• Asiye

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Pont felvette, pont volt szabad időpontja két órával később, pont odaértem időben. Mondjuk nem kellett volna sietnem, mert nem tudott időben fogadni, de sebaj! Az a pár perc még belefért.
  • Megközelítés:

    A megközelítés sima ügy! Marina part egyik ismert helyszíne. Parkolóhely volt bőven, és a parkolási díj sem veszélyes!
  • Helyszín:

    Ahogy említettem, Marina parton egy új építésű ház várt, egy gyalog kicsit magas, de lifttel gyorsan elérhető emeleten. A lakásban többen vannak, és bár nem találkoztam senki mással, de ezt komoly szervezés által lehetett csak megvalósítani. A távozás előtti zuhanynál bizony komoly sorban állás volt. Maga a szoba hangulatos, nem nyikorgó ággyal, és mobil klímával. A fürdő kiváló, én is elfogadnám! Sok tusfürdő, és tekintélyes méretű törölközők. Asiye komolyan vette a higiéniát, mielőtt bementem volna, szépen kitakarította, és lefertőtlenítette! Nagyon nagy plusz pont érte!
  • Lány külseje:

    Hűha, hajaj, meg hasonlók. Megmondom őszintén, hogy a képek alapján nagyon másra számítottam! Voltatok már úgy, hogy nem tudtátok valakiről eldönteni, hogy egy szép roma lány, vagy egy keleti szépség? Asiya-ra nem tudnám egyiket sem 100%-osan kijelenteni. Valahol a kettő között lehet az igazság. Az arca szép, de ahogy említettem nem erre számítottam a képek alapján. Viszont az feltűnt, hogy sokkal vékonyabb, mint a képeken! Na ez viszont nagyon jól állt neki! A cicik nem túl nagyok, de eszméletlenül szépek! Akinek a kis mellek jönnek be, nekik Asiya főnyeremény! Feneke hibátlan, dereka vékony, az életkora abszolút hihető. Összefoglalom: Asiya szép, és izgató
  • Action:

    Itt aztán voltak hullámhegyek, és mélypontok bőven! Az rögtön lejött, hogy Asiya még kezdő, ennek minden bájával, és buktatójával. Telefonba nagyon kedves volt. Ez nálam alap, mert ha valakin érzem hogy nem tudnék vele eltölteni egy kellemes órát, már el is köszönök. Általában 10-ből 7 lány kihullik a rostán, de Asiya lazán vette az akadályt. Előre éreztem, hogy vele lehet értelmesen beszélgetni is. Megbeszéltünk egy bizonyos ruhát, amit megígért, hogy viselni fog, mikor jövök. Nem abban fogadott. Ez finoman jeleztem neki, majd elnézést kért, és megígérte, hogy mire kijövök a fürdőből, abban vár. Hát, mikor kijöttem, ugyanabban a fehérneműben várt, mint eddig. Sebaj, gondoltam, elvégre nem Barbie babázni jöttem. Szép lassan megszabadítottam a nem túl sok ruhadarabjától, majd ujjaimnak finom menedéket kerestem formás lábai között. Ekkor egy furcsa párbeszéd hangzott el közöttünk:
    - Azt ne!
    - De az adatlapodon alapként szerepel!
    - Tényleg?
    - Igen!
    - Ja, hát ha valaki nagyon akarja, akkor van, de egyébként nem. Úgyhogy nincs!
    Pár másodperc dekódolás után úgy döntöttem, hogy nem erőltetem, és tovább lépek a következő szintre.

    Mivel nem volt kezdeményező, kértem, hogy feküdjön le, és kicsit végigcsókolgatom. Puncija lágy és finom, de mikor a csiklóhoz értem, folyamatosan megrándult. Az a fajta megrándulás volt, hogy "jó az amit csinálsz, kár hogy te csinálod, és nem valaki más" Inkább hagytam. Fordultunk ,és kértem, hogy ő kényeztessen. Már nagyon kíváncsi voltam a mélytorkos franciájára. Egy ideig vártam, majd megkértem, hogy most már mutassa be tudományát. Közölte, hogy ez már az! Furcsálltam a dolgot, mert nem rendelkezem nagy szerszámmal (nagy autóval járok, teherautóval. Freud meg egy zseni volt). A szex viszont kiváló volt! Tényleg szűk a puncija, és végtelenül kellemes! Nagyon jól lovagol, és misszionáriusban is ügyes! Kifejezetten izgató volt, hogy mind a két oldalon a falon tükör van. Nagyon izgató volt a látvány, engem leszámítva. Első menet elhálva, jöhet a tisztogatás. Magamnak :-(
    Ezután sokat beszélgettünk, és örömmel konstatáltam, hogy egy értelmes lány szerethető vágyakkal és tervekkel. Úgy éreztem, hogy kicsit ő is felengedett, így a második menet sokkal meghittebben indult francia terén. Gumihúzásnál viszont - talán kezdő mivolta miatt - véletlenül elengedte a gumit, és úgy rácsattintotta a farkamra, hogy azt hittem kiugrom az emeletről. Meg is lett az eredménye, már nem bírtam magamon hagyni a gumit, így szájjal, és kézzel végzett ki. Meglepő, de kifejezetten kellemes volt, ahogy csinálta, Végén zuhany, és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam, az összeg az új pesti átlag (a magasabb). Ujjazás nincs, pedig ígérte. Mélytorok nincs, pedig ígérte. Csók, átlagos szájra puszinál valamivel több. Az összeget előre rendeztem. Hogy megérte-e? Ha bankár, kereskedő, vagy könyvelő lennék, aki csak a szolgáltatást, és az árat nézi, akkor azt mondanám, hogy nem. Viszont jól éreztem magam vele a sok tiltás, botlás ellenére is, és ezért adtam az értékelésnél "jó" értékelést a "lehetne jobb" helyett.
  • Összkép:

    Asiya kezdő, de idővel biztos vagyok benne, hogy bele fog jönni!
    Aki csak dugni akar, annak nem biztos, hogy ajánlom! Aki ennél többet vár egy nőtől, annak még azok ellenére is ajánlom, hogy a szolgáltatás nem zökkenőmentes.
    Tipp a többi makktársnak: találjátok meg minél előbb vele a közös hangot, és akkor van esélyetek egy kifejezetten jó együttlétre!
  • Webi megjegyzése:

    Nagy autó - Freud zseni - megmosolyaogtam, a szófordulatot :)
Happy Massage