• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hete telefonon beszéltünk, de nem sikerült időpontot egyeztetni. Most VTR-en próbálkoztam pár nappal előre és így minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    A cím világos, a helyszín a Marinán van, a megözelítést ennek megfelelően eldöntheti mindenki magának. Én rendszerint a DunaPlazaban állok meg kocsival és onnan átsétálok.
  • Helyszín:

    A helyszínen többen is rendelnek (én is voltam már másnál ott), ennek ellenére nem találkoztam senkivel, hála Nadett őrködésének és a profi logisztikának.
    A lakás amúgy teljesen rendben van, a szegélyléc mellett hangulatfény, a fürdővel is minden rendben. A szoba alapterületének 90%-át elfoglalja az ágy, éppenhogy csak el lehet menni mellette, de az ajtóval már trükközni kell. Volt egy szobainas, arra tudtam pakolni. A célnak teljesen megfelel az egész. Az ággyal szemben van egy jó nagy tükör, ahol óriásit lehet mozizni.
  • Lány külseje:

    A képek egyértelműen Nadettről készültek. A hirdetésében megemlíti, hogy vannak tetoválásai, akit ez zavar, ne menjen hozzá. Ez alapján több tetkóra számítottam, a jelenlegiek inkább a karokra korlátozódnak és azon kívül még elszórva itt-ott.
    Említendő még a nagy, vastag keretes szemüveg, amit az action jó ideje alatt is viselt (én szemüveges vagyok, de le szoktam venni ilyen alkalmakkor), plusz a fogszabályzó (?). Kis mellek, nagyon formás test, kerek szuper popsi. Nagyon kellemes, értelmes természetű lány Nadett, öröm vele találkozni.
  • Action:

    Zuhany után az ágy melletti fél méteren smárolással kezdtünk. Szuper jól csókol Nadett, egyáltalán nem fogja vissza magát és a vendégnek sem kell. Az ágyra feküdve folytattuk a nagy csókcsatát, miközben a testét fedezgettem fel, főleg a melleit persze, időnként ráfogva a fenekére is. Akármeddig ellettem volna ezzel, de hát komolyabb terveim voltak, úgyhogy kértem, hogy vegye le azt a kis kombinét (vagy mit), ami még rajta volt. Kis ideig a mellecskéit kényeztettem, majd rátértem a nekem nagyon fontos kölcsönös franciára.

    Az összes hölgy közül szerintem Nadettnél a legjobb a kölcsönös francia. Hihetetlen, hogy milyen show-t levág ezen a téren. Folyamatosan nyomta magát a nyelvemre, húzott beljebb kézzel-lábbal, ráfogott a fejemre, össze-vissza twerkelt a nyelvemen stb. Egészen óriási volt. Jó sokáig elvoltunk ezzel, nagyon emlékezetes volt.

    A következőkben feltérdeltem, Nadett előttem négykézláb, és elkezdett franciázni. Szenzációs volt a tükörben oldalról látni, ahogy ügyködik, majd szemből nézni a testét, a fenekét meg hát persze érezni a vehemens franciázást. A térdelést nem bírtam sokáig, hanyattfeküdtem, így Nadett már a golyókkal is lelkesen tudott foglalkozni, miközben még rá is tett egy lapáttal a francia tempójára. A gyors elsülést megelőzendő gumit kértem és szemből támadtam, mert dugás közben csókolni akartam és a cickókkal akartam játszani. Nadett itt is nagyon aktív volt, belemozgott, húzott magához csókolózni, hajamba túrt stb. stb. A misszi után doggyt kértem, hát az valami egészen fantasztikus volt, ahogy láttam Nadett szenzációs fenekét dugás közben. Annyira felhúzott, hogy tényleg sikerült jó alaposan megdugni. Nadett hozta továbbra is a formáját és doggyban erőteljesen húzta rá magát a farkamra, nagy tempóban és sok hanghatással kísérve lökdösött vissza, miközben én a fenekét markolásztam meg csapkodtam vagy éppen a cickókkal foglalkoztam. Ez az egész egyszerűen szenzációs volt eddig, de hát az ember már csak olyan, hogy még a tökéletesnél is jobbat akar, így aztán következőként arra kértem Nadettet, hogy feküdjön hasra és így raktam be neki. A tökéletes popsi meg ez addigi izgalmak hatására itt is lelkesen csattogtunk, illetve Nadett őrjítően nyomakodott vissza rám, meg körözött a fenekével stb. stb. Amikor elkezdtem elélvezni (amit ha máshonnan nem, a hangomból biztosan levett), csak rátett egy lapáttal, folyamatosan "gyilkolt", ahogy élveztem, így aztán úgy leharcolt engem, ami nagyon ritka.

    A végén kicsit várnom kellett a fürdőre, de Nadett profin intézte a logisztikát és várakozás közben érdekeset beszélgettünk. Én a magam részéről totál ki voltam készülve. Nadettnak persze "another day at the office".
  • Elszámolás:

    Semmi meglepetés nem volt, extrákat pedig nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Hihetetlen jó élmény volt Nadett. Azt adja, amit nagyon kevesen: teljesen együtt él a vendéggel, hajtja magát és a vendéget, teljes mértékben odaadja magát és közben úgy is tesz, mint aki éppen nagyon jól érzi magát. Ha lehetne 5-ös skálán 10-est adnék a hozzáállás/kezdeményezőkészségre. Ha még elérhető lesz, egészen biztos, hogy visszamegyek hozzá, mert egészen egyedi élmény, "I love the way you lie".
Happy Massage