• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előző nap, talán második hívásra fel is vette. Leegyeztettem vele egy másnapi időpontot. Nagyon kedvesnek tűnt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Mivel budai rész, így a parkolás nehézkesnek ígérkezett, de simán találtam helyet, szinte a bejáratnál. Tömegközlekedés szempontjából nem tudok nyilatkozni, mert ezen a részen nem vagyok ismerős.
  • Helyszín:

    Egy tipikus budai talán régebbi éíptásű társasház. Legfelső szint, meg is lepődött Pálma, hogy ha eddig még nem voltam Nála, honnan tudtam hova kell menni info nélkül, de az igazat megvallva, csak mentem fel és reménykedtem benne, hogy egyértelmű lesz, az volt :)
    Fürdő nagy, tágas és minden rendelkezésre áll. Szerintem tisztaság is volt mindenhol. 2 db törölköző várt, egy az érkezésemkor a fürdéshez, egy pedig a távozásom előttihez.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hírdet, ami számomra mindig lutri kicsit, de nincs min aggódni, szép fiatal mosolygós lány. Bomba test, szép kemény popsi, formás mellek és kellemes személyiség. Már nem emlékszem miben várt, de azt tudom, hogy érkezésemkor tudtam, hogy jó helyre jöttem :)
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után adott egy törölközőt és elkísért a fürdőbe, majd visszaérkezésemkor egy pohár vízzel és egy kis csokival várt. Miután ittam kicsit megkért helyezkedjek el a masszázspadon és nekilátott a masszázsnak. Nagyon kellemes, nem túl erős, de érezhetően tanult mozdulatok. Jól esett, közben beszélgettünk mindenről. Úgy a masszázs felénél éreztem, hogy ha elfelejtettem volna, milyen jellegű masszázsra érkeztem, apró be-be simogatásokkal kezdte felkorbácsolni a vágyakat...
  • Levezetés:

    Aztán egyszer csak a fejemhez állt és onnan kezdte simogatni a hátam én meg a bomba kerek és kemény popsiját. Ekkor levette a melltartót és felmászott a hátamra és egy kis cicis simogatást kaptam, majd fordulás következett és elém ült. Ekkor apró puszikat adtam a nyakára és elkezdtem felfedezni a testét és kibújtatni az utolsó ruhadarabjából, miközben simogattam. Ő pedig határozott mozdulatokkal jelezte, hogy tessék hanyatt helyezkedni és kezdetét vette a kényeztetésem. Itt olyan dolog következett, ami ritkán, vagy még korai tinédzser koromban történt velem utoljára. Elkezdett szépen kézzel kényeztetni miközben a golyókat olyan módon nyalogatta szopogatta, hogy már attól majdnem elmentem, de amikor egy kis nyállal kiegészítette a kézimunkát és ténykedett a golyóknál, szólnom kellett neki, hogy álljuk meg, mert végem lesz, vagyis lett is, mert bár megállt és rám mosolygott majd szépen lassan kezdte volna folytatni, de abban a pillanatban az utódok el is szabadultak... Mit mondjak zavarban voltam, hogy ennyire hamar sikerült elmenni és zavaromban nem is nagyon tudtam magammal mit kezdeni, így kicsit még simogatott amíg lenyugodtan, én pedig elnézést kértem tőle, hogy ez azért nem szokott velem előfordulni. Azt kell mondjam, hogy a légkör amit teremtett és úgy az egész lány is hozzájárult a korai véghez, amit nem bánok végül, de biztosan visszatérek még hozzá egy hosszabb programra, ahol én is viszonozhatom a kedvességét.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, amit érkezésemkor a kis asztalra tettem. Extrákról nem esett szó, ár-érték arányban kiváló
  • Összkép:

    Ahogy fentebb is írtam, biztosan visszamegyek még hozzá, eleve kipróbálni a francia tudását, hiszen azzal szinte semeddig sem jutottunk, valamint mert az össz benyomás nagyon jó volt. Kedves, aranyos lány, aki abszolút figyel rád és az van fókuszban, hogy jól érezd magad.
Happy Massage