ezt ő is megjegyezte. Kicsit pihegtünk majd folyadékpótlás és tusolás. Utána összebújtunk és meséltünk egymásnak egymásról...itt tűnik ki Niki kedvessége és intelligenciája, ugyanis értelmes és okos lány életcéllal és odaadással.Folyton mosolyog és fenntartja a szintet ahol abba hagytuk.

    Nem hagyja magát sem engem és izgat, simul hozzám, érzem rajta hogy újra akarja. Ahogy a puncijához érek érzem rajta hogy már most be van nedvesedve. Ismét lekúszom kicsit nyalakodni amit én szeretek de ő is nagyon hálás érte...itt újból elérjük pár orgazmus után a tocsogó szintet, de itt most már tettünk egy törölközőt is...biztos ami biztos :)))) Egyszerűen nem tudok betelni vele. Folyamatosan sóhajtozik, néha felkúszom egy csókért meg egy ölelésért de közben az ujjammal nem engedem el a puncit és izgatom. Ő a nyakamat szorítja és csókol vehemensen, és liheg a nyakamba....eléggé lúdbőrös a helyzet.
    Feláll hogy igyon egy kis vizet amit kihasználok és rögtön állva kezdtünk ismét szexelni ami nagyon jól működik a magasságunk miatt, majd az ágyra terdel én meg mögötte rolom neki ami belefér. Kezét hátrafogva diktálom a tempót ő meg csak élvez....Isten tudja hányszor, de ezt ő is megjegyezte.
    Annyira jó vele az egész együttlét hogy nem is akarjuk egymást elengedni. Ő még franciazik egyet, fáradhatatlanul, de sajnos nem jön össze nekem a második kilövés...de erről ő nem tehet, néha van ilyen.

    Kicsit levezetésképpen beszélgettünk majd elmentünk tusolni. Amíg öltöztem ő végig kacérkodott tette szét a lábait, izgatta magát....errre csak annyit tudtam mondani hogy ennek így nem lesz jó vége mert neki sem lesz ideje pihenni és én is elkések.
    Az ajtóban búcsúztunk egymástól egy hosszú csókkal és fenékpacsival és megígértük egymásnak hogy találkozunk még.
  • Elszámolás:

    Ami ki van írva azt maximálisan teljesíti, nincs kifogás, nyafogás....egyszerűen szereti. Abszolút megbízható korrekt lány.
  • Összkép:

    Ismét nagyon feltöltődtem nála. Jó lenne mindennap eljutni hozzá akár egy beszélgetésre is. Ha valaki jól érezni szeretné magát egy lánnyal aki mint szexuálisan mint az élet dolgaival tisztában van akkor hozza kell elmenni és szerintem bármit megkap amire vágyik. Egy hihetetlen nő!
    Köszönök mindent Niki!
Happy Massage