• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága szkarabeusz :)

    Először is Köszönöm Szépen a beszámolót:) nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad Velem/Nálam ;) Az Érzés kölcsönös, Te is nagyon cuki Voltál. :)

    Kellemes társaság Vagy minden tekintetben, egy igazi kedves fiatal Úriember Akit belevittem a pornós szexbe:))) és Aki ezt nagyon élvezte ;)

    Kellemes volt a masszázs, köszi ;) remélem legközelebb is lesz benne részem ;) A sok bókot is köszönöm, tényleg nagyon kedves Tőled :)

    Remélem Tudod, hogy bármikor... nagy Szeretettel Várlak vissza ;)

    .. Addig is millió Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;) :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Könnyebb volt mint gondoltam. Kora délután hívtam, 13:30-kor. Este 8-ra találtunk időpontot. A telefonban kedves és segítőkész volt. Az kiderült hogy arcra extra nincs, csak szájba. Popó extrát kértem az alap mellé.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem. Lehel téri vásárcsarnok közelében, de a másik oldalon pár utcával tovább. Kb 5-6 perc séta volt. Kapukód elmondása után gyerekjáték volt. Ajtószámot is megmondta.
  • Helyszín:

    Új építésű modern épülettömb. A lakás is rendben van, tiszta. Zene szólt CD-ről. Fürdőszobában is van minden. A szobában van egy hatalmas ágy és mellette egy nagy álló tükör. Az ágy végénél van és ki is használtam a látványt.
  • Lány külseje:

    Szexbomba és Cukiságbomba. A szőke dús haja meg a nagy mellei miatt eléggé hasonlít Pamela Andersonra. Ha baywatch piros bikiniben nyit ajtót azt hittem volna. Persze fiatalabb mint Pamela. Combfix volt rajta, felül semmi csak a két extra nagy cici. A szája is nagy, nem átlagos szilikon száj. Így a látványa sem átlagos.
  • Action:

    Az ágyon elfeküdtem és azonnal mélytorokkal esett neki a farkamnak. Gyorsan fel is állította. Kérésemre nyálat is folyatott rá. Imádtam ahogy a nagy szilikonszája a farkam tövéig lecsúszott és ott tartotta. Pornós szopás volt. Aztán gumit húztunk. Síkosított a popóra, egyből betenni nem bírtam. Lassan kell betenni és úgy haladni. Ez az ő kérése. Közben egy kütyüvel izgatta a punciját hogy ő is élvezze. Sajna felpuhultam, még nem jártam popóban. Több pózt kipróbáltunk hátha máshogy sikerül, de bénáztam az elején. Gumi le, kis szopás. Új gumi fel, puncira síkosítás és bepucsított és dugtam. Eszméletlen a látványa ahogy kitolja a fenekét, nagyon formás. Tükörből néztem ahogy dugom a punciját. Ujjbeggyel sikosítót kentem a popójába miközben dugtunk. Újabb próba, ezúttal siker!!! Be tudtam szép lassan hatolni a farkammal a popójába. Mikor már bent voltam utána nem volt akadály. Már nem kellett óvatoskodni, nem kért ilyet. Jól meg is hajtottam. Pornósan jó erősen dugtam a popóját és jól bírta. Bármilyen erős lökést simán bírt a popója. Tövig szaladtam mindig, ütközésig. Sokszor néztem ezt az analt tükörből is. Végül elélveztem. Isteni volt. Pihi. A második élvezés a melleire történt. Szájjal újra felizgatott, isteni szilikon ajkai megtették hatásukat. Mikor tudtam hogy élvezek szóltam és ő kivette a szájából. Melleire irányította ahogy megbeszéltük. Még farkam fölé tettem a tenyerem, nehogy arcon lőjje magát. Ez nagyon tetszett neki. Mindenáron meg akart masszírozni, olyan kis cuki. Inkább én masszíroztam meg őt. Az időt túl is léptük, nem is foglalkozott vele. Nagyon vendégbarát.
  • Elszámolás:

    Az alap az átlagnak mondható. A popó extrát vettem igénybe. Ez az extra a szokásos popó extrák felett van, de alig. Megéri ezt az extráját kérni. Talán a többit is, de a keretem eddig terjedt. Arcra élvezés extra az viszont téves lehet ott, nekem azt mondta csak szájba mehet arcra nem.
  • Összkép:

    Brutál szexi és jószívű csajszi, remek humorral. Mindenképp szeretnék még hozzá menni mert jó a popója. Nem nyafog, odateszi magát. Szájjal is, minden testrészével. Külseje nagyon jó, orál nagyon jó, dugni is lehet rendesen, szóval részemről ajánlott.
Happy Massage