• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt használom a randi lebonyolítására,most is így volt. Telefonon nehezebb elérni, de ha írok mindig válaszol. Napokkal előtte szerencsésebb időpontot kérni. Egyeztetés után már csak várnom kellett.
  • Megközelítés:

    A budai oldalon, ingyenes parkolási lehetőség, csendes környezetben, kellemes hűs kis ligetben épűlt lakópark, árnyék a gépkocsival érkezőknek. Pontos címet már régen ismerem, de bárki megtalálja, a Vaze is segít. BKV buszvonal is van, pontos számot itt nem ismerek.
  • Helyszín:

    Egy felújítás utáni tömbházban fogad. Megérkezvén a megbeszélt időben hívom, a lépcsőházba beenged, majd irány az ismert ajtó. Nincs messze. A lakás egyszerű, puritán de célszerű. Mindennel szolgál ami egy kellemes légyotthoz szükséges.Elsősorban legnagyobb értéke a diszkrét eszkluzív csak mi vagyunk érzés. A fürdőben zuhanyfüggönnyel felszerelt kád, hibátlan hideg - meleg víz, kilépő, túsfűrdők bő választéka, szájvíz, száraz kilépő emberes törlőkendő. A szoba, a nagy franciaágy, ízléses nagy lepedő, kispárnák, egy kanapé a ruháknak, a működő légkondi, csendes háttérzene, majdnem nappali fény, mind-mind a Larával eltöltött órácska kellemét szolgálja. A színpad kész, a főszerep a Nőé...
  • Lány külseje:

    Képei hűen visszaadják a valóságban is megtapasztaltakat. Elsősorban természetessége, gondolok itt a testi adottságára,nincs szüksége külső beavatkozásra.Lara egy fejedelmi alkatú, kiállású Hölgy. Magas, hosszú fekete hajkorona, hasonló íves szemöldök, kék szem, tűzpiros, rúzst nem látott csókos ajak, hosszú nyak, soroljam? Arca szép, alkatával tökéletes szinkronban. Valóban olyan minden testrésze mely a fotókon is megcsodálható. Kellemes körteívű keblek, hosszú combok, arányos, kerek, simogatnivaló fenék, ami külön tetszik a combfix, ami végig díszíti... Fogadó szetje általában sötét színű, most fekete volt, valami nagyhálós - van is meg nincs is-, ami fürdő után egy egyszerű melltartó- bugyi kombóra fogyott. Az sem maradt sokáig, alakját a természetes meztelenség emeli ki legjobban.
  • Action:

    Mindig az történik. Szerencsére ismeretségünk nem mai keltezésű, így egymás testét elég mélyen ismerjük. Kölcsönösség a mindenkori szeánsz magva, megérkezésem után pár mondat az eltelt időszak történéseiről, majd a kötelező kör a fürdő. Mikor belépek a tágas nappaliba Lara indul felém. Várt. Álva megöleljük egymást, percekig csak érzem, élvezem puha de mégis feszes asszonyi testét, simogatjuk egymást, majd a sokadik csók után elkap(ja). Már tudja mi a gyengém, fáradhatatlanul foglalkozik férfiasságommal, idővel megkívánom én is a már vágyakozó punciját, így kedvenc pózom egyike a fordított 69 az óra fénypontja. Egymásba mélyedve, elsősorban én őbelé, nyelvemmel keresve az ő gyönyörét, falosszommal az ajkai között, néha pihenésként felcserélve golyóimmal. Eszméletlen jól csinálja, ritmikusan nyögünk, fenomenális érzés így is benne lenni.
    Soha nem diktál vagy irányit,lesi mi a jó nekem. Mindezt úgy hogy azért ő is kapjon a jóból. Eszményi partner, megunhatatlan ! Mikor már az idő is és a test is mutatja közeleg a vég, akkor a kedvencünk a missziós póz ami felteszi a koronát aznapra. Gumihúzás után fürgén elém penderűl és lassan kitárulkozik. Az a tudat, hogy ő is alig várja a tényleges szexet roppant stimuláló tud lenni. Mindezt úgy, hogy eddig már kétszer megelőzött. Azt leírni mikor még a kölcsönös egymásba gabajodás során hogyan kezd lassan apró remegéssel egyre gyorsuló iramban hangot nyerni fokozódó öröme. Ennek folytatásaként már alattam, én benne, alig pár mozdulat után ismét elrőppent! Így már én sem bírtam sokáig és mindent beleadva, célba értem én is.
    Lassan felocsudva erőm visszatért, lekászálódtam kedvenc Hölgyemről, és pár mondat után az órára pillantva láttam,a nagymutató ott is lassan célba ér. Sajnos időm lejárt,de egy gyors tusolás még belefért. Gönceim magamra kaptam, még egy utolsó csók, ölelés, majd irány a kinti kánikula.
  • Elszámolás:

    Szokásos ajándék (kis csokigolyók), a tiszteletdijjal még a randi elején, ez már nem téma közöttünk.Tudtommal Bp. - i átag.Extrákra nincs szükség, alapban van minden ami számomra elegendő. Modhatnám mint oly sokan, az extra Ő maga.
  • Összkép:

    Lara egyik legkedvesebb hírdetőm, mindig számíthatok rá, remélhetőleg még sokáig. Bemutatkozása teljes mértékben igaz, aki tiszteletben tartja az ott leírtakat, az garantáltan egy kellemes órát kaphat cserébe.
    Köszönöm Drága az újabb lehetőséget :))
Happy Massage