• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egy pihenőből az M3-on pest felé. Kérdésemre mikor ér rá légközelebb, este 20:00-at adta meg. Nekem ez vállalható volt. Utána még dobtam neki egy VTR-t is. Tündér volt már a telefonban is. Minden kérdésemre megkaptam a válasz, főleg a "bővebben telefonon" kategóriák érdekeltek. Mielőtt elindultam, VTR-en kérdeztem tőle, hogy milyen így estefelé arra a parkolás. Előbb érjek oda mert keresgélni kell vagy sima liba? Nyilván nem az oldalt csekkolja egész nap, így amíg nem érkezett válasz elindultam. Parkolás után (19:20 nagyon hamarodaértem) ránéztem a VTR-re és láttam írt. Egy delikvens a foglalt időpont ellenére nem jelent meg, így, ha gondolom hívjam ha ott vagyok. Hívtam is és megbeszéltük, hogy 19:30 kor kezdünk:)
  • Megközelítés:

    Ha jól láttam a 15-ös busz kb. az ajtóban áll meg 2-3 perc sétára, a metró is max. 10-15 perc távolságra, metróval egyszer már jártam erre. Most kerekes esernyővel érkeztem. Egy zsákutcában kialakított parkolóban találtam több helyet is így estefelé, viszonylag hamar. Nappal fizetős, most nem kellett.
  • Helyszín:

    Épület a Marinán. Lift van, tip-top. Belépve egyből hangulatvilágítás fogad. Fürdőben kis dm-nyi tusfürdő, száraz kilépő. Kádban zuhanyzó megoldás van tusoló paravánnal, a zuhanycső viszont látott már szebb napokat is, de a feladatát ellátja. Szobában zene szólt, az elején azt gondoltam, hogy túl hangos. Viszont ezt miután nekik kezdtünk nem éreztem, csak mikor beszélgettünk már, de néma gyereknek anyja sem érti a szavát, legközelebb pár decibelt lehet megkérem halkítsunk, ha lehet. Nagy és kényelmes ágy egy tükörrel szemben, ami csodás látványt tud nyújtani. Pirosas hangulatfény a szobában is.
  • Lány külseje:

    Ahogy írja is magáról, ki van varrva kicsit, nekem tetszett ezek összhatása. Magassarkúban és a 10. képen látható bodyban nyitott ajtót. Alacsony picilány, kézbe illő kis cicikkel és brutális popsival. Az egyik legszebb punci, amit eddig láttam. Minden testrésze finom és sima volt. Kerek arc, fülig érő mosollyal, fogszabályozóval. Szabadkozott, hogy most nincs sminkben, de szerintem szép arca van. Szép nagy szemei vannak, szemüveggel körítve a móka nagy részében. Szöszi haja most kicsit hosszabb, mint ami a képekről átjöhet, olyan vállat érő kb. Kellemes illata volt. Nekem nagyon bejött! Talán mikor a kulcsért mentem már sminkben volt, úgy is csini:)
  • Action:

    Felcsöngettem a kapott kóddal, lift és az útmutatás szerinti ajtó. Elé álltam, vártam hogy nyíljon, de semmi. Kopogtam hallkan, semmi. Kopogtam kicsit hangosabban, semmi. Közben hallom bentről, hogy másnak is mondják épp a csengőt és hogy jöjjön fel. Na ez érdekes lesz gondoltam magamban, ha sorban állunk az ajtó előtt:) Csakhamar bebocsájtást nyertem, de már hallottam nyílni a liftet is. Fontos, senki mással nem találkoztam! Csak kicsit szűkre lett véve:) Nadett az ajtó mögött, nagy mosollyal vidáman fogadott. Hamar elfoglaltuk a szobánkat. Ágyra csüccs, kis beszélgetés. Levágta hogy nagyon izgulok, mint mindig. Nyugtatott, hogy nem kell, meg ne nézzek rá ilyen tekintettel mert Ő is zavarba jön. Hát ez van kérem, elvesztem benne kicsit. Mutatta, hogy hol a türcsi és irány fürdeni. Csekkolta a helyszínt, de úgy tűnik aki utánam érkezett gyorsabb volt. Addigis beszélgettünk egymásra hangolódottunk, én a térdét, combját simogattam Ő meg a kezemet közben. Jól esett. Újabb fürdő csekk és mehettem is lecsapatni a fél órával korábbi zuhanyzást, újra :)

    Szobába visszatérve Nadett sehol, halkan jelzem a folyosón hogy elkészültem semmi reakció, kis törökköszörülés és már hallom is Nadettet függöny mögül hogy egy pillanat és jön. Visszatért, ajtó becsuk, cipellőt hamar ledobta, átölelte a nyakamat nyújtózkodva és megcsókolt. Csókolóztunk így állva mikor a cicket megsimítottam bodyn át gyors lefejtette magáról, majd vissza csókba. Terelt az ágyra, fekvés helyett a szélére ültem és az ölembe helyezkedett. Szerintem jó pár percig elvoltunk így. Hol csókolóztunk, vagy füleim kapta be, azt hittem meg fog enni, de nagyon élveztem. És tudta, hogy tetszik, amit művel velem, ez biztos. Majd hanyatt fektetett és ez mert továbbra is , én markolásztam Ő meg készült megenni:) Néha picit levegőt kaptam és a melleit nyakát csókoltam nyaltam én is. Ezekután lejjebb csúszott rajtam, én meg feljebb az ágyon. Tükör felé kitolva a formás popsi, puncit elkezdett egy nagyon jó franciát. Először csak nyalogatás, golyókat is, környéket. Majd nem hacacárézott és nekiesett. Egész jól bírtam és élvezkedtem a tükörben és szép tekintetében amint szopogat. Ezt egész jól bírtam még nem volt meg az ihlet, hogy elmenjek. Felhúztam Nadettet, eldőltünk oldalra, a kezemen fekve féloldalt foglalkoztam a mellével nyakával. Fölé kerekedtem(hagyta:)) és most én mentem rajta fentről lefelé, végén a puncinál kikötve. Meg kellett zabálni. Tudja mit akar és el is veszi, a hölgy! Mikor megérkeztem még az elején megpróbálta kinyomni a szememet. Itt tartottunk kegy fél perc technikai szünetet míg visszajön a látásom a bal szememre is. Én kezdtem nyelvvel, de ő fejezte be, olyan gyorsan emelgette az ölét, hogy a fogam felsértett az ínyem egy koppanásnál:) De elérte a célt a drága, még édesebb lett utána, mint volt.

    Föle kúsztam kérdeztem, hogy lehetne-e gumit, mosolyogva igent mondott. Felültem kis talpait a mellkasomra tettem megpusziltam egy lábujját. Majd kigördült az ágyon át gumiért a boxba. Odapucsítva felém bepusziltam a puncijára és simítottam a hátát. Felsegítette rám az óvszert, kicsit franciázott és már helyezkedett is kutyapózba. A jól bírt francia után itt az első pár mozdulat után éreztem, hogy hamar jó lesz nekem. Nadett egyből teljesen bevett. Kivettem kicsit hátha magamhoz térek, meg Ő is mondta erre nem volt felkészülve viccesen. Nem a gyorstüzelésre, gondolom az megesik, hanem a méreti különbségekre gondolt. Ok, a 10-15 másodperc szünet után vissza a meleg szűkségbe. Nem segített a "szünet", kb fél percen belül elélveztem Nadettben. Kurva jó volt! Hogy utána is még velem volt, simult hozzám, húzta a kezem a mellire és csókolóztunk míg benne voltam hátulról. Hozzádörgölőzött az ölemhez popsival teljesen befogadva, hátát a mellkasomhoz nyomta. Teljesen "nirvana" volt számomra, totálisan kielégültem.

    Szétválás után akkurátusan megtisztogatott. Rám feküdt és boci szemeivel szemezve beszélgettünk az időnk végéig. Egy idő után én kérdeztem, hogy állunk idővel. Még volt 6 percünk, felajánlott egy zuhét, de inkább kértem, hogy 5 percig még feküdjön rajtam és beszélgessünk. Így is lett. Öltözés szedelődzködés. Ajtóig meztelen kisért ki. Puszi, csók az ajtóban majd utamra engedett. A parkoló felé kínos mamatás a zsebben, hogy kocsikulcs nincsen nálam, fent maradt :S Telefon, felveszi dilemmám felvázolva, mondta menjek vissza, vonalat tartom. A lépcsőházba belépve megszakad, na fasza. Felmegyek 0 térerő messziről nézem az ajtót, gyors nyílik megkapom a kulcsom Nadetttől és irány a parkoló.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottak szerint. Maga művelet nem egyszerű, mert a kisasszony látta nélkül kell elhelyezni, hogy ne rontsa az összképet. Meg is történt a telefonban megállapodott "eldugása". Hazafelé menet megálltam egy kúton, úgy láttam több rózsa van nálam, mint amennyinek lennie kell. Feltételeztem, hogy a félhomályban esetleg nem a megfélőt dugdostam el, hívtam is gyorsan, hogy visszamegyek, ha így van rendezni. Barátnője vette fel, ekkor még NADETT nem "gyönyörködött" a rózsáiban, gyors csekkolták és rendben volt. Úgy tűnik nagyobb kerttel indultam el, mint terveztem. Ismét elnézést a kis intermezzoért.
  • Összkép:

    Én jól éreztem magam NADETTel. Kilóra megvett az együtt töltött idővel. Remélem, még a következő nagy szünet után is tudunk találkozni.
Happy Massage