• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pannánál már voltam korábban, viszonylag könnyű elérni. Amikor villog a zöld négyzet, felhívja az ember, és legtöbbször a diszpécserrel tud egyeztetni. Most is így történt, hívtam, amikor már láttam a napomat, és tudtam, hogy el fogok tudni szakadni egy kellemes órára. Szerencsémre fogadni is tudott, így megcéloztam a helyszínt.
  • Megközelítés:

    Most egy másik, a korábbitól pár tucat méterre található címet kaptam. Autóval mentem, a közelben találtam is parkolót, nem vészes áron. A megadott időpontban megnyomtam a csengőt, hosszan, semmi. Némi kattogás jött ugyan, de ezen kívül semmi. Próbálkoztam még egyszer, sajnos eredménytelenül. Gyanítottam, hogy rossz / elromlott a kaputelefon, ezért felhívtam ismét a számot, ahol megnyugtatott a kolléganő, hogy hallják a csengést, de ne nyomjam folyamatosan, a kattanáskor pedig nyílik az ajtó, csak erősen kell nyomni. Próbálkoztam így is, mindent beleadtam, de semmi. "Szerencsémre" jött egy lakó, és beengedett. Hogy az én bénázásom vagy a rendszer hibája miatt, nem tudom, de nem a legdiszkrétebb módja volt a bejutásnak.
  • Helyszín:

    A lakás kb olyan, amilyet az ember vár. Cipő bejárati ajtóban le, majd egyből nyílt a szoba, ahol masszázspad, félhomály, gyertyák, hangulatos (az ízlésemnek pont megfelelő) zene, egy kanapé a cuccoknak és egy kis asztal várt. Panna gyorsan elküldött zuhanyozni, a fürdő itt is patyolat, kád, tusfürdők, szájvíz, dezodorok. Talán a kád mellé egy zuhanyfüggöny segítene abban, hogy az ember ne pocsoljon ki, de így sem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Az utóbbi időben megfogadtam, hogy ha lehet, csak arccal hirdető lányokat látogatok (értem én a diszkréciót, de egy rangon felül jó lenne a lányok arcát is látni, nagyon sokat számít a választásnál!), vagy olyanokat, akiket ismerek már vagy sok pozitív visszajelzésük volt, néhányszor már beleszaladtam... Nos, Panna ilyen. Arccal hirdet, voltam is már nála, így nem volt lutri a látogatás. Az ajtóban ő fogadott, a képekhez képest annyi eltérés van, hogy a haja (jóval) rövidebb, váll alatti hosszúságú. Nekem így egy fokkal még jobban tetszett. Arca bájos, kedves, apró alkatú, nem nagy, de gyönyörű mellekkel, világbajnok fenékkel. Egy jól felfogott távolságtartás, komolyság jellemzi, ami a tartásán, a mozdulatain is átjön. Nekem nagyon bejön mind a külseje, mind a jelleme.
  • Erotikus masszázs:

    Ami Pannánál a külső mellett nem elhanyagolható, az a masszázs tudása. Jól felépített, megfelelő módon és erősséggel előadott, jóleső átgyúrásban részesített. Kicsi, de erős kezei melegsége már akkor kellemes érzéssel tölti el az embert, amikor finomabban hozzáér, szemmel láthatóan figyel arra, hogy amikor nem gyúr, hanem éppen pozíciót vált, valamiért nyúl, akkor is megmarad egy kontaktus a másik kezével. A vállaknál, lábaknál, deréknál erősebben masszírozott, ami rám is fért, ezen kívül kaptak a karok és a tenyér is. Miközben a lábakat masszírozza, az éppen "passzív" oldalt törölközővel letakarja, a masszázs végén a hátról, lábakról az olajat törölközővel felitatja.
    A masszázs program most csöndben zajlott, a múltkori beszélgetéssel ellentétben, így is nagyon jó volt, az ember teljesen át tudta adni magát a kellemes érzéseknek. Nagyon sejtelmes és kellemes volt néha, ahogy a mellei a nyakamhoz vagy a hátamhoz értek, ebből lehetett volna több is, de ne legyünk telhetetlenek. :) A vége felé már történtek apró érintések "ott" is, benyúlások, majd nagyon halkan a fülembe súgta Panna, hogy fordulhatok.
  • Levezetés:

    Természetesen örömmel megfordultam. Apró simítások az olajos kézzel, majd félreérthetetlenül nyúlt Panna a szerszámhoz, és elkezdte azt is masszírozni. Nagyon kellemesen, a környékkel is foglalkozva végezte eme műveletet, az asztal mellett állva, majd bevetette száját is.
    Megfelelő szorítást és technikát használva kényeztetett orálisan is, néha-néha kedvesen felnézve, nem hiszem, hogy csalódást okozott volna neki, amit látott. A múltkor próbáltam némi kölcsönösséget belevinni, melleit simogatni, onnan a fenekére helyezte a kezemet, ami akkor kicsit lelombozott, nem tudtam, mi az oka, nem szereti, nem akart semmilyen kölcsönösséget, vagy éppen "olyan" napjai voltak, mindenesetre most nem is próbálkoztam arrafelé, viszont a fenekét, hátát jól esett simogatni, és egyszer-egyszer volt olyan érzésem, hogy talán neki is jól esik. Olvasgatva a beszámolókat volt idő, amikor volt nála kölcsönösség is, nem kérdeztem rá, nem akartam megtörni a varázst, az is lehet, hogy ez csak a másfél órás műsorba fér bele, ha igen, akkor naná, hogy legközelebb azt választom.
    Szóval, nagyon hatékonyan, nagyon jó technikával dolgozott rajtam, és, bár mostanában (elég sűrű és fárasztó időszak közepén vagyok) könnyen ki tudtam zökkenni, ha valami nem volt 100%-os, vagy bezavart valami nem várt tényező, itt ennek esélye sem volt. Némi játszadozás, hullámvasutazás még jól esett volna, de Panna kezei és ajkai között ellentmondást nem tűrően törtem a csúcsok felé, majd értem el azt, kb úgy, ahogy reméltem és szerettem volna. Ajkai között ért a vég, egy ideig tartotta még a szerszámot a szájában, majd törölközőt terített rám, és kiment a mosdóba. Mikor visszajött, illedelmesen megköszöntem a törődést, és kifejeztem hálámat. Egy kis simogatás még belefért, majd konstatáltam, hogy ideje zuhanyozni menni. Visszatérve szintén a fürdőszoba ajtajában várt, kedvesen megérintve a vállamat kísért vissza a szobába, hogy felöltözzek. Eközben még folytattuk a múltkor elkezdett beszélgetésünket, majd széles mosollyal arcomon távoztam. Kifelé könnyebb volt átkelni a mágikus lépcsőház ajtón. :)
  • Elszámolás:

    A program végén, öltözéskor, diszkréten a kisasztalra tettem borítékban a tiszteletdíjat, újból megköszönve a kapott jókat. Sem előtte, sem utána nem esett szó róla, és ez így van jól.
  • Összkép:

    Panna egy nagyon kellemes partner, külsőre és természetét illetően is. Kicsit zárt, fegyelmezett, távolságtartó, de nem annyira, hogy zavaró legyen. Szigorú szabályok vannak, kimondva, kimondatlanul. Masszázsa nagyon jó, az erotikus rész is meggyőző, nagyon kellemes. Sokat dobna a programon a kölcsönösség, illetve a levezetés terén némi játékosság, hosszabb időtartam, több erotika, ha ez másfél órában működik, azzal sincs baj, legközelebb annyira megyek (hogy hogyan tudok a napból annyit kiszakítani, majd megoldom... :) ). A vendég az első pillanattól a távozásig jól érzi magát, hozzá bármikor szívesen visszatérnék (ha nem a város másik végében rendelne, akkor még sűrűbben). Egyike azon keveseknek, akiknél, ha nincs ellenvetése, szívesen lennék törzsvendég.
Happy Massage