• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor voltam Tia vendége, de már nagyon régen nem volt hozzá szerencsém. Vtr-en jelentkeztem be délelőttre.
  • Megközelítés:

    Csendes zuglói utcácska. Lakótelep sok parkolóhellyel, napközben gyakori az üresedés. Tömegközlekedésként leginkább a moszkvai olimpia trolija ajánlható, bármelyik végállomása irányából (Keleti és Örs).
  • Helyszín:

    Szép, jól karbantartott ház, szépen felújított, színvonalas kecó. Messze a panelszínvonal fölött. Tia egyedül fogadott.
  • Lány külseje:

    Tökéletes testű nő. Nem sovány, mindenhol simogatnivalóan domborodik, noha semmi súlyfölöslege sincs. Őrületesen szexi. Keblei parádésan szépek, popsija nemkülönben, arcát imádom. Hosszú, gesztenyebarna hajkoronája kiemeli bájos arcának szépségét. Magas lány, ritkaság manapság.
  • Action:

    Gyorsan lecuccoltam, letusoltam. Tia Éva-kosztümben várt a baszobaajtóban. Mint ahogy anno megszoktam. Emlékezett, hogy hogyan szeretem: Ölelkezés, csókolózás állva, cicik kényeztetése elölről-hátulról, mielőtt birtokba vesszük a huncúrbútort. Arcom Tia keblei közé temettem. Mellbimbói követelőzően ágaskodtak. Megkapták, ami járt nekik, majd újabb temetkezés következett, ezúttal a combok közé. Lelkes, nedves fogadtatásra találtam. Nyelvtani gyakorlatként mindkét jelzőt fokozni tudtam, bár nem felsőfokig. Bevallom, nem is szántam rá elegendő időt, annyira megkívántam csodálatom tárgyát. Vagy inkább alanyát. Ezt határozószóval állítmányozhatom.
    Gumihúzás után meglovagoltattam magam. Tia nem csak gyönyörű, de nagyon tud. Tudja, mitől döglik a simisoma. A bombázó Tiától. Cickói látványa akkor is élmény lenne, ha rosszul lovagolna. De annyira jól lovagol, hogy lovaglása élményszámba menne akkor is, ha csúnya és lapos volna. Mivel azonban minden tekintetben a legjobbat nyújtja, egyszerűen leírhatatlan és kihagyhatatlan. Pózváltásra nem volt sem esélyem, sem kedvem, megkaptam a magamét annak rendje-módja szerint.
    Tisztálkodás után dumcsiztunk. Az előző alkalom óta eltelt időre való tekintettel volt témánk bőven. Közben Tia popsiját, majd cickóit simiztem, somáztam. Már az óra vége felé jártunk, amikor átadtam a kezdeményezést. Tia orális örömökben részesített, azzal a régen tapasztalt, és kellemesen ismerős egyéni technikával, amely csak rá jellemző, és méltán érdemli ki a felülmúlhatatlan jelzőt. Az észvesztő még helyénvalóbb lenne, mert ettől kezdve csak homályos emlékképeim vannak. Szeretkeztünk. Ez még teljesen biztos. Voltam felül, és voltam hátul. Csattogtunk is, döngettünk is. És nagyon jó volt. Ez is biztos. Aztán valahogy a tus alá kerültem.
    Elbúcsúztam szépséges partneremtől, legszebb részeitől külön is, és… A többi nem érdekes.
  • Elszámolás:

    Két szál virággal leptem meg kedvesemet, egy naggyal és egy közepessel.
  • Összkép:

    Csodaszép, kedves lány. Ritka párosítás, különösen ilyen mértékben. A randi minden pillanata szuper élmény.
Happy Massage