• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen indultam fel, és Vivien képei, beszámolói alapján rá nyomtam egy VTR-t, amit hamarosan pozitívan bírált el, így még SMS-ben számot cseréltünk ,én eltettem az övét ő az enyémet.
  • Megközelítés:

    Címet a VTR adott, az alapján a GPS odavitt. Ház előtt napközben sok szabad, ámde nem ingyenes parkoló volt. Ha jól hallottam, villamos is zörgött a közelben. Házhoz közel láttam egy templomot, ha valaki egyből gyónna is.
  • Helyszín:

    Több emeletes épület, nem számoltam meg mennyi, a tetejéig nem kellett felmenni. Lift is segít a megfáradt testet felcipelni, az ajtó számát is készségesen elárulja Vivien, ráadásul ha valaki nem venné észre, akkor is ráutaaló jelzés, hogy ki is nyitja mikor a lift megáll. Lakás egy modern stílusban berendezett lakás amerikai konyhás nappalival, ami egyben tetthely is, hálószobával, ami valószínűleg hálószoba funkciót lát el, és egy kis fürdővel ahol van jó kád, függönnyel; pár tusfürdő, törölköző, mosdószivacs, amit nem ér használni mert az Vvié. Van hűsítőmobil klíma a nappaliban, és lehúzott redőny, ami esetünkben nem volt teljesen lehúzva, de ha kérem, full sötétet csinált volna a vendéglátóm. Nem kértem.
  • Lány külseje:

    Szőke fekete kombinációban fogadott Vivien, előbbi a haja színe utóbbi a ruháé, ami megcsappant mire visszajöttem a zuhanyból, és akkor már csak fekete melltartó-bugyi kombó volt rajta. Vékony, nagyon csinos hölgy Vivien, gyanítom annyi éves, ahánynak mondja magát, ahogy mondani szokás: jól karbantartott. Képek nem hazudnak, szexi MILF benyomását keltik, és a valóság sem cáfolja ezt meg.
  • Action:

    Szia, hogy nézel, ne nézz így, zavarba hozol, ez milyen zokni rajtad, bejössz vagy mész a szomszédhoz - az első percekben ezekkel a kérdésekkel sokkolt Vivien, na mondom, itt aztán van felvágott nyelv, csípős humor, úgyhogy mikor már eléggé ruhátlanul ölelkeztünk és megkérdezte, hogy mit szeretnék, mit csináljunk, szemrebbenés nélkül mondtam, hogy lecsót. Mondta hogy csak szték van, de krumpliért ugorjak már le a boltba. Ilyen hangulatban szabadultunk meg az utolsó ruhadarabunktól, ami nála a bugyi, nálam a törölköző volt, és mentünk el ölelkezve a kanapéig, ahol ő leült, én meg állva maradtam, a szájában. Franciája gyengéd, határozott, mély és lágy - minden egyben, izgató, ha egy szóval kéne jellemeznem. Az elejétől egyértelmű vol, anélkül hogy kimondtunk volna: nem baszni, szeretkezni fogunk. Már állásban elkezdem feltérképezni a tenyeremmel a testét, erogén zónákat kerestem, és találtam számtalant, úgyhogy mikor állásból és ülésből fekvésbe váltottunk, a kezem akkor is járt - ezt többször is nagyon pozitívan fogadta Vivien. De ekkor már a szám is járt, egyre lejjebb jutva a testén, megállva a kicsi, de szerethető ciciknél játszva a bimbókkal, majd még lejjebb rátapadtam a már nedves, finom ízeket árasztó puncira. Vivien finomam terelgetett, hol a kezeivel, hol a combjaival, hogy minél jobban kedvére legyen a tevékenységem, finoman az ujjaimmal is rásegítve éreztem hogy egyre jobb neki. Finoman elélvezett, rám nézett és annyit mondott: kócos lettél. Úgy döntöttem, nem azt akarja ezzel jelezni, hogy menjek ki fésülködni, ezért maradtam, cserébe finoman felizgatott, és a fülembe súgta: húzunk gumit. Húztunk, aminek a farkam nem örült, de ezt mi kivételesen leszartuk és addig játszottuk egymás erogén zónáinak izgatását (én a fülét, nyakát, ő a nyakam, farkam), hogy kemény legény lettem megint. Misszibe fordultunk és finoman elkezdtünk szeretkezni. Hol térdeltem, hol egymás fülébe lihegve feküdtünk egymáson, hol lábaival átkarolva mozogtunk együtt: a lényeg, hogy mikor már mind a ketten erősen lihegtünk csattogós tempóra váltottunk és egymásra borulva élveztünk el. Én tuti, ő talán - nem beszéltük ezt ki, inkább percekig feküdtünk széles mosollyal. Kis tisztálkodás után kezeim újra finoman megmasszírozták Vivien vállait, minek hatására mélyeket lélegezve bejelentette Vivien, hogy egyrészt perceken belül el tudna aludni, másrészt a kezeim maradnak itt nála. Nem tudtunk az árban megegyezni, ezért végül hazahozhattam őket.
  • Elszámolás:

    Az előre ismert összeget az elején a pultra tettem, a végén majdnem visszakaptam a kezeimért cserébe ,de végül maradt ott, ahol volt. Hibátlan ár-érték, mert humorban, iróniában többet kaptam, mint egy sima szolgáltatás.
  • Összkép:

    Vivienhez jó, ha az ember viszi a humorérzékét és felkészült, hogy itt gyorsan kell jól reagálni. Messze a legszórakoztatóbb randim volt, egy szuper szexi nővel, akinél a barátnő feeling nem volt kérdés egy pillanatig sem. Csak ez a barátnő igazi tűzről pattant menyecske.
Happy Massage