• Edit3

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt és a másik nagy oldalon is hirdet. Telefonon elérhető volt és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Kicsit féltem a reggeli dugótól, de időbben érkeztem. Egyébként rugalmas lett volna késés esetén is
  • Megközelítés:

    XIV. kerület, kórháztól 1 percre, ott pedig, bár fizetős van bőven hely. Ezen kívül legalább 4-5 BKK, szóval minden ideális. Pontos címet kaptam, nagyon egyértelmű.
  • Helyszín:

    A házat meglátva kicsit aggódtam, kívülről nem a legjobb, de persze nem lakást venni mentem. Belül viszont minden patika, a fürdővel az élen. Kifogástalan rend és tisztaság, és jó illat. A fürdőben 8 különböző tusfürdő, kb. 5 féle dezodor, szájvíz. Minden igényt kielégít. Külön dícséret a törölköző, ráadásul a végén újra szárazat kaptam. Többen rendelnek (hárman mint megtudtam), de jó a logisztika. Szoba is kifogástalan, pont annyi berendezés, amennyi kell. Masszázs ágy és tatami/matrac a földön. Mindennek volt szerepe.
  • Lány külseje:

    Nyilván profi fotók, de pont erre kell számítani élőben is. Az arc kitakarástól nem kell tartani, szerintem nagyon illik a gyönyörű testhez. Nagyon ápolt, nett, nem lehet rá panasz. Jó MILF kategória, utcán nem biztos h megbámulnám, de strandon tuti. Fekete fehérnemű, szexi, és csinos. Nagyon egyben van.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén szólva nem vágytam nagyon szakszerű, gyúrós masszázsra. Ezt vagy nagyon megérezte, vagy ilyen az alap program, de inkabb simogatás, érzékiség. Pont ez kellett nekem. Hason fekve lábakkal kezd, de folyamatosan cirógatva es a feneket is mindig érintve. Aztán halad felfelé, továbbra is érzéssel, nekem inkabb előjáték érzésem volt. Aki a "8 oklevelem van, minden masszázshoz értek, amit bármelyik földrészen kitaláltak" típust keresi, az lehet h nem őt keresi. Én viszont annyiszor hallgattam már "profi" masszőrt, h itt nem is vártam. Valamikor masszázs közben lekerült a melltartó, de én csak a nagy tükörben észleltem hogy a gyönyörü ciciket. A vállam következett, mikor a fejemhez lépett, egyszerűen nem tudtam ellenállni es finoman simogatni kezdtem. De kb. 1 perc múlva már a meredező mellbimbóit vettem a számba.
  • Levezetés:

    Javasoltam, h a földön folytassuk, és örömömre én is kényeztethettem. Simogatás és néhány puszi után szerettem volna a nyelvemmel is kényeztetni, és nagyon hamar engedélyt kaptam. Gyönyörű szimmetrikus punci, teljesen sima, ápolt és érzékeny. Legalabb is erre következtettem a hang hatásokból, ami persze lehetett volna egy kis színészi teljesítmény is, de a biológiai hatások egyértelműek voltak. Nagyon jo volt nyalni és meg is lett az eredménye, jól indult a reggele neki is. Aztán természetesen jelezte, h én következem, és egy csodálatos francia vette kezdetét. Sokáig akartam nyújtani, így talán egy kicsit türelmetlen volt, de a végén nagyon elégedetten tudatta velem, hogy örül, h megkaptam én is, ami jár. Egyébként valószínűleg jó beszélgető partner is, de annyira elvarázsolt így elsőre, hogy inkabb csak a fizika és a biológia érdekelt. Majd legközelebb...
  • Elszámolás:

    Minden szerepel az adatlapján, azt kaptam, amiért mentem. Korrekt ár 1 óráért, sőt jó ár-érték arány. Egybként előre rendeztem, de szerintem ez így alap.
  • Összkép:

    Remelem, h a beszámolóból is lejön, hogy nagyon elégedett voltam.
Happy Massage