• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telón felhivtam azonnal felvette, s mivel korábban már beszéltünk így csak egy közös megfelelő időpontot kerestünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, meglepetésemre belvároshoz közelebbi címre érkeztem mint korábban gondoltam. A cím helyes forgalom rendben van. Garázs nyitás megvolt begurultam majd az ajtók záródtak. Ez több mint diszkrét. Ha jól láttam szembe szomszéd se nagyon van.
  • Helyszín:

    Lakóház emeletes pazar megnyerő és tiszta. Fürdő és baszoba a második emeleten van. Tisztaság van új törcsi van 5 felé tusfürdő van. Mondjuk illatmentes nincs de legyen ez a legnagyobb baj. Szájvíz is van. Víz a padlón nincs vizes kilepő nincs. Falon tükrös szekrény baszobában van.
  • Lány külseje:

    Alacsony szöszi kinézetű csajszit láttam a garázsban aki igen közvetlenül fogadott. Végig kedves volt akivel nyugodtan lehetett dumálni. Akárhol képes lenne erre sztem ilyen e természete. Előttem haladt rövid shortban és pólóban a lépcsőn fel. Arca szép gatya feszül feneke domborodik gatyám feszül. Mondjuk ha ruha nélkül fogadott volna adnék 5 pontot de úgy nehéz lett volna a nyitott garázsban ténykedni. Legyen ez az én kattanásom.
  • Action:

    Megérkezés után félérve a tett színhelyére vetkőzes után elmentem zuhanyozni. Vendéglátómmal azután az ajtóban találkoztunk hiszen ő is zuhanyozott. Visszatértéig ágyban vártam kB 2 percet.
    Megérkezett Karen és azonnal kezdeményezett és az ölembe helyezkedett. Álló farkamat a punci finoman kitámasztotta. Így pár percig időztünk majd Karen elindult lentebb és kéz nélkül szopni kezdett. Golyókat szájába kényeztetve gátat nyalva farkam oldalát fel le és majd bekapva igyekezett minél jobb hangulatot teremteni. Jó jó leszop ez a szép csaj de jobb lenne mélyebben gondoltam. Jelzés érték megvolt.
    Karen igyekezete ellenére torka ellenállt mire igyekeztem volna én mozgolódni hogy ténykedjek. Meglehetősen nehezemre esett mert nyelvét pörgetni kezdte és nem hagyta abba. Nem volt mit tenni szájába élveztem. Hagyott szájában amíg le nem nyugodtam majd kisvártatva picit magamra hagyott. Öblítés után visszatért amikor is megbeszéltük második menet most nem lesz. Nekem így jó volt s neki is. Mint megtudtam azaz ezt tudom hogy nagy a méretem így torkán nem ment le és félt hogy szét szakad mert ő viszont nagyon szűk. Kecske káposzta esete pipálva.
  • Elszámolás:

    Extra nincs vagy csak én nem figyeltem. Így végül fél órát maradtam. Egy tucatnyi virágot hagytam hátra hálám jeléül.
  • Összkép:

    Én többet, Karen éppen ennyit szeretett volna, de így kitudja mikor végeztek ki utoljára. Csodás volt minden.
    Vissza is mennék szívesen.
Happy Massage