• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje szemeztem Zsantill hirdetésével, de elfoglaltságim miatt nehezen jött össze a találkozó.
    Reggeli órákban hívtam telefonon, mikor az oldalon is jelezte, hogy hívható. Azonnal fel is vette. Kellemes és bizalom gerjesztő volt a hangja. Kedvesen tájékoztatott, nagyon szimpatikus volt.
    Aznapra kértem és kaptam is időpontot, amit még Vtr-en is megerősítettem. Erre is hamar reagált.
  • Megközelítés:

    A Vtr-n kapott cím, teljesen egyértelmű volt, gps használatával érkeztem. Parkoló több is szabadon a rendelkezésre állt, a lépcsőház előtt tudtam parkolni közvetlenül. Fizetős, de egyáltalán nem vészes. Tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    Több lakásos épületben, nem túl magas szintjén található az igényes és tiszta kéjlak.
    A szobában nagy és kényelmes az ágy, hangulatos a fény és zene. Több tükör is van, nagyon jó a mozizáshoz.
    A fürdő tágas és higiénia szempontjából kifogástalan. Nagy törülköző, szájvíz, tusfürdők, tehát minden van ami kell.
    Barátnőjével van egy lakásban, de nagyon jól szervezettek és diszkrétek, nem találkoztam senkivel. Egy rossz szavam sem lehet.
  • Lány külseje:

    A hölgy teljesen megfelel a képeinek, nagyon szexi, igazi nő. Arca szép, tekintete huncut. Bőre nagyon finom puha és selymes.
    Csodás, méretes keblei szilikonosak, izgató tapintani őket.
    Teste szép vékony. Ajkai finomak, öröm ízlelni.
    Közvetlen, kedves és odaadó, a kedvemben járt.
  • Action:

    Erkezésem után elő bújt az ajtó mögül szexi kis ruciban, magassarkúban. Üdvözöltük egymást, a szobába vezetett. Átadtam az ajándékát egy kis cukormentes semmiséggel. Nem ő kérte előre, én akartam így.
    Az ágyra ülve ismerkedős kis eszme cserét folytattunk. Idővel a fürdőt megmutatta és már siettem is vissza hozzá.

    Állva csókoloztunk, csókja finom, igazi, nyelves. Kezeivel kalandozni kezdett, rátalált a farkamra, aranyosan meglepődve dicsérgetett, jól esett. Elém térdelt, ajkai közé vett, finoman, kéjesen csinálta, nézte magát a tükörben közben. Kezét csak minimálisan használta, semmiképpen sem akart gyorsan kivégezni. Lassan, gyengéden játszott rajtam, eltűntett amennyire tudott. Tekintetünk néha találkozott a tükörben.
    Az ágyra feküdtem, lábaim között térdelve folytatta kényeztetésem, élveztem a finom száját, nyelvét, duplán is, csokolóztunk is számtalanszor. Lestem a popsiját, puncijàt a tükörben, markoltam csodás melleit közben.
    Kérdezte hogyan tovább, szerettem volna nyalni, ellenvetése nem volt. Hátára fekve, lábait szét tárva kínálta nekem szép punciját.
    Nyelvjátékomra szexin reagált, nyögések és kéjes szavak hagyták el ajkait. Kicsi időre hatvankilencbe is átfordultunk, az ő tanácsára.

    Keresett nekem gumit, hátára feküdt, már benne is volt a farkam kívánatos puncijában. Óvatosan kezdtünk hozzá, majd fokozatosan hangolódtak egymásra testeink. Csókolóztunk közben, érzéki sóhajokat felfüggesztve kicsit. Arcunk össze érintettük, néztünk egymás szemébe, incselkedtünk a másikkal.
    Nagyon finom volt, ő is élvezte, csiklója jelentősen megduzzadt.
    Simogattuk egymás testét, markoltam a melleit, a fenekét. Szavakkal is kifejezte tetszését, kezével a punciját dörgölte közben, csúcsra is ért, majd én is a gumiba élveztem.
    Tisztogatás után, fáradtan, zihálva bújtunk össze. Tartalmasat beszélgettünk, mondta mennyire felizgattam, én is úgy láttam, jól esett. Pihenés után mindketten frissítettünk magunkon a fürdőben.

    Újra a számat csókolta az ágyon fekve, a szájába vette a farkam, nagyon finoman kényeztetett ismét, élveztem.
    Gumi húzás után belém ült, szép puncija vadítóan nyelte a lécem.
    Markoltam kemény melleit, a szemembe nézett, hozzám hajolt, csókolt, kényeztette magát közben kézzel, dögös hangokat hallatott továbbra is.
    Váltottunk, négykézláb pucsított előttem, hátulról fogadott magába, csókoltam a hátát, nyakát, kemény popsiját markoltam.
    Ebben a pózban élveztem nagyot a gumiba, közben kapaszkodtam belé, hanyatt ne essek. Ismét kellemesen elfáradtunk, hozzám bújt, lefeküdtünk kipihenni a történteket.
    Hátra lévő időről kérdeztem, de egyáltalán nem siettetett, pár percen nem múlik semmi, mondta és beszélgettünk tovább.
    Zuhanyzás és öltözés után elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, mint korábban említettem érkezésem után nem sokkal tettem egy kis asztalkára. Pici félreértés volt, abból, hogy én jó pár héttel korábban kértem le a bővebb infót tőle és közben változott kicsit az ajándéka mértéke. De ezt nagyon kedvesen és diszkréten jelezte, én elnézést kértem, mert igaza volt, a végén pillanatok alatt rendeztük. Semmi gond sem volt ezen a téren sem.
  • Összkép:

    Régóta szimpatikus volt nekem és kíváncsi voltam rá, nem csalódtam semmilyen téren sem. Dögös szexi érett, tapasztalt nő, határozott személyiséggel.
    Kellemes társaság, kedvesen érdeklődő, viszont egyáltalán nem tolakodó, diszkrét hölgy. Nagyon jól esett a sok dicséret tőle és hogy ennyire felizgattam és élvezett engem. Nem vagyok naiv ember, igyekszem mindent a helyén kezelni, az ő esetében öszintének éreztem mindent.
    Nagyon élvezeteset, olyan természeteset szexeltünk, nem bonyolítottunk túl semmit, de nem is volt rá szükség, minden jött magától. Nyilván ehezz is mindkét fél szükséges.
    Köszönöm a csodás élményt Drága!
Happy Massage