• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már sokszor próbáltam eljutni hozzá, néha sikerült is telefonon elérni, de akkor már nem volt megfelelő időpontja. A mai nap sikerrel jártam, végre. A telefonban, mint mindig, csilingelő hangú és informatív volt. Délelőtt le is egyeztettük a mai találkozót. Az időpont tekintetében annyira rugalmas volt, hogy a megbeszélt érkezésem hamarabb sikerült (jó kis magyar autópályák meg a Waze) odaérnem, de azonnal fogadott. Mivel vidékről kell terveznem az utazást, így általában a technikára hagyatkozom. Életemben ez volt az első alkalom, hogy a GPS szerint jelzett idő előtt már 20 perccel megérkeztem bárhova is. Általában az ellenkezője szokott lenni.
  • Megközelítés:

    Érkezésemkor az utcán ahhoz képest, hogy nap közepén jártunk, válogathattam a fizetős parkolóhelyek között, így sikerült is egy árnyékos helyet találnom. BKV a közelben, ha jól emlékszem villamos és busz is megáll, így aki azzal jön, egyszerű a dolga. A telefonban megadott címet eltéveszteni nem lehet. Annyi volt a kérés, hogy na a kapualjból telefonáljak, hogy ha megérkeztem. A kérésnek megfelelően ezt az autóból intézem. Már délelőtt megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, így azzal sem volt semmi gond.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen új, fürdő, háló és egy amerikai konyha. Mindenhol patyolat tisztaság, higiénia és rend uralkodott. A nappaliban mobil klíma halk zúgása adja a megnyugtató alaphangot. Amúgy a napokban mennek felszerelni a rendes, fali klíma egységet. Kértem előre, hogy parfüm nélkül kéretik engem fogadtatni a diszkréció miatt, aminek vendéglátó maradéktalanul eleget is tett. Sőt, még a rúzst is letörölte a szájáról érkezésemkor. Ezek apró dolgok, de nagyon sokat sejtetnek a hozzáállásról. A fürdőben már bekészítve várt a frissen mosott, illatos törülköző, ráadásul találtam olyan tusfürdőt is, amilyet én is használok. Még 1 plusz pont. A csapnál kikészítve a szájvíz és a kis pohárka is hozzá. A tett helyszínét a nappaliban található kihúzható kanapé testesítette meg. Hozzáteszem, hogy azon is illatos lepedő volt. Ugye, azok a kis pozitív apróságok mindenhol. Egyszóval semmibe sem lehet belekötni.
  • Lány külseje:

    Kérésemre Vivien átlátszó hálóingben fogadott. Az ajtón belépve egyből fülig is ért a szám. Volt még 1 extra kívánságom is, amit szintén "megkaptam", de ez inkább csak kettőnkre tartozik. Ilyen téren is maradéktalanul érezhető, hogy a vendégért megtesz mindent, amennyiben Ő is megkapja a kellő tiszteletet. Egyébként Vivienhez szükséges egy alapvető intelligencia szint megütése. Az arckitakarástól nem tartottam az eddigi beszámolókat olvasva. A szépség szubjektív, de azt kell mondjam, hogy bőven túlszárnyalta a várakozásaimat. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy az arcvonásai, vagy a kisugárzása az, ami ennyire megfogja az embert. Egy biztos, hogy ezzel tisztában van és nagyon jól használja. A nappaliba lépve itallal kínált, választhattam hideg és szobahőmérsékletű közül. Megint 1 plusz pont. Miközben kiszolgált, mögéosontam és magamhoz húztam. Ahogy hozzámsimult egyből tudtam, hogy jó helyen vagyok. A telefonban előre jelzett kezdeti zavarom és izgulás pár perc múlva teljesen el is tűnt. Gyengéd simogatásokkal feltérképeztem, hogy mit is rejt a hálóing. Tenyérbeillő mellek, finoman reagáló bimbókkal. Lapos has. Markolnivaló fenék. Markáns csípő. Dudorodó punci. Végem is lett. Nem kérte, de kikészítettem az asztalra a fél órának megfelelő virágszálakat és kis aprósággal megtoldva. Irányt vettem tusolni, addig Ő keresett zenét háttérzajnak.
  • Action:

    A zuhanyzásból visszaérve a nappali közepén várt rám, ahol egymás karjaiba fonódva eldaloltam a kívánságaimat, amit mosolyogva nyugtázott. Ismét történt valami, amire nem számítottam és nagyon jól esett. A csókját még most is érzem. Érzelmek nélkül, de ez az a fajta csók volt, amit az ember nem felejt el. Lassan a a kanapé felé vettük az irányt. Miközben incselkedett velem teljesen hadrendbe álltam. Ledobta magáról a hálóinget, de elsőre nem sikerült elvenni a tekintetem szemei kereszttüzéből. Végülis csak végigmustráltam és teljes elégedettségem kifejezve kértem, hogy hogy férkőzzek a lábai közé. Lefeküdt az ágyra én pedig elhelyezkedtem és elállt a lélegzetem. Ha egy férfinak van punci ideálja, akkor én most megtaláltam. Igyekeztem megtenni minden tőlem telhetőt, de annyira mohó voltam, hogy néha-néha teljesen megfeledkeztem arról, hogy a rezdüléseire koncentráljak. Úgy kinyaltam, mint koldus a tepsit. Majd az ágy mellé álltam, Vivien pedig elhelyezkedett velem szemben, négykézláb. Igazából annyira jól franciázott, hogy a már sokak által megénekelt mélytorkot és kényszerfranciát meg sem akartam próbálni. Csak élveztem a helyzetet és közben hátát simogatva azon gondolkoztam, hogy ideje gumit kérni, vagy azonnal végem lesz. A védőfelszerelés felhelyezése után a misszionárius pózt választottuk. Lábait hol széttárva, hol összezárva és felemelve tartottam. Mikor előredőltem, elkezdett magába húzni, lábait összezárta, majd ismét csókolóztunk. Tekintetünk találkozott és nem akart elengedni a szorításából. Érzékelve, hogy ebből gyorsan tűzijáték lesz, kértem, hogy lovagoljon meg. Váltottunk is a pózon és amint nyeregbe pattant érzékien elkezdte mozgatni a csípőjét. Hátradőlt, a combomra támaszkodott és én diktáltam a tempót. Majd tartva a pózt, guggoló helyzetbe kértem a történést és szintén saját tempómat diktálva, közös sóhajok között elért a vég. Visszaült rám és hatott lenyugodni. Nem sietett sehova. Ismét kaptam egy csókot. Levette a gumit és kérdezte, hogy megtisztítson - e. Válaszolva a kérdésre elintéztem magamnak és elmentem ismét tusolni. Utána még beszélgettünk pár szót a munkáról és családról, mintha régóta ismernénk egymást. Felöltöztem és utamra indultam. Az ajtóban még kaptam 2 puszit és jól megfenyegettem, hogy még látjuk egymást. Biztosan meglátogatom még.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vállal, szerintem nincs is rá szükség ilyen repertoár mellett. Az adatlapon kiírt dolgok közül mindenki kedvére válogathat. A kiírt elszámolás több, mint korrekt.
  • Összkép:

    Az összbenyomás tekintetében erre mondom, hogy bőven teljesült minden, amit elterveztem a randevúra. Rengeteg apró dolog (természetesen pozitív) szúrt szemet közben, amik pont annyit adtak hozzá, hogy maradandó élménnyel távozzak Vivientől. Sőt, alig bírom kivárni, hogy mikor lesz újra lehetőségem meglátogatni Őt. Megválogatja, hogy kit enged közel magához, ami szerintem teljesen rendben is van ilyen környezet, hangulat, szolgáltatás és hozzáállás mellett. Bátran kijelenthetem, hogy "pályafutásom" eddigi legjobb élményével lettem gazdagabb. Nem csak a kis plusz dolgok miatt, hanem mert Vivienből árad valami, amit még mindig nem tudok teljesen megfogalmazni. Nem tudom, hogy Ő is annyira élvezte -e a randevút, mint én, de az biztos, hogy a kölcsönös szimpátia esetén a vendég mindent megkaphat Tőle.
Happy Massage