• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Szavam is elállt, annyira meglepődtem, és jól esett az írásod, ráadásul mindezt pont 100. beszámolónak kaptam, nagyon köszönöm! :)))

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, azonnal felvette, fél háromra időzítettünk egy 60 perces randevút. Hangja jól érthető, kedves, lényegretörő volt a vonalban.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható, XIII. kerület nyugis része. Új építésű ház, parkolóhely volt, de én mindenhova rollerrel megyek a városban. BKK-val talán a Béke térről lehet besétálni.
  • Helyszín:

    A helyszín remekül tükrözi úrnőjét. Kreatív, igényes, fiatalos. Ha ott lakik, gratulálok, mert tiszta és rendezett, ha nem lakik, gratulálok, mert színes és otthonos. Sokat ad hozzá az élményhez, ha nem egy steril műtőasztalon kell romantikázni. Kedvencem az előszobában a falból kiálló mini-kanapé, mely 5:1-hez kicsinyített mása nagytestvérének. A fürdőszoba felszereltségével drogériát lehetne nyitni, törölköző nedvszívó és méretes, az ágy stabil és nem nyikorog.
  • Lány külseje:

    Lizzie évek óta be van csillagozva nálam, csak csodálatomat eddig nem mertem találkozássá transzformálni, félvén, túl magas labda lesz ő számomra. Képei rendkívül egyediek, a végzet asszonyától a cyberpunk hangulaton át ezer arcát mutatta már. A sokszínűséget átfonja az ízléses erotika, igényes luxus. Nincs ez máskép élőben sem, vendéglátóm elképesztően nőies, formás, igazán kívánatos idomokkal rendelkezik. Keblei kellően dúsak, combjai izmosak, kezei kecsesek. Arca mindig mosolyog, szemei mindig rám figyelnek, aranyló pupillája tág, hangja selymes és simogató. Ha tippelnem kellene, milyen idős, fogalmam sem lenne, valahogy olyan kortalanul szép.

    Kicsit olyan, mintha egy fáraó lányával randiznék. Na most, hogy tiszta legyen az olvasóban a kép, bennem meg semmi arisztokrata jelleg nincs, inkább az a szakadt arc lennék, aki a köveket faragja a piramis építkezésen, úgyhogy alig mertem vendéglátóm szemébe nézni. Ennek ellenére Lizzie mérhetetlen kedvességgel bánt velem.
  • Action:

    Fürdés után üres szobába értem, de mögöttem már toppant is be Lizzie egy frissítő itallal, tálcán. Az ágyra vetettük magunkat és egy bemelegítő hátmasszázzsal kezdtem partnerem testének feltérképezését. Bőre feszes, fiatalos, ízlésesen izmos, sportos múltra tippelnék. Derekán egy be nem fejezett szarvas tetoválás látható, melyről a Jågermeister reklám jutott az eszembe, ahol a vadász térdel le az üldözött vad előtt. Izgultam hát, hogy oly gyönyörű e vad amit üldözök, hogy nem lesz szívem elsütni rá fegyverem. :-)

    Csókoltam testét, felfelé haladván, mellein, vállán, nyakán keresztül ajkaihoz értem. Csókja olyan édes volt, mint egy lágy szellő a forró sivatagban. Lassú, nyugodt, erotikus. Ajkai körül öleltek, nem sürgettek, puha nyelve játékra hívó pajkossággal üdvözölt. Ajak vadászatomat tovább folytattam dél felé.
    Angyalom lábai közé hasaltam és orális kényeztetéssel folytattam együttlétünk. Szeméremdombja közepén egy fazonra vágott csík mutatja az irányt. Fejemben pörgetem hirdetésének "bemutatkozás" szekcióját. Mintha azt olvastam volna, nincs ínyére az erős szívás, így csak óvatos vagyok. Nem kell sokáig várnom az első hangok megérkezéséig. Partnerem nagyon könnyen izgalmi állapotba kerül, pedig nem is használtam fel egyet sem különleges képességeim közül. Nem baj, legalább lesz újdonság a legközelebbi alkalomra - gondoltam, hiszen az biztos, hogy ezek közé a combok közé nekem vissza kell térnem. Tisztálkodáskor valahogy egy csepp víz beszorult a hallójáratomba, és olyan volt, mint amikor a hegyről jön le túl gyorsan az ember. Ehhez hozzá adódott ideiglenes kedvesem combjainak fokozódó szorítása, mely olyan álomszerű állapotot idézett bennem: mintha búvárfelszereléssel merültem volna alá, saját lélegzetemet nagyon hangosan, Lizzie kéjes zihálását csak háttérből, tompán hallottam. Mindez még izgatóbbá tette az eseményt, a végére majd kilukasztottam a lepedőt.

    Most partnerem következett a kényeztetésben. Melleivel simította végig testem, majd meredező hímvesszőmhöz ért. Először rutinból feltámasztottam a fejem párnával, gondoltam mozizok, de később inkább hátrabiccentettem a fejem és csukott szemmel élveztem a törődést. Most ez lehet, hogy bután hangzik, de Lizzie-nek még a nyála is különleges. Valahogy sokkal síkosabb, selymesebb, konkrétan azt hittem, valami szintetikus síkosítót kent rá. A technikája pedig elképesztő. Azt sem tudom hol kezdődik az ajka, hol ér hozzá a keze, az orális kényeztetése egy szinfónikus egészet alkot. Időérzékem ekkor már a kútban volt, de úgy tippelek, legalább 10 percig egyensúlyoztam a menyország küszöbén.

    Ez után a behatolás tünt a következő logikus lépésnek. Egy pici punci nyalást kérvényeztem bemelegítés képpen, de a lelkemre kötötte, hogy csak lágyan, mert ilyenkor ő már nagyon érzékeny. Gumit húztunk, majd misszionáriussal indítottuk az aktust. Képtelen vagyok szavakkal leírni azt a fokú törődést, amit kaptam. Soha nem éreztem még ilyen közvetlenséget karrierem során. Partnerem néha magához szorít, hátamat simogatja, nyakamat masszírozza, vállamra borítja fejét, lábfejével bakot tart, hogy ne csusszanjak meg az ágyon, vádlijával faromat karolja át és ritmust diktál. A behatolás mélységét izmos combjaival szabályozza, kezdetben sekélyen, majd némi aklimatizáció után bebocsátást nyerek vaginájának teljes mélységébe. Mindeközben forró szemkontaktus és kéjes nyögések surrannak a fülembe, közvetlen közelről.

    A tenger jéghideg vizére koncentrálok, hogy ne élvezzek el azonnal. Megkérem, hasaljon le, és felpucsított hátsóját támadom meg szikla keménységű péniszemmel. Imádom ahogy kerek tompora lágyékomnak feszül, és nyugodt csattogással gerjesztem a testén végigfutó lökéshullámokat. Nemsokára lovagló pózra váltunk. Megváltó angyalkám a mellkasomra támaszkodik, és ritmusos tempót diktál. Teljesen kifárasztja magát rajtam, néha rám dől és a fülembe liheg.

    Megkérem végezzen ki kézzel. Hátára fektetem, felé térdelek és hagyom, hogy két kézzel pumpálja acél kemény péniszem. Manuális izgatása egyébként nem egyszerű fel-le majomkodás, inkább olyan tantrikus boszorkány fogásként tudnám jellemezni. Szól, hogy ebben a pozícióban nem tudja adagolni a speciális összetételű síkosítoját (a nyálát), ezért cserélünk. Én fekszem a hátamra és úgy kapom úrnőmtől az örömöt. Szegényt nagyon megdolgoztattam, izgatottsági szintemet tekintve majdnem a gödörből kellett kitolnia, de zokszó nélkül vette az akadályt: kitartó lelkesedéssel váltogatta a ritmust immár gyémánt keménységű falloszomon.

    Vulkánként kitörő orgazmusom egy pillanatra összekötötte az eget és a földet, extázisba borította testem minden sejtjét és valószínűleg lespriccelte vendéglátómat is valahol, mert rám dobott egy papírtörlőt és sietve távozott a fürdőszobába.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor a szekrényre tettem a rózsaszálakat, ott is maradt végig a víz mellett. A fáraó lányát nem a kincs éhség vezérli.
  • Összkép:

    Őt egy gondolat hajtja: a tökéletesség. Ami máshol egy elérhetetlen idea, az nála alapszolgáltatás. De ezt nem pedáns ráfeszüléssel nyújtja, hanem fiatalos lazasággal. Mindezek mellett nincs eltelve magával, kellően flexibilis. Folyamatosan a kedvemben járt, bátorított, hogy instruáljam. Ez a hozzáállás intelligenciából fakad. Nos persze az ilyen kaliberű lány csak átutazó körünkben, úgyhogy meg vannak számlálva a napjaink. Igazából valami megragadta az érdeklődését, azzel szeretne foglalkozni a jövőben. Megyek is a Wikipediára, van-e ennek köze, hogy ilyen boszorkányosan tud bánni a seprűnyelemmel. Összességében a következőt tudnám mondani:
    Ha csúnya lenne, akkor is hozzá mennék.
    Ha kapzsi lenne, akkor is hozzá mennék.
    Ha lepukkant helyszínen rendelne, akkor is hozzá mennék.
    De egyik sem igaz, úgyhogy az olvasóra bízom, mennyire bűvölt el engem ez alatt az egyetlen óra alatt Lizzie.
Happy Massage