• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Péntek délután, meló vége előtt hívtam fel. Pár csörgés után rögtön felvette. Egy bájos női hang vette fel. Viszont a hangja meglepett. Cserfes, határozott, viszont végtelenül kedves.
    Tájékoztatott a részletekről. Megtudtam mindent. Vasárnapra egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, Örs felől egy metrómegálló. Nagyon egyszerű megtalálni. Gyakorlatilag a fogarasi OBI-val szemben, az út túloldalán lévő lakópark.
    El-elvétve láttam parkolóhelyet is. De őszintén mikor itt jártam, már teljesen máshol jártak a gondolataim.
  • Helyszín:

    Jó állapotú panel tömb sokadik emelete, szóval a lift használata erősen ajánlott. Mikor érkeztem, még a külső ajtó is nyitva volt. Távozáskor már nem.
    Egy lakóval se találkoztam, bár vasárnap dél volt.
    A ház teljesen rendben van. Tiszta, igényes.
    A fürdő is tisztán van tartva. Van szájvíz, sorakoznak a tusfürdők. Nincs sok fajta, nem is éreztem igényét hogy kell ennél több.
    A törölköző tiszta, puha.
  • Lány külseje:

    Dóri gyakorlatilag a zsánerem. Szöszi, pici, vékony, tenyérbe illő cicik, szép, kifejezetten kerek popsi. A képei teljesen rendben vannak. Gyakorlatilag azt fogod kapni, amit itt látsz.
    Az én esetemben jobbat is kaptam. Kellemeset csalódtam. De ezt majd lentebb.
  • Action:

    Előszóként annyit, Dóri régóta kedvenc mindkét oldalon. A képeit nézegetve akaratlanul is társítottam egy hangot fejemben hozzá, hogy milyen lehet.
    Mikor elsőnek felhívtam, az egyeztetés után teljesen más kép alakult ki róla, persze pozitív irányban. Már akkor ott akartam lenni nála. Szinte fel voltam csigázva.

    Szóval megérkezésemkor, nyílik az ajtó, Dóri elbújik beljebb. Belépek, ajtó zárul. Puszi és ölelések. Itt ahogy megláttam Dóri arcát, a kellemes csalódás még jobban fokozódik. Itt már tudtam, hogy ennél jobb helyre nem is kerülhettem volna.
    (Megjegyezném, Dóri nem a valós életkorával hirdet, de ezt a különbséget simán letagadhatja. Ez nem negatívum, mert nem ő az egyetlen lány, aki így hirdet. De aki elsőnek látogatja meg, azt nem érje váratlanul.)
    Vendéglátóm nem bízta a véletlenre, egy egyszerű rózsaszínű tangában fogadott és ennyi. Az előtérben letettem a hátitáskám, és beszélgettünk egy jó 10 percet.
    A szobában, van egy szék kifejezetten a ruháknak, itt hagytam szépen mindent, és Dórival folytattuk a beszélgetést, közben a közös tusoláshoz készülődtünk.
    Ő fogat mosott, én szájvizet használtam.

    A tusolóban szépen eljátszottunk, főleg én. A kezem járt mindenhol, ahol csak lehetett. Puszilgattam ahol értem, közben magamhoz húztam, hol előről, hol hátulról, meredező szerszámom mindig odasimult Dórihoz.
    A kis huncut gyengéd csípő mozgással fokozta az élményt. Eközben a kezem el-el tévedt. Gyengéden felfedezve mindent. A végén sikerült mindkettőnknek letusolnia.
    Törölközés után bemegyünk a szobába, előkerül a szépen előkészített masszázsolaj. Hasra feküdtem az ágyon, Dóri szépen átmasszírozta a lábam, hátam. Nem túl erősen, a 100 kg-os testemnek inkább simogatás volt, de kellemes volt.
    A masszírozás alatt a kezem önálló életre kelt. Bejárta Dóri testét a helyzet adta lehetőségekhez képest.

    Megjegyezném, Dórinál nincs natúr francia, csak is gumival. Még a telefonban szó volt róla, de ott létem alatt egyszer se került szóba. Őszintén nem is igényeltem. A hölgy csodás jelenléte elég volt hogy gyakorlatilag a gumi húzásig merev maradjak.

    A masszírozás után hátamra fordultam, Dóri hol cirógatott, hol a szerszámmal játszott. Egy idő után megkértem, hogy feküdjön a hátára. A nyelvemmel/számmal és néha a kezemmel elkalandoztam délre. Dórinak gyönyörű, apró pici puncija van, egy kis cuki leszálló pályával. Gyakorlatilag mutatja is az irányt.
    így telt az idő ebben a felállásban. Dóri a hátán fekszik, én pedig fejemmel a lábai között. Fogalmam se volt hogy telik az idő ekkor. Egy idő után felegyenesedtem, a térdeimen odacsúsztam Dórihoz és javasoltam hogy húzzunk gumit.
    Szépen felpattintotta, és ha már a szituáció adta javasoltam a misszionáriust. Nem volt ellenkezés, szépen bekerültem a szűk kis punciba. Így kezdtük el. Kellemes érzés volt, az már kevésbé, hogy a sokadik lökés után a térdem jelezte, hogy számára nem túl kényelmes a pozíció.
    Jeleztem Dórinak, hogy mi a helyzet. Rögtön felajánlotta, hogy akkor legyek alul és szépen meglovagol. Így is történt.

    Itt megint elvesztettem az idő érzékemet, csak telt az idő. Ő lovagolt, közben egymást cirógatjuk, szájra puszikat váltunk (igazi csók nincs) simogatjuk egymást.
    Majd javasoltam hogy folytassuk kutyusban, mert biztos fáradt már. Az is volt. Szépen kitolta csodás popsiját az ágy széléig, én pedig ott vártam,
    Újra belekerültem és hátulról kezdtem el neki lökni. Így folytattuk. Közben megjegyeztem Dórinak hogy ekkor már én rég el szoktam durranni, de egyáltalán nem éreztem hogy jönne a vég.
    Az ötletére alapozva elkezdtünk közösen masztizni, mert hogy a végén szereti ha a cicijére élveznek.
    Először oldalról, majd végül ahogy ő a hátán fekszik, beültem a lábai közé, a sajátjaimat kinyújtva a teste mellett, így folytattuk.
    Nemi szerveink gyakorlatilag pár centire voltak egymástól. Néha csibészesen odacsapkodtam a farkamat a combja oldalához/tövéhez, illetve néha gyengéden össze-össze ért a nemi szervünk. Még ezt se tette szóval, nem is akartam messzire menni ezzel.
    Kicsit így is nehezen akartam elmenni, arra koncentráltam, hogy sikerüljön már. A vizuális hatás végül megtette a hatást.
    Végül nem a cicikre, hanem a combja töve, hasa. puncija mellé sikerült egy nagyot élvezni. Még mindig egymással szemben ülve, lábaink keresztbe. Én hanyatt dőltem. Így hagyott lenyugodni. Aranyos volt, mert letisztított mindkettőnket.
    Ezután ahogy az ágyon kell, szépen felfeküdtünk és összebújtunk. Elkezdtünk beszélgetni, különböző témákat érintve.

    Már rég a megbeszélt időn túl vagyunk, és nem akartam visszaélni Dóri vendégszeretetével, jelezte, hogy megy fürdeni. Vele tartottam.
    Itt ugyanaz eljátszódott mint az első tusolásnál. Persze kevésbé aktívan.

    Megtörölköztünk, én felöltöztem, Ő maradt Éva kosztümben.
    Az ajtóhoz közeledve 5 perc azzal telt el hogy összeölelkezve, szájra puszikat váltva, egymást markolászva, valahogy nem akarjuk elengedni egymást
    Végül megegyeztünk hogy ügyesen mindenki vigyázni fog magára a legközelebbi találkozóig.
    Kiléptem az ajtón, ajtó becsukódott, és irány a lift.
  • Elszámolás:

    Őszintén megmondom, ide nem akarok semmi konkrét összeget írni. 2 órában egyeztünk meg Dórival, ami jóval a 'pesti átlag' alatt van.
    Főleg annak függvényében, hogy Dóri tényleg nem nézi az órát.
    A másik dolog, ami pozitívum, hogy az elszámolás a szeánsz végén történt és még a legkisebb utalás se történt erre, főleg úgy hogy először randiztunk.
  • Összkép:

    Ahogy írtam, Dóri a zsánerem. Szóval elég nehéz nem elfogultként írni róla. Ezen felül hogy gyakorlatilag már a telefonos egyeztetéstől megvolt a szimpátia, a személyes találkozó kezdetével azonnal egymásra hangolódtunk, és nagyon jól működött köztünk a kémia. Még úgy is hogy elég nehezen durrantam el.

    Dóri egy végtelenül aranyos, kedves, és közvetlen nő. Nekem totál bejön.

    100% hogy visszamegyek.
Happy Massage