• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje ez a szép hölgy már a kedvenceim közt van, de nem tudnám megmondani eddig miért nem kerestem. De egyszer ez a pillanat is eljött mert mikor ki volt írva "Most hívható" felhívtam telefonon, amit pár csörgés után fel is vett. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, amik nagyon csábítóak voltak ezért meg is beszéltük randinkat egy esti időpontra, amit VTR-en is megerősítettünk. Minden könnyen, zökkenőmentesen történt.
  • Megközelítés:

    A viszonylag új építésű épület az angyalok földjének új fürdőkomplexumának közelében található, ami tulajdonképpen egy zsákutca. Megközelíthetjük számos tömegközlekedési eszközzel villamossal, busszal, metróval, aminek megállóitól 5-10 perc kényelmes sétát kell megtennünk a kapuig.

    Természetesen autóval is mehetünk, amit GPS segítségével könnyen megtalálunk mert az pontosan odanavigál. A parkolás a kapu közelében szerencsével megoldható. A hosszanti szakaszon az utca végén nem látható helyen ki van téve egy megállni tilos tábla, de csak 4m hosszra érvényes, erre jó odafigyelni. A környéken kicsit távolabb több szabad parkolóhelyet is lehet találni.

    A kapu elé érve telefonon kapott kód segítségével jutottam be, amit kedvesünk érthetően adott tudtomra majd a szemben lévő lifttel jutottam a megadott szintre, ami jelen esetben a legalacsonyabb, tehát a mellette lévő lépcsőn is könnyen fel lehet jutni. Felérve az emeletre balra fordultam és a szemben lévő ajtó már nyílt is, hogy belépjek gyönyörű kedvesemhez.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve kis előtérből amerikai konyhás nappali nyílik ízlésesen berendezve. Cipőnket a bejárat melletti kis polcos szekrényhez tehetjük. A konyhából a nappaliba lépve egy kisebb asztal társaságában L alakú kanapé található, ahova a ruháinkat tehetjük, amivel szemben a kellemes hangulatú zenét egy TV szolgáltatja.

    A nappaliból nyíló beugróban, jobbra találjuk a fürdőszobát, amiben kád, zuhanyrózsával felszerelve szolgálja tisztálkodásunkat, ami előtt száraz kilépőre léphetünk. A kád melletti polcról többféle márkás tusfürdő közül tudunk válogatni, kinek mi az igénye. A mosdónál illendően lefelé fordítva találunk tisztára mosott üvegpoharat, szájvíz társaságában, amit használjunk előszeretettel. A törölköző, ami a rendelkezésemre állt nagy volt és a vizet jól szívta.

    A fürdővel szemben találjuk szeretkezésünk színhelyét egy nagy kényelmes strapabíró franciaággyal, komóddal berendezve.
  • Lány külseje:

    Kedvesünkre amikor belépsz az ajtón és meglátod az a kifejezés illik a legjobban, hogy egzotikus szépség. Arca szép, kedves, mosolygós tekintete huncut, kacér szinte már az első pillanatban elcsábít és arra ösztönöz öleld át simogasd, ahol csak tudod, amit alakja erősít tovább. Karcsú formás test gyönyörűen kivitelezett kerek feszes mellek, érzékeny bimbókkal, lapos has és az a gyönyörű kerek kézbeillő markolni való popsi. Haja most apró hosszú copfokba volt fogva és piszokul jól állt neki, de már vannak tervei milyen hajviselet lesz a következő. Karján, hátán kisebb tetoválások is találhatók, amik egyáltalán nem zavaróak sőt szexiek, mint egész teste, amit belépésem pillanatától engedett láttatni mert nem viselt szinte semmit csak egy piros combfixet a hozzáillő tartóval kiegészítve.
  • Action:

    Miután letudtam a kötelezőket, beléptem szeretkezésünk színhelyére, ahol már kedvesem várt csábító tekintettel, ami azt sugallta olyan élményben lesz részem, amiben nagyon kevésszer életem folyamán. Mikor közelebb léptem hozzá, megsimította karom majd én is az övét miközben lágyan megcsókoltam és ő viszont. Egy idő után az ágyra térdeltem miközben fekve odahajolt az akkor már merev testrészemhez majd gyengéden szájába véve szopni kezdte szenvedéllyel. Miközben dugtam száját ujjaimmal lassan alig érintve csiklóját simogatni kezdtem, amitől szinte azonnal benedvesedett és bár ujjazás nincs egy kicsit engedte, hogy nedvében lubickoljon ujjam hegye. Kivettem szájából farkam majd hátára fektettem. Köröztem érzékeny bimbóin nyelvemmel, miközben finoman markoltam melleit. Ezután lassan haladtam lefelé hasát végig csókolva, eljutva combjai közé, finoman benyalva édes kelyhébe, amit kéjes sóhajjal fogadott. Fokozatosan gyorsítottam majd lassítottam nyelvcsapásaim, amire teste hullámozni kezdett, de jelezte, hogy ő is kényeztetne közben ezért lábam áthelyezve feje felett fordított 69-ben nyaltam tovább. Kedvesem sem volt rest mert elkezdte nyalogatni golyóimat majd meredő férfiasságom, de így még nem tudta szájába venni ezért lejjebb csúszott bevéve majdnem tövig, amire majdnem elélveztem, annyira izgató volt. Nyaltam tovább punciját még ánuszát sem hagytam ki, ami nem volt ellenére miközben tovább dugtam gyengéden száját. Addig nyalakodtam míg teste és sóhajai azt jelezték elélvezett, ami nem volt látványos, hanem apró rezdülésekben mutatkozott meg és egy hosszan elnyújtott - nagyon jóóóó kifejezéssel is nyomatékosítva lett.

    A megnyugvás után most én feküdtem hátamra miközben fölém térdelt mert lovagolni támadt kedve. Finoman ereszkedett belém egészen tövig majd lassú mozgással fokozta mindkettőnk élvezetét. Néha előrehajolt megcsókolni, amit én is viszonoztam, de az egész akkor vált igazán izgatóvá, amikor szinte csak makkom hegyén lovagolt mert olyan kéjes hangokat adott ki, amivel vágyamat az egekig fokozta. Meg is ragadtam popsiját és magamba húztam most már én diktálva az ütemet, mire rám borulva azt suttogta fülembe abba ne hagyjam, amit rövid idő múlva elélvezése követett. Ezt követően mondta megdolgoztat és jól is bírom. Ebben a pillanatban megcsókoltam, ami eltartott egy ideig.

    Kis pihenő után kimentünk a nappaliba, hogy folytassuk szeretkezésünk a kanapén. Csókunk szinte abba se hagytuk míg kiértünk én meg lefektettem hátára. Ezt követően lassan bevezettem férfiasságom tocsogó kelyhébe, ami nagyon érzéki volt abban a pillanatban mert láttam tekintetében, hogy élvez mindent, amit vele teszek. Sóhajai közt az egyik pillanatban meg is említette, hogy teljesen megőrjítem. Meg is kértem forduljon kutyusba, amit meg is tett azonnal. Megmarkoltam finoman popsiját bevezetve farkam nedvességébe, húztam magamhoz, hogy minél mélyebben legyek benne. Egyre nagyobb lendülettel szeretgettem, aminek hangot is adott nyögései, sóhajai sokszorozódásában, mikor meg lassítottam érzékien körözött farkamon popsijának körkörös mozdulataival.

    Gondoltam egyet és megemlítettem neki, hogy a konyhában folytathatnánk, ha van kedve és volt mert azonnal ott termett és felült a pultra előre tolva csípőjét, hogy behatolhassak szentélyébe. Lábait karjaimra támasztva szeretkeztünk a konyhapulton miközben karjaival átölelte nyakam fenomenális élményt adva nekem. Egy idő után leemeltem a pultról majd kedvesem hátat fordított, előre dőlt rátámaszkodva a konyhapultra felkínálva így tegyem magamévá, amit meg is tettem becsúsztatva férfiasságom nedvben bővelkedő hüvelyébe. Kezdtünk egy kicsit fáradni ezért visszatértünk a kanapéra és ugyan így hátulról hatoltam be dugva érzéki punciját. Éreztem közeleg a végkifejlet ezért fokoztam tempóm csattogtam popsiján húztam magamba egyre intenzívebben. Mikor elérkezett a pillanat, kértem forduljon meg, hogy melleire élvezhessek, amit azonnal meg is tett elém térdelve. Ekkor lekaptam a gumit és az első adagot az egyik mellére élveztem majd a másodikat a másikra a harmadik meg a válla fölött landolt a kanapén. Ezt követően megmarkolta farkam és szétkente mellein fehérségem, ami szabad utat talált csodás domborművei közt pocijához. Ezután kaptam nedves törlőkendőt, amivel megtisztítottam magam, de ez neki kevés volt és elment inkább zuhanyozni.

    Kimerülten a kanapéra feküdtem és amikor végzett kedvesem a fürdéssel odabújt hozzám, mellkasomra helyezve fejét barátnősen. Én sem voltam tétlen, simogattam gyönyörű testét mert nehéz betelni szépségével. Időnk lassan véget ért ezért elmentem én is zuhanyozni, ami után felöltöztem, megittam a nekem kikészített hideg üdítőt, ami nagyon jól esett. Az ajtóban kaptam egy gyengéd csókot, amitől éledezni kezdett férfiasságom, ami elkísért egészen az autómig. :) Boldog mosollyal, kielégülve hajtottam egészen hazáig.
  • Elszámolás:

    Esélyem sem volt előre rendezni az elismerés csokrát mert az ölelések és csókok, amiket kaptam belépésem pillanatában ezt nem tették lehetővé. Így utólag fejeztem ki csodálatom ennek a szép hölgynek, amit a TV melletti polcos szekrényre helyeztem diszkréten. Addig sem és utána sem került szóba. A csokor mérete az új szálaknak megfelelően van méretezve. Extrák nincsenek csak vendéglátóm szépsége, odaadása, amit csokorral kifejezni lehetetlen.
  • Összkép:

    Megérkezésem után egyből levett a lábamról érzéki, csábító tekintetével simogatásaival. Olyan barátnős hangulatot teremtett, amit kevés helyen lehet megtapasztalni, de nála maximálisan. Végig azt leste miben tehet kedvemre mivel tudja a legnagyobb élményt nyújtani nekem. A szeretkezés alatt teljesen átadja magát az élvezeteknek nem játszik meg semmit. Szereti a gyengédséget, de nincs ellenére, ha egy kicsit belelendülünk egy szenvedélyesebb együttlétbe.

    Engem nem csak szép formás testével fogott meg hanem belső értékeivel is. Benne megtalálható az igazi nő, aki vágyja a törődést, odafigyelést, érzéki érintéseket. Ha a férfiember ezekre odafigyel fantasztikus élményekben lesz része, mint amiben én is részesültem.

    Köszönöm az együttlétet kedves, gyönyörű, érzéki, szépség. Remélem lesz még részünk hasonlókban vagy még ennél is élménydúsabb együttlétben. :)
Happy Massage