• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerösök vagyunk Nikivel ezért itt az oldalon beszéltük meg a randit. Az első időpontot sajnos le kellett mondonam az én hibámból, de pillanatok alatt találtunk mindkettönk számára megfelelőt. Rugalmas és gyors volt az egyeztetés mindkét esetben.
  • Megközelítés:

    Niki új helyre költözött a Villányi úttol nem messzire. Tömegközlekedés kíváló a parkolás már kicsit nehezebb én nem messze a helyszíntől találtam ingyenes parkolóhelyet. Autóval érkezés esetén egy plusz 5 percet számoljatok rá szerintem mindenképpen. Az épületet könnyű megtalálni wazze ismeri.
  • Helyszín:

    A régi társasház szépen beredezett, felújított lakásában található a tetthely. Kaputelefon segíti a bejutást. Diszkréten lehet
    A lakásban Nikitől már megszokató módon rend és tisztasság uralkodik. A nagyméretű nappali-konyha kombóból nyilik a kis fürdő ahol ajtóval ellátót tágas zuhanykabin található. Jónéhány tusfürdő és szájvíz szolgálja a higéniát.
    Száraz törülköző és kilépő volt bekészítve. Az ágy közepes méretű, de kényelmesen elfértünk. :)
    Egy kanapé is volt én a ruháimat oda pakoltam le, de legközelebb szerintem azt is kipróbáljuk majd.
  • Lány külseje:

    Nikinek rengeteg képe van fent arckitakarás nélkül. Gömbölyű formái előrevetíttik, hogy mi vár a látogatóra. Erotikus kisugárzása már a képekről is sűt élőben pedig rátesz még egy lapáttal mosolygós, közvetlen, vidám személyisége. Belépésemkor egy fekete áttetesző bodyban és a hozzá passzoló fekete combfixben várt. Meg kell mondanom ritka csábító jelenség volt. Dús kebleit még jobban kiemelte. Alig vártam, hogy mehessek tussolni és a karjaimba zártam.
  • Action:

    Miután felfrissültem és kilépem a fürdőből Niki az ágyon várt mosolyogva és maga mellé invitált. Nekem se kellett biztatás és csodás partberem mellé térdelve csókót loptam. Pillanatok allatt átváltottunk vad nyelvpőrgetős smárolásba. Közben kezeink felfedező útra indultak és egy pillanat alatt harcra kész állapotba kerültem. Csókokkal borítottam kedvesem gyönyörű testét és hamarosan már illatos punciját nyaltam-faltam. Niki egyre jobban hangot adott elégedetségének és ez arra ösztönzött, hogy egyre jobban és jobban pörgessem nyelvemet megduzzadó csiklóján.
    Tevékenységem nem volt hasztalan Niki lábait felhúzva engedett nekem mind nagyobb teret, majd hangos sóhajók és nyögéssek kiséretében elreppent egy másik dimenzióba.
    Néhány pillanatig phegett, majd csak annyit jegyzet meg: így kell indulnia egy hétfő reggelnek! :D
    Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött.
    Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.
    Mikor már úgy éreztem ezt nem lehet ép ésszel bírni vv-t kértem és Niki nyeregbe pattant. Hol térdelve, hol guggolva vágtázot én pedig csodás kebleit kényeztettem közben.
    Éreztem, hogy közzel a vég ezért pózcserét kértem és hátulról támadtam. Túl sok ideig nem is bírtam a kiképzést és hatalmasat élveztem a gumiba.
    Niki hagyott lenyugodni, majd óvatós mozdulatokkal eltakarította a romokat. Itallal kínált és beszélgetni kezdtünk, hogy kivel mi történt mostanában. Az egy óránkból nem sok maradt így kikéredzkettem még egy gyors tussolásra. Közben tovább folytattuk a trécselést Nikivel. Öltözés után könnyes búcsu partneremtől és kielégülve egy újabb frankó élménnyel gazdagodva útnak indultam a napi robot felé.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban megtalálható. Számomra abszolút megérős. Szokásommal ellentétben az apró ajándék lerakásakor elfelejtettem mellérakni a tiszteletdíjat.Távozásom előtt javítottam a hibámat.
  • Összkép:

    Remek egy óra egy gyönyörű lánnya. Maximálisan csak ajánlani tudom őt. Rendszeresen visszatérő vendége vagyok azt hiszem ez mindent elmond.
Happy Massage