• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiával már nagyon régen találkoztunk. Valójában más lánnyal se találkoztam, hiszen hosszú ideig nem látogattam senkit sem. A munkám és a távolság miatt most kicsit bonyolultabb volt időpontot egyeztetni. Mostanában nehezen tudok előre tervezni. Délelőtt írtam neki és körülbelül tíz perccel később válaszolt is. Elég gyorsan lefixáltuk a randi időpontját. Tia rendkívül rugalmas volt. Kora este ő már nem szokott rendelni, ezért is rendkívül hálás vagyok neki, hogy nyélbe tudtuk ütni a randit.
  • Megközelítés:

    Pestre vonattal érkeztem. A randi helyszínét metróval közelítettem meg. Tia rendelője az Örstől mintegy 10-12 percnyi sétára van. Egyébként akit érdekel a 80-as busz a ház közelében áll meg. Kocsival könnyen megközelíthető, ház előtt rengeteg parkolóhely van.
  • Helyszín:

    Megérkeztem a ház elé, amely egyébként egy panel. Beütöttem a kódot és már nyílt az ajtó. Tia szentélyéhéz nem kell sokat lépcsőzni. Mikor felértem már nyílt is az ajtó, amely mögött ott állt a mosolygós Tia.
    A lakás egyébként rendkívül jól felszerelt. A szobában kényelmes ágy található, párnákkal. Jobb oldalt van a szekrénye, amelyen kis plüssállatok végignézhetik az akciót :) Egyébként a szoba tiszta, mindehol rend van. Ez a fürdőről is elmondható. Tia előre kikészítette a pohárkát a szájvízre. A tusfürdők közül is bőven lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Tia rendkívül szép lány. Magas, kecses és formás :) . A haja félhosszú, vörös, bársonyos tapintású. Szemei csillogóan zöldek, igazi cicaszemek. Tiának elbűvölő, mosolygós baba arca van.
    Mellei közepesen nagyok és feszesek. Mellbimbói kemények és nyalásra, szopogatásra jól reagálnak. Kár, hogy nincsenek fent képei a fedetlen melleiről. Popsija is feszes, markolnivaló. Szóval nekem minden porcikája tetszik.
  • Action:

    Miután beléptem a lakásba Tia puszival üdvözölt. Régen nem találkoztunk én nagyon örültem, hogy újra nála lehettem. Az előszobában levetettem a cipőmet, majd vendéglátóm a szobába invitált. Rövid beszélgetés után, gyorsan elmentem zuhanyozni. Miután visszatértem, már a szobában várt a mosolygós Tia.
    Összebújva csókolózni kezdünk. Tiának finom szája van :) És nagyon jól csókol. Közben kezeimmel markoltam, ahol értem. Előszőr a melleit, majd formás popsiját gyúrtam. Farkam meredezett, ezt Tia kézzel le is "csekkolta". Egy idő után melleit nyalogatni és szopogatni kezdtem. Finom mellbimbói vannak és a nyelvjáték hatására keményedni kezdtek. Melleinek nagyon jó a tapintása, most, hogy rájuk gondolok, rögtön feláll a farkam :)
    Utána az ágyra heveredtünk ott folytatódott a tapizás és a smárolás. Tia közben a farkamat simizte, amely már szeretett volna a szájában lubickolni. Kértem Tiát, hogy kicsit foglalkozzon kicsi énnel. Szájába vette a farkamat, először lassan körbe-körbe nyalogatta a makkomat. Közben nagy melleit és a popsiját markoltam.
    Jó érzés volt. Tia kicsit nagyobb tempóra kapcsolt és elkezdett szopni. Bevallom egy pillanatra, attól tartottam hogy gyorsan elélvezek, mivel jó ideje nem voltam nővel és hát Tia szopása elsőosztályú volt. Végül is aztán kértem gumit.
    Tia szakszerűen felhelyezte és megkérdezte, hogyan csináljuk. Én mondtam, hogy hátulról, mint a kutyusok :) Szóval hátulról beiktattam a lompost. Jó érzés volt forró puncijában lenni. Miközben a popsiját fogtam egyre nagyobb tempóban dugtunk. Ebben a pózban muszáj volt dús kebleit markolnom. Elképesztő érzés.
    Egy idő után javasoltam, hogy váltsunk pózt. Lefeküdtem az ágyra és Tia beleült a farkamba. Nagyon forró és szűk volt a puncija. Elkezdett lovagolni, miközben gyúrtam és szopogattam a melleit. Közben smároltunk és Tia alaposan megforgatta a számban a nyelvét. Éreztem, hogy közeleg a vég.
    Eredetileg azt terveztem, hogy a szájába megyek el, de olyan jó volt meleg puncijában lenni, hogy nem akartam leállítani. Pár másodperccel később telelőttem a gumit. Most a vártnál hamarabb el lőttem a patronjaimat, de nem bántam. Tia utána megtisztogatott és elment pár percre a fürdőbe. Miután visszatért beszélgettünk arról, hogy mi történt kettőnkkel az elmúlt időben. Nagyon érdekes dolgokat mondott. Sokáig beszéltünk és az időm is lassan a végéhez ért ezért elmentem tusolni. Visszatértem után felöltöztem és eljött a búcsú ideje. Tia csókkal engedett utamra.
  • Elszámolás:

    Tiánál nincsenek extrák minden az alapban van. Az ajándékomat a randi végén tettem az asztalra. A mértéke átlagos, ám az élmény messze átlagon feletti.
  • Összkép:

    Tia nagyon kedves, mosolygós és vonzó lány. Techikás és emellett kiváló szerető. Elsősorban a barátnős vonalat képviseli.
    Ez az együttlét számomra azért volt különleges, mivel nagyon hosszú idő után újra láthattam őt. Remélem még sokszor tudok vele találkozni.
Happy Massage