• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drágaságom!❤️


    Annyiszor zengtem már rólad viszontódákat, hogy nem igazán tudom ilyenkor, hogy hogyan is kezdhetném. Nagyon boldoggá tesz, hogy a sok-sok együtt töltött óra során már ennyire összecsiszolódtunk, és lassan már többször megszeretgettük egymást, mint mások öt év házasság alatt 😁 Azt is mondhatnám, hogy lassan haza jársz 😁

    De nem csak boldog vagyok, hanem egyre izgatottabb is az újabb és újabb randik előtt, mert mindig azon agyalok, hogy most milyen turpisságon töröd a fejed, hogy én milyen huncutságon töröm a fejem, hogy te milyen piszokságon agyalsz éppen... Szóval érted😂

    Nagyon nagyon jól éreztem magam most is, mint mindig veled 😊😚
    Látod, ha két ember között ennyire működik a kémia, nem kell ahhoz három lövés, hogy akkorát szexeljenek, hogy megrepedjen a plafon 😁 Ha pedig malackodni kell, közöttünk olyan kémia van, amilyen a legmenőbb laborokban sincs 😁

    Tudtam végig, hogy nem fogod feladni, sosem engedtelek volna el egy alapos kifacsarás nélkül. Akármilyen passzban is érkezel hozzám, a szájrátétes Wandagaranciát mindig érvényesíteni fogom rajtad, még az életed árán is 😂
    Ebben hiba sosem lesz 😛😉

    Lassan befejezem a mondókám itt neked, mert amilyen kedvemben vagyok, reggelig ontanám itt a szavakat... 😁

    Köszönöm, hogy vagy, köszönöm, hogy jössz, köszönöm, hogy ...
    De mit is csinálok, ahogy nézem, már csak 24 óra és itt vagy végre, elmondhatom élőben is. Jobb is lesz úgy, mert néhány szó már túllépi a soft-pornó határait a mondanivalómban 😂

    Várlak Drágám nagyon!😉

    Már csak egy kis idő és újra együtt....

    Addig virtuális puszi😘

    A vadabbakat élőben átadja holnap:

    A Te Wandád❤️

  • Egyeztetés:

    Mivel jól ismerjük egymást és rendszeresen tartjuk a kapcsolatott így mindig könnyen találunk mindkettőnk számára megfelelő időpontott.
    Most is így történt,tegnap este beszéltünk és jeleztem felé hogy meglátogatnám másnap este.
    Meg is egyeztünk,de kb egy óra múlva írt hogy nem lesz jó az időpont,közbe jött neki valami. Próbáltunk új időpontot találni,de mivel délelőtt vidéken volt dolgom és nem tudtam hogy mikorra érek vissza így nem mertem bevállalni azt az időpontot amit Wanda ajánlott nekem. Így megegyeztünk abba hogy másnap délután beszélünk hogy kb mikorra érek vissza Pestre.
    Ma mikor hazaértem,írtam Wandának hogy ma esetleg tudunk-e még találkozni, pár perc múlva jött is a válasz hogy persze. Felajánlott egy időpontott ami nekem is megfelelt, ezután pedig küldtem is a vtr-t.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős , erre érdemes odafigyelni ,mert pont előttem büntették meg az előttem parkoló autót. 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék, köztük az én egyik kedvencem is.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:) Legutóbbi látogatásom óta a wc deszkát ki cserélte, és egy cuki kutyus mosolyog rád mikor oda tettem a törölközőtt. Mondtam neki hogy pont ugyan ilyen wc deszka van nekem is otthon :)
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csajszi.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű gyönyörű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik az arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni. Gyönyörű,finom és illatos puncija van amit imádok kényeztetni. Nagyon finom parfümöt használ,teljesen levett a lábamról.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Ha esetleg valaki izgulna randi előtt, Wanda közvetlensége azonnal feletteti, hogy miért is kéne izgulni.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
    Most kértem tőle egy bugyit ami a videóján szerepel ,középen nyitott és egy gyöngysor van rajta, mondta megpróbálja megkeresni.
    Persze nem találta meg mire mentem azt mondta így szokás szerint megint pucéran fogadott. Vagy mégis megtalálta? Lentebb majd kiderül.
  • Action:

    Időben érkeztem, írtam Wandának majd jött a válasz hogy jöhetek.Az ismert kapukód után már engedett is fel. Ajtó mőgé bújva várt,beléptem és mikor becsukta megpillantottam és hát kerestem a bugyit rajta,de hát megint nem volt rajta semmi.Kicsit szomorú lettem,de Wanda hamar csókot adott és ettől azért máris jobb lett a kedvem. Mondta egész végig kereste a bugyit,de nem találta meg. Kis csevej után bementünk a szobába,ahol elkezdtem vetkőzni,közbe jött a következő sokk Wandától. Kijelentette hogy ma nem lesz közös fürdés sem. Itt már kezdtem aggódni hogy mi rosszat tettem. Szóval két dolgot szerettem volna ma a randin, (hamár a hétvégén volt a születésnapom) gondoltam ennyi ajándékot csak kapok tőle. Nem indult jól a randi,gondoltam magamban. így hát elmentem fürdeni egyedül.
    Egész zuhany alatt azon gondolkoztam hogy mi rosszat tettem vagy írtam-e neki valami rosszat az elmúlt pár napban.De semmi nem jutott az eszembe amiért ilyen bünti járna.
    Fürdés után,elindultam a szobába és hát mit látnak szemeim. Wanda az ágyon fekszik és rajta van a kért bugyi. Annyit tudtam csak mondani neki hogy te kis Dög :D
    Ő meg csak nevetett ,hogy át tudott verni.
    Mondtam neki hogy ezt még visszakapod.
    Mellé térdeltem, majd ráhajoltam és elkezdtünk csókolózni.Közben ő az egyik kezével megtalálta a velem egykorút és elkezdte izgatni.Én hol a száját vagy a nyakát csókolgattam,az illata teljesen megvadított.Majd lentebb indultam a gyönyörű ikreit kezdtem el a nyelvemmel izgatni.Ezután kértem még pár csókot ,majd Wanda rámszólt ideje lentebb vándorolnom. Így hát elindultam és a szájától indulva a dombokon keresztül a legszebb völgybe amit láttam. Mivel a bugyi még rajta volt így a puncinál lévő gyöngysort a nyelvemmel toltam arrébb és így kezdtem nyalni Wandát. Ahogy hallottam nagyon élvezte,hol lassabban hol gyorsabban pörgettem a nyelvem.Mikor pedig már nagyon mozgott Wanda akkor tudtam hogy közel van a csúcshoz,ezért rá gyorsítottam és pár pillanat múlva el röppent az én kicsi Angyalom.
    Kis pihi után én kerültem sorra.
    Hátamra feküdtem és Wanda mellém helyezkedett,a zsákos családdal kezdte a kényeztetésemet. Tudja jól hogy mennyire imádom ahogy ő csinálja.
    A nyelvét járatta a zsákos családon,majd végül az ekkor már eléggé ágaskodó velem egykorút vette a szájába.
    Wanda franciája valami eszméletlen. Hol teljesen eltünteti és pár másodpercig lent is tarja ,közben pedig a nyelvét folyamatosan pörgeti. Teljesen kész szoktam lenni tőle.
    Majd Wanda mondta mi lenne ha kutyusba kezdenénk. Gyors gumit helyezett rám és már be is pucsított.Mögé kerültem,de a bugyi még rajta volt, Wanda mondta próbáljam meg a gyöngysor között bedugni a velem egykorút. Széthúztam a gyöngysort és behelyeztem a nedves punciba. Hihetetlen szűk volt most a puncija, így lassan kezdtem el ki-be járatni a velem egykorút.
    Majd mikor Wanda hangja is megjött,akkor elkezdtem gyorsabban járatni a farkamat. Én közben hol a csipőjébe kapaszkodtam hol pedig a bugyiba. Wanda egyre hangosabb volt mikor egyszer csak a párnába fúrta a fejét és egy hatalmasat élvezett.Kicsit lassítottam,majd mondtam hogy feküdjön hasra és én pedig így folytattam tovább. Rá hajoltam és egyre jobban járattam ki-be a velem egykorút közben pedig az arcát csókolgattam meg a vállát. Wanda pedig a Teremtőt emlegette. Mikor eleget fekvőztem már rajta akkor fel egyenesedtem és a popsiját szét húztam és így néztem ahogy jár a farkam a punciban.
    Kezdtem fáradni,ezért javasoltam egy kis pacit.
    Hátamra feküdtem és Wanda pedig bele guggolt.Lassan kezdett el lovagolni,közben én a melleit fogtam.Majd mikor kicsit rá gyorsított akkor én is elkezdtem alulról adni az iramot és így nagyon jól csattogtunk.
    Majd Wanda hirtelen rám dőlt és csak annyit mondott: Mivan veled ma? Teljesen kicsinálsz.
    Majd ezután újabb kutyus következett,de most az ágy mellé álltam és Wanda rám tolatott.
    Itt egyre gyorsabban járattam a velem egykorút.Nagyon csattogtunk,Közbe Wanda egyre hangosabban nyögött,ami annyira beindított hogy mikor belekapaszkodtam a bugyiba,véletlenül el is szakítottam.
    Nevettünk rajta,majd gyors lekapta és fordultunk misszibe ahol tovább csattogtunk.Hol ráhajoltam, hol felegyenesedtem és közben a csiklóját izgattam. Közbe Wanda egyre jobban nyögdécselt és folyton csókot kért tőlem amit persze meg is kapott,az egyik ilyen csóknál pedig éreztem és hallottam hogy sikerült újra el élveznie.
    Folyt rólunk már a víz,de nekem még nem sikerült elélvezni. Wanda ezt már személyes ügynek vette,mondta addig nem mehetek haza míg elnem élvezek egyszer.
    Így hát az ágy szélére ült éselkezdett franciázni. Minden tudását beleadta,de a velem egykorú nem akart ma könnyeket ejteni. Javasoltam menjünk el fürdeni. Meg is mostunk egymás testét.
    Mivel kb a randi felénél tartottunk így Wanda azt mondta hogy írány a szoba, ő ebbe nem törődik bele.Le ült az ágy szélére engem pedig ma elé kért. Elkezdte a mennyei franciáját, pár perc után megszólalt a telefonom, mondtam Wandának hogy bocsánat ,de egy fontos telefont vártam egész nap a munkahelyemről. Gyors felvettem,közben pedig visszamentem Wanda elé,aki a szemembe nézett és olvasta a gondalatomat és tovább folytatta a franciát. Miközben én telefonáltam ,addig ő mindent bevetett,pár perc telefonbeszélgetés után a telefont ledobtam az ágyra és mondtam Wandának hogy most már puncit kérek.
    Így 69-be helyezkedtünk el. Ő tovább folytatta a franciát és a körmeivel izgatta a zsákos családot ami nagyon izgató volt számomra. Én pedig a gyönyörű és finom punciba vesztem el.
    Majd jó pár perc szopás után Wanda eltalálta a megfelelő tempót ahol már éreztem hogy közel vagyok és mondtam is neki a puncija alól hogy abba ne hagyja.
    Közben kicsit én is alulról elkezdtem mozogni, majd egy hatalmasat élveztem az én kicsi Angyalom szájába.
    Mikor lenyugodtam,megtörölgette a velem egykorút majd mellém feküdt. Mondtam neki hogy ma igaz csak ez az egy jött össze ,de ez felért hárommal is.
    Mire Ő igen látta és érezte is.
    Wanda is boldog volt hogy sikerült kifacsarnia. Kérdezte hogy mi volt ma velem hogy ilyen sokáig bírtam.
    Mondtam szerintem a nagy meleg és a mai napom eléggé rohanós volt.Ilyen is kell néha,szökőévente egyszer fordul velem az ilyen elő ,mint Ő vele hogy vegyen fel nekem ruhát :D
    Majd a randi végén pedig megbeszéltük hogy hamarosan folytatjuk és búcsú csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen. Átlag alatti a rózsaszál,de jóval átlag feletti élményt kapsz.
    A randi végén a kisasztalra tettem a rózsákat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Másfél órát töltöttem az én kis Angyalommal.
  • Összkép:

    Azt hittem hogy a kezdeti sokk után,nem lesz valami jó randink,mert azt hittem tettem valamit,de nem ez csak Wandácska kicsi terve volt,hogy jól megvicceljen.
    Nagyon megvan köztünk a kémia, nem volt még soha két egyforma randink,valamelyikünk mindig kitalál valamit a másiknak.
    A mai randin kb a másfél órából kicsit több mint egy óra volt a szex.Igaz hogy csak egyszer mentem el,de az felért a szokásos hárommal ami szokott lenni ennyi idő alatt.
    Mindketten megdolgoztunk ezért az egyért, de leginkább Wanda aki hitt benne hogy ki tud ma ő is csavarni engem és nem adta fel.

    Kedves MK-ak mielőtt Wandától kérnétek ezt a bugyit,sajnos ez szétszakadt,mindenkitől bocsánat :D

    Angyalom!
    Fantasztikus voltál ma is, hamarosan folytatjuk.
    Bocsi a bugyiért,de ahogy te szoktad mondani nekem teljesen szétszedtél,igaz én most a bugyit szedtem szét rajtad :D
    Majd próbálok szerezni hasonló bugyit neked :D
    Imádlak és millió csók :****
Happy Massage