• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszönöm kedves szavaidat :) Imádlak ! Csók ... Larád :)

  • Egyeztetés:

    Aznap kerestem telefonon. Kora esti időpontot beszéltünk meg. Jóval korábban a környékre értem, de szerencsémre előbbre tudtuk hozni a randit.
  • Megközelítés:

    BKV-val pofonegyszerű. Én villamossal mentem, a Moszkva tértől nem messze szálltam le. Parkolást nem figyeltem, de nem hiszem hogy túl könnyű lenne a környéken.
  • Helyszín:

    Tökéletes randihelyszín. A bejutás diszkrét, patika tisztaság mindenütt, ráadásul még egyedül is fogad minket Lara.

    Franciaágyon lehet tevékenykedni, kádas fürdőben tisztálkodni, friss nedvszívó törölközővel szárítkozni, és még száraz kilépő is van. Szájvíz, műanyagpohár és többféle tusfürdő vár ránk a fürdőben.

    Találtam kék Denimet is másfel flakonnal, gondoltam kipróbálom.
    Nekem nem jött be. Nem tudom, lehet hogy külsőleg kellett volna használni...
  • Lány külseje:

    Lara nyaralásból jött meg. Szexi, napbarnított volt mindenütt. Ezenkívül a legutóbbi randinkhoz képest még 5-6 kilóval karcsúbb is lett.
    Miután megdícsértem alakját, elárulta hogy már jó pár hónapja rendszeresen edz. Korábban is kemény lettem a látványától mielőtt még akár hozzám ért volna, de most még inkább beindultam tőle.

    Szőke, kb. vállig érő haja, kedves mindig mosolygós arca, és csókolni való szája van, amiből csak úgy ömlik a játékos dirty talk.
    A kiírt korhoz nyugodtan hozzáadhatunk pár évet, de ő az a típusú nagybetűs MILF akinek a bőre és mellei feszességére nagyon sok huszonéves irigykedhet.

    A szokásos élénk színű egyberészes ruhái közül fogadott az egyikben, és magassarkúban tipegett elém. Eddigi látogatásaim során még sosem sikerült megszabadulni lábbelijétől és ruhájától, így volt ez most is.
  • Action:

    Zuhanyzás után a konyhában várt rám. Vágytam már nagyon az ajkait. Lara a csókjaival sem szokott spórolni, odaadóan használja a nyelvét. Közben kiszabadulnak gyönyörű mellei is ahogy a ruha felső része lejjebb csúszik feszes testén, illetve a popsi is kiszabadul ahogy az alsó rész feljebb kúszik. Jó érzés így állva csókolni a melleit, miközben a fenekét markolászom. Tesztelem a rendszeres testedzés eredményét is, alaposan megpaskolom hátsóját.

    -------

    Az állófogadás után az ágy szélére ülök, és egyből térdel is lábaim közé. Tudja hogy általában finoman szeretem, de vele még én sem tudom megállni hogy ne vaduljak kicsit. Szóval elég változatos francialeckében részesülök. Van benne barátnős finom kényeztetés, és mélyebbre engedett jónyálas-bőnyálas is.
    Én is szeretnék kicsit foglalkozni a puncijaval, így az ágyra invitálom és melléfekszem. Csókolom a száját, majd a melleit, aztán a puncinál kötök ki. Széles terpeszbe rakom a lábait, és így nyalakodok egy darabig miközben melle a kezembe téved, Elég rendesen beindultam, úgyhogy tele szájjal mondom neki, hogy most nagyon megfogom kefélni. Nem is kell több, már veszi is el alkalmi játékszerem, és húzza rám a gumit, majd megparancsolja hogy keményen keféljem meg a punciját.
    Hát, ha ilyen szepen kérik az embert, akkor nincs más hátra mint előre (és egyre mélyebbre)!

    Misszionáriussal kezdünk, közben csókok. Amikor éppen nem a számban van, akkor a legkülönfélébb vulgáris szavakkal arra buzdít, hogy keményen tegyem magamévá.
    Ezután jöhet a paci. Itt ismét meg kell vizsgálnom mellei feszességétt. Imádom őket! Ő persze közben még mindig mondja a magáét. :D

    Muszáj hátulról is megjáratnom a farkam a punciban, miközben arról álmodozom hogy egyszer majd egy emelettel feljebb is bebocsátást nyer kicsi én. Ezután még kihúzom alóla a lábait és finoman hasra vágom. Így is mozgok benne egy kicsit. Természetesen a lábai össze vannak zárva, ahogy illik ez egy finom úri-hölgy esetében.

    Nemsokkal ezután zárul Lara mókatára.
    Az ágy sarkán, hátral nekem térdel előttem, fenekét magasra nyomva pucsít, én pedig kisterpeszben állva nyomulok egyre mélyebbre. Ezt már nem szeretném tovább variálni, és megkérem hogy forduljon meg, majd megszabadulok a gumitól és bőven idő előtt befejezem közös programunkat.

    -------

    A randi végén még jöhet a szokásos kávé. Persze jó vendéghez illőn besegítettem a kávéfőzésbe. Lara mögé kerülve, melleit masszírozva, segítettem neki elkeszíteni a feketét.

    Kis beszélgetés, a nyaralásról készült képek nézegetése, majd gyors tus, és búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Randi végén rendeztük a csokrot. Ár/érték arányban verhetetlen. Egyedül a popsija az, amit eddig nem engedett behatóbban megvizsgálni, de anélkül is garantált az átlagon felüli élmény.
  • Összkép:

    Számomra Lara az egyik legbiztosabb megoldás az oldalról, ha stresszoldásra, pár jó szóra, önbizalomnövelésre, kivételes odaadásra, diszkrécióra, és nem utolsó sorban vad szexre vágyom. Ajánlom mindenkinek.
Happy Massage