• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de sajnos nem sikerült elérnem, majd 15 perccel később megcsörrentett. Visszahívtam és sikerült is 45 perccel későbbre időpontot egyeztetni. Elég érves hangja volt a telefonban, így először egy pocit aggódtam, hogy a csábító képek után ne legyen csalódás, mert valahogy a hangot nem tudtam az alkathoz illeszteni, de mint kiderült valószínűleg csak a telefon tréfált meg.
  • Megközelítés:

    13. kerületben nem messze a Dagálytól egy kis zsákutca, sikerült is parkolóhelyet találnom, sajnos aznap még nem működött a vodánál a mobilpatkolás, így el kellett sétálnom parkoló automatát keresni, megetetni némi apróval, ami valamilyen véletlen folytán pont volt egy órára való a kocsiban elszórva.
    Gps tudja a címet, csak a telefonban kapott cím és a házon lévő épületszámok nem voltak először egyértelműek, de sikerült megtalálnom az ajtót. Onnan hívtam, de az előtérben már nem volt térerő, így csak az emeletet értettem. De az emeleten már egyértelmű volt, hogy merre is kell mennem.
  • Helyszín:

    A lakás szép, egy nappali-konyha-előszoba részre érkezünk, onnan nyílik a szoba és vele szemben a fürdő. A kádnál óvatosan kell zuhanyozni, hogy ne menjen mindenfelé a víz, sikerült abszolválni. Kis poharat nem találtam a szájvízhez, de azt is megoldottam.
    Szobában franciaágy, ruháknak van helye.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm nem árul zsákbamacskát. Ajtónyitás után velem szemben állt egy olyan piros csipkés valamiben, ami nem talart semmit, de mégis volt rajta valami. 😃
    Arca szép, szája csókra hívogat, a hatalmas mellekről meg nehéz elvonni a figyelmet.
    A képeken látható alkat, nekem bejött.
  • Action:

    Cipő le, ajándékot átadtam, majd említette, hogy nem is gondolta, hogy megyek, mert az utóbbi időben sokan csak befoglalják az időpontot és el sem mennek, ez elég szomorú. Majd be a szobába. Míg vetkőztem kedvesen megkérdezte kérek-e inni. Türcsi oda volt készítve, gyorsan lezuhéztam, majd vissza a szobába. A kért innivaló már ott volt bekészítve. Az ágy mellett állva kezdtünk el ismerkedni, a csókja inkább visszafogottnak mondható. Miután az összes rúzs átkerült az én számra, közben a ciciket is kényeztettem, jó nagy hegyes bimbói vannak, élmény velük foglalkozni, levette rólam a türcsit és kézzel mérte fel a terepet. Majd leült az ágy szélére és változatos módokon kezdte kényezetetni a velem egykorút. Mélytorok sajnos nem volt, viszont kellemesen nyalogatta minden irányból, volt hogy a zacsihoz is letévedt, mikor a szájában voltam, akkor az egyik kezével a zacsit cirógatta.
    Majd kérte helyezzem magam kényelembe, amit meg is tettem, itt folytatta oldalról, aztán lábaim közé telepedve a kényeztetésemet. Gondoltam én is viszonoznám, így kértem feküdjön hanyatt.
    Meg is tette, apró csókokkal eljutottam a puncihoz, mely sajnos nem volt sima, de lábait felemelte és így tudtam nyalakodni, az ujjazást előre jelezte, hogy tilos, így ebben sem volt fennakadás.
    Tetszett neki a műsor, nem tudtam megítélni, hogy mennyire, de mindketten úgy gondoltuk ideje tovább lépni, így szexin foggal feltépett egy csomagolást és a gumit felpattintotta, majd meglovagolt. Itt is az ugrálós, csúszkálós változatok is megjelentek, majd katapultáltam.
    Kaptam törlőket a tisztogatáshoz. A pihenőidőben beszélgettünk, majd rákérdezett, hogy mehet-e még egy menet. Hanyatt feküdtem, oldalról kezdett el kényeztetni, miközben én simogattam ahol értem.
    Mikor már kellően állt a zászló, elérkezettnek látta az időt egy újabb gumi igénybevételére.
    Missziben kezdtük, ő vezette a be a farkam a puncijába, pakolhattam a lábait, a hangok alapján neki is tetszett, majd kiegyeztünk egy doggyban. Itt észnél kell lenni (ami általában nem megy), mert csodás a látvány. Nagyon jó volt így dugni. A tempósabb, csattogósabb iramot kedvelte jobban a hangok alapján, így kértem jöjjön ki az ágy széléhez pucsítva. Így dugtam egy jó ideig, majd egy idő után az ágy szélére ült, levette a gumit és kézzel a cicikre szerette volna a befejezést, melyben szívesen felajánlottam segítségemet és így is ért a vég, eterítve a nagy melleit.
    Tisztogatás, majd újabb zuhé és búcsú.
  • Elszámolás:

    Zuhanyzás előtt előre elkérte a pesti órás átlagnak megfelelő összeget. Kicsit bizalmatlannak éreztem, de nem volt ebből semmi probléma.
  • Összkép:

    Nem a barátnőfeelinges vonalat képviseli, inkább a dugjunk aztán viszlát. Én jobban kedvelem a barátnőset, meg az illúziót keresem. Viszont van, akinek meg ez az oldal a kedvence, úgyhogy ez nem negatívum, csak info.
Happy Massage