• DÓRA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dórával évek óta ismerjük egymást, a kedvéért szívesen átmegyek Budáról Pestre. Mindig készségesen rugalmas. Privát üzenetben szoktam keresni a szabad reggelekért, majd amikor kialakul vtr-en fixáljuk. Most is a jól bevált recept szerint egyeztettünk, sima volt, mint Lölőnek egy tender. Sok lány csak dísznek tartja a vtr-t, de Dóra impulzívan használja is, ráadásul negyedóra bónusz is dukál érte.
  • Megközelítés:

    A Városliget oldalában a néhai Dürer kert közelében található a helyszín. A parkolás pesti átlag, most nem voltam szerencsés, de a közeli utcákban könnyen lehet helyet találni, ami természetesen fizetős, a közepes árszinten. Troli is elmegy a ház előtt, jó választás lehet a BKK rajongóknak. Mivel vtr-en nemcsak a címet, hanem a tűpontos lokalizációt is megkapod csengőig, ajtószámig bezárólag, eltévedés kizárva.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi bérházban található, igényesen fel van újítva. A fűrdő is vadi új, kellemes sarokkád, lágy zuhany, kétféle szájvíz, tusfűrdők tömkelege, jóillatú, puha törcsik, minden adott, hogy a legjobb formánkat hozhassuk. A cipőknek külön hely található az előtérben, már a lakásba belépve érezni lehet a női gondosságot, az otthonosságot, a kellemes illatok, fények szinte bevonzzák az embert. A maszoba kellően tágas, benne minden adott a teljes kényelemhez: kétszemélyes tatami, kellő vastagságú és rugalmasságú, mellette szélesvásznú tükör a mozizáshoz, állótükör, ha éppen áll a vendég, sofa a ruháknak, szőnyeg, harmonikus textilek, lágy fények, igazi kis kéjbarlang. Ami még fontos, hogy teljes a diszkréció, mintha a barátnődhöz ugranál fel, igazi chill. Ja és megvolt a fürdőben a padlóburkolat cseréje is, már vidáman pörög az ajtó felette, semmi beakadás, csak a tükörsimaság.
  • Lány külseje:

    Imádom amikor az ajtóhoz érek és hallom Dóra tűsarkújának nőcis közeledő kopogását. Amikor a tejüvegen látja sziluettemet már nyitja is az ajtót, amit ölelése által már a hátammal koppantok be. Basszus, egy testhez simuló vörös mini ruhában várt, melyet felül vállára omló fekete haja, alul kecses fekete tűsarkúja keretezett. Hozzám simult, forró ölelés, üdvözlő csók, tenyeremet popsijára csúsztattam, bugyi sehol. Mindkét kezemmel átfogva kemény popóját ölemhez húztam, hogy érezze a laza nyári nadrágomon keresztül a hatást. Kéjesen elmosolyodott: “érzem, hogy megjöttél!”. Ahogy belejtett a testhez simuló piros ruciban előttem válla fölött kacéran hátra pillantgatva, felért egy súlyos előjátékkal.
    Nem volt kétségem, hogy remek bő órának nézünk elébe.
  • Erotikus masszázs:

    Úgy zuhanyoztam, mint akit üldöznek, szerettem volna én levetkőztetni. Nehéz lenne klaszikus masszázsról írni, meg sem merte kérdezni olvasva testbeszédemből. Ezért ezt a részt a függőleges kényeztetésnek szentelem, bár szent egy sem volt a szobában. Dóra a dögös pirosban várt, a cipőből lazán kilépve átfonta nyakamat, szorosan hozzám simulva megcsókolt, ez nem üzleti csók volt, hanem igazi, szenvedélyes, mélynyelves, farokrobbantós. Bal kezemmel szorosan magamhoz húztam karcsú, feszes testét, míg jobb kezem ujjaival finoman játszottam a hangszeremen. Ez nagyon beindította, teste finom hullámzásával adta az ütemet és azok a nyögések…néha lazán alányúltam a rucinak, majd visszahúztam. Ágaskodó farkamat a ruhán keresztül öléhez nyomtam, ha ilyen az argentin tangó akkor ide vele. Két kezemmel a combjaitól elkezdtem felfelé sodorni a kis piros minit, miközben ő elkezdett a nyakamtól mellkasomon át csókolva lecsusszanni. Mire a szőnyegre ereszkedett a térde épp kibujtattam a ruhából.
    Átölelte lágyan a csípőmet és rányalintott a vizszintesről már elemelkedő farkamra. Ami ezután következett az már a másik fejezetbe tartozik, ez nem vitás…
  • Levezetés:

    Legelőször a (szopás) szót kell zárójelbe tennem, mert Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam, hogy léteznek és ennyi gyönyörűséget vihetnek testem minden zugába. És az a szemkontaktus, azok a hangok a megfelelő pillanatban, mind hozzátettek a gyönyörhöz. Dóra mélytorkosa olyan könnyed és laza, amilyennel még nemigen találkoztam, ráhelyezi az ajkait a makk csücskére és nagyon lassan elindul befelé, azt hiszem, hogy vége és majd jön az öklendezés, de nem szépen csúsztatja egyre beljebb és beljebb, olyan redőket érzek, olyan mélységet, ahol még nem jártam és még a koppanás után is van egy fél centi mélység, egyszerűen őrület. Majd benntartás egy jó percig talán és a lehető leglassabban vissza, mint a jóllakott csiga a lapulevélen úgy csúszik vissza de közben a fejével olyan mozgást végez, hogy ajkai mint egy profi alpesi síző szlalomoznak vissza a farkamon, megállva a végén, jobbra-balra tekergőzve. Ilyenkor kell okmányirodai ügyintézésre, nagybevásárlásra, zágrábi fizetőkapunál tűtő napon várakozásra gondolni, hogy még ne menjen el az ember.
    Valahogy a tatamira dőltünk és a hasára fekve kínálta fel magát egy csúszkára, aminek örömmel tettem eleget. Olajos farkam a a feszes combjai között ficánkolt, észveszejtő érzés volt ez az imitáció, melyhez az ütemet csípője emelgetésével adta…és azok a hangok, mintha benne táncoltam volna, pedig dehogy. Elementáris volt az érzés, a visszajelzés, a látvány, ahogy a tökéletes popsi emelkedik, majd süllyed, aztán oldalra billen és vissza, mint egy karmester pálcája….ahogy körmei gyűrik a lepedőt, amint farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, előre-hátra húzogatva, melynek ütemét átvéve Dóra testének pulzálásával kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta valószínűtlenül bekeményedő farkamat. Leírhatatlan volt ez az erotikus játék, nem is bírtuk tovább, teljesen összegabalyodva szinte egyszerre, rándultunk a gyönyörbe, a kéjencek combjai közül robbantak a tatamira, mint kivilágított felhőkarcolókba csapódó madarak...észveszejtő volt, mint amikor felhevültenl kirohansz a szaunából egyenesen a hóba, egyszerre érezve a sokkot és gyönyört:)
  • Elszámolás:

    Ilyenkor szokás mondani, hogy ő maga az extra, ez pontosan így van. Erről a részről soha nem esik szó, vázába teszem a végén a kerek csokrot, friss vizet rá és annyi.
  • Összkép:

    Dóra egy kivételes jelenség. Rendkívül ritka, hogy valaki ennyire ön azonosan csinálja ezt a nem tudom pontosan mit. Rajta látszik, hogy szereti amit csinál, ettől olyan, mintha tényleg egy privát randi lenne vele, a barátnőmmel. Olyan fokú elegáns erotikával rendelkezik, ami kiemeli az átlagból. Semmilyen helyzetben nem közönséges, amit csinál az nála belülről jön, az övé, az ő gesztusa. Nagyon önzetlenül adja a gyümölcseit és örömmel fogadja a kényeztetést. Nem való otromba kezekbe, olyan, mint egy jó Stradivari, aki tud hegedülni, vele, rajta mindent el tud játszani, olyan dallamokat is, amiről legfeljebb csak álmodott. Ha valaki akkor ő valóban Istennő.
Happy Massage