• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en ment az egyeztetés, minden probléma nélkül. Az első időpont javaslatom nem volt jó, a második igen. VTR-ben kértem, hogy Jessyca mellett Nova is legyen jelen. Ennek sem volt akadálya, úgyhogy jó kis egy órának néztem elébe.
  • Megközelítés:

    A cím világos, kocsival mentem, minden probléma nélkül sikerült parkolni is. A bejutás a szokásos. A tömegközlekedésről fogalmam sincs.
  • Helyszín:

    Panel lakás, apró, de tiszta és normális fürdő. A baszobában félhomály, egy fotelbe lehet ruhákat pakolni és van egy nem túl nagy méretű ágy. Hármunknak már néha kicsit kicsi volt talán, de azért megoldottuk...
  • Lány külseje:

    Jessyca és Nova is rengeteg képpel hirdet és mindegyik róluk készült. A két leányzó nagyon hasonló egymáshoz: mindketten alacsonyak, kemény húsú, bögyös-faros/popócici típusú hölgyek. Nagy dumások, jó a hangulat, sokat és harsányan nevetnek, feszengésnek nyoma sincs.
  • Action:

    Zuhany után a hölgyek az ágyon ülve-térdelve vártak, odatérdeltem hát én is az ágyra. Megcsókoltam mindkettőjüket (Nova szólt, hogy nyelves csók nincs, inkább csak puszik, ezek után Jessycával is ezt követtem magamtól), kicsit elkezdtem simogatni őket, és mire kettőt pislantottam, Nova bekapta a farkamat, Jessyca meg a mellbimbómat nyalogatta, miközben a golyóimat simogatta. Annyira jó volt a dolog, hogy egész testemben remegtem lényegében és csak egy kis darabig tudtam hagyni nekik ezt a játékot, mert utána úgy remegtek a térdeim, hogy le kellett feküdnöm.

    Miután lefeküdtem, kezdődött csak az igazi őrület. A két bestia totál rámszállt és teljesen megőrültek a farkamon meg a golyóimon. Minden úszott a nyálban, ahogy torokhangokat hallatva felváltva szoptak és a heréimet nyalogatták. Jessyca párszor mélytorokra is vette és mozgatta a torkát a farkamon, nagyon komoly érzés volt, pláne, hogy Nova közben a golyóimat masszírozta meg nyalogatta. Nem is értem, hogy nem mentem el ettől az egésztől, lehet, hogy éppen azért, mert ez már túl sok is volt. Mindenesetre elég sokáig elvoltunk ezzel, hogy felváltva franciáztak illetve a zacsival és/vagy a mellbimbóimmal foglalkoztak, a testemet nyalogatták stb.

    Kértem gumit, amit már nem is tudom ki rakott fel, de először Jessyca beleült és meglovagolt. Jó gyorsan csinálta és olyan szögben, hogy a farkam elejét masszírozta vele. Ettől általában hamar elmegyek, de valahogy most mégsem, talán a brutál francia miatt kicsit érzéketlenné is váltam, nem tudom. Aztán gumicsere után volt egy kis doggy Novával, miközben Jessycát csókoltam, de a végén mégiscsak visszatértem a dupla franciához, mert az egyenesen észvesztő. Nova négykézláb volt előttem, lendületesen dugtam a száját, miközben Jessycával smároltam meg a fenekébe kapaszkodtam. Végül Nova szájába élveztem, aki az élvezés ideje alatt végig lendületesen szopott, nem csak engedte, hogy elmenjek a szájába, hanem aktívan szívta ki az utolsó cseppet is. Meg is jegyeztem, hogy szerintem úgy elintéztek, hogy soha többet nem fogok szexelni!
  • Elszámolás:

    Utólag fizettem az előre megbeszéltet, extrákat nem vettem igénybe, semmiféle meglepetés nem volt ilyen téren, szóval totál korrekt az egész.
  • Összkép:

    Nagy buli egy ilyen hármas, én ajánlom mindenkinek. Olyan dolgokat érdemes csinálni, amit csak hármasban lehet. Annak semmi értelme, hogy az ember egyvalakivel foglalkozik, a másik meg ül az ágy szélén. A hölgyek mindenben partnerek voltak és nagyon lendületes, lelkes, élménydús órát hoztak össze nekem. Én abszolút ajánlom mindenkinek!
Happy Massage