• Bius

  • Beküldte:
  • Bius reagálása

    Kedves Zord,
    Örülök, hogy átjöttél hozzám egy kis kényeztetésre. Mivel nem vagyok tökéletes a masszázsom sem lehet az :) Vasárnap a kutyusommal a Margit szigeten voltunk és pihenés közben a Svéd masszázs - anatómia jegyzetet olvasgattam.Sőt elalvás előtt még a párnám alá is betettem,hátha jobban átjönnek a fogások :) A randinkon nagyon jól éreztem magam .Az elején kicsit izgultam de ahogy kezdtük megismerni egymást rájöttem,hogy mégsem vagy Zord :)))) Köszönöm szépen,hogy gondoltál rám és írtál beszámolót . Várlak vissza Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam Bius hirdetését és több beszámolója valamint néhány fórum bejegyzés miatt hirtelen nagyon megkívántam. Gondoltam szerencsét próbálok és felhivom, hátha ráér. Bius nagyon szimpatikus és rugalmas volt, alig 20 percre rá fogadott.
  • Megközelítés:

    Árpád hídra néző magas házban lakik Bius, busz, villamos, metró is jár felé. Autóval is könnyen megközelíthető, és van fizetős parkoló is a ház előtt. Pontos címet kaptam, pontos instrukciókkal, nem lehetett eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Magánlakásnak tűnő lakótelepi kuckó, meg kutya is van, sajnos őt nem láthattam. Fürdő, szoba egyszerű és nagyszerű, célnak megfelelő. Szobában masszázspad és ágy is található, mindkettőt használatba is vettük később :)
  • Lány külseje:

    Bius vékony, magas, kék szemű, szép sudár lány, pont mint a képeken, senkit sem érhet csalódás, aki látta a galériáját. Kifejezetten kedves és kommunikatív, gyorsan rá tud hangolódni a zordabb vendégekre is. Kicsit talán szeleburdi, de pont ezt teszi cukivá is.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy Bius önkritikát sem nélkülözve fogalmaz, a masszázs suli mellé járt:) . De érezhető azért, hogy ragadt rá valami, egy - két fogása meglepően betalált. Érdemes lenne továbbtanulni Bius, van benned potenciál :). Szóval kellemes svéd jellegű masszázsra kell gondolni, szerencsére nem akut problémákat jöttem kezeltetni. Masszázs közben végig beszélgettünk, bármilyen témában jó beszélgetőpartner.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével szinte várja Bius, hogy megszabadítsam fekete fehérneműjétől. Ez még a padon megtörtént, és elkezdtem nagyon finoman kényeztetni formás melleit. Érzésem szerint nagyon felhúztam azzal, hogy nem estem neki egyből, és a mellbimbókat csak néhány perc után kezdtem el nyalogatni. Szinte lányos zavar lett rajta úrrá, és az ágyra invitált, amit előtte gyorsan új lepedővel látott el. Itt folytattam a kényeztető szeánszot, lassan hasa felé és tovább kezdtem el haladni. A puncija gyönyörű! Nagy pillangók és nagy csikló, szépen ágaskodva várt már. Itt már nem bírtam türtőztetni magam és belenyaltam, majd szívtam, lefetyeltem, kicsit ujjaztam is. Hanghatások szerint élvezte, én talán még jobban. Néha csipőjét is megemelte, hogy hozzáférjek rózsaszín ánuszrózsájához. Mivel nemcsak kapni, adni is szeretem ezt a fajta kényeztetést, örömmel tettem eleget e szó nélküli kérésnek. Remélem tevékenységem célba ért, mert ezután az én kivégzésem jött. Ő is óvatosan, de mégis viszonylag mélyen vette be a szerszámot, nyalogatta, szopogatta, végül 69-ben ért a vég, szólni sem tudtam előre, de nem volt baj ebből. Tényleg tiszta barátnő feeling.
  • Elszámolás:

    A tiszteletdíjat előre rendeztem, egy kis asztalra került. Extráról nem tudok, el sem tudom képzelni mi lehetne még.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élményt kaptam, nem hiszem, hogy meg tudom állni hogy ne menjek vissza.
Happy Massage