• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Èdesem😉😋, köszönöm a beszit, nah meg persze a "randinkat"🥰! "Ilyen ez mikor az elegàns, (jó èrtelemben èrtve😉) perverz, rossz fiú talàlkozik egy rossz kislànnyal☺️😋!"
    Egy èlmèny volt az együtt töltött idő! Remèlem visszatalàlsz mèg màskor is hozzàm...😉💋
    Millió csókom mindenhova😻💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Nagyon közlékeny, készséges, kedves volt. Egyáltalán nem a sablonos gyors lerázós, mint olyan sokszor. Illetve VIBER-en is aktív, aminek szintén jó hasznát vettük!
  • Megközelítés:

    Tömeggel szerintem buszok, troli, de metrótól sincsen túl messze. Autóval kiválóan parkolható a panelek tövében.
  • Helyszín:

    Klasszikus szófordulattal élve új építésű ház egy tágas lakása. A fürdőben zuhanyrózsa felfüggesztővel, ami nekem a mániám. A ba(ba)szobában óriási és viszonylag magas ágy (aminek lehet több előnyeét is élvezni), tükör(!) ráadásul mobilizálható az események függvényében, egy szexfotel...ez utóbbit nem használtuk.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép arcú, szép testű, kiemelkedően igényes és vidám, mosolygós, vicces NŐ. Gyönyörű mellekkel és popsival. Magas és formás alakú szőkeség. Kecses lábait a tűsarkak és a combfix még kívánatosabbá és szexibbé teszi. Utcán utánafordulós, helyben megkívánós NŐ! A képei jól visszaadják a valóságot, ami azért mindig még jobb.
  • Action:

    Az leírhatatlanul jó volt...de azért megpróbálok visszaidézni és papírra vetni néhány részletet az élvezet és élményáradatból, amit kaptam és remélhetőleg adtam is...
    Fürdés után egyenesen a ba(ba)szobába kalauzolt, ahol az ágy mellett állva csókolózni kezdtünk. De nem ám csak úgy ímmel-ámmal, hanem odaadóan, szenvedéllyel és mély átéléssel! Közben fogtam ahol értem és simogattam, markolásztam a popsiját. Egy kis idő elteltével Joy leült a viszonylag magasabb ágya szélére és kezelésbe, azaz azonnal szájalásba vette az addigra már régóta kőkeményen ágaskodó méretes farkamat...én meg szóhoz se tudtam jutni, csak sóhajtozni tudtam, mert annyira kiváló, érzékien finom szopásban részesített, hogy idegenben ritkán kap ilyet az ember! Közben azért annyira észhez tértem, hogy leoldottam a melltartóját és elkezdtem a melleit is markolászni, meg a hosszú haját simogatni. Kis idő múlva a bugyiját is leparancsoltam Róla és kértem masztizzon egy kicsit az ágy szélére felhúzott lábakkal, még én egy lépésről moziztam a kéjes puncisimit (és próbáltam pihenteti a farkamat az első roham után)!:-)))
    Azután vissza léptem egy újabb szopásért, amit ugyanolyan finomsággal varázsolt élvezeteim NŐje! Hosszú játszadozás és cuppogós, köpködős, nyálcsíkhúzós szopás után hátára fektettem és viszonzásul elkezdtem lefetyelni, nyalni a gyönyörűséges és tocsogósan nedves punciját. Kis ajkak, nagy ajkak, illetve a csiklója kapta a legtöbb kedvességet. Szívtam, nyaltam, köröztem rajta és hallhatóan tetszett a mutatványom Joynak, ugyanis nyomta a fejemet időnként, illetve tolta az ágyékát ütemesen is a nyelvemre. Jó összjáték volt és rángatózásából következtetve nem is eredménytelen!:-))) Kis pihinek beillő pózváltás után úgy feküdt az ágyon keresztben, hogy a feje lelógott, én pedig így is a szájába adtam a kemény farkamat és jó mélyén a torkáig is letoltam. Joy nyelte rendesen, amíg én a cicijeivel játszottam, vagy a punciját simogattam. Ekkor gondoltam egyet és térdel az ágy szélének támaszkodva a farkammal a szájában, lelógó fejével a punciját kezdtem újra nyalni, de úgy, hogy még az orrom is benne szánkázott...:-))) Kinyaltam újra, miközben szopott nekem...mennyei érzés egy ilyen NŐ szájában lenni és közben a tocsogós punciját kényeztetni élvezésig!
    Na, de én még vigyáztam, hogy el ne élvezzek, hiszen ekkorra már tudtam, hogy az igazi csoda még csak ezután vár rám. Így is lett! Először elölről hatoltam be Joy puncijába egy profi felszopásos gumihúzás után. Síkosítóra nem volt szükség! Nyelte a pinája a farkamat...pumpáltam Neki, de csak finoman, mert még mindig tudtam, hogy fokozható ez az együttlétünk...
    Szóval a csókolózós kemény misszi után vágytam a kedvenc kutyus pózomra is, hogy így élvezzem ki Joy testét és kedvességét maximálisan! Kérésemre pucsított is az addigra már rendesen előkészített pinájával és én minden kézi rásegítés nélkül be is toltam neki keményen és jó mélyen ahogy azt kell egy ilyen gyönyörű popsis NŐ gyönyörű, hívogatóan lucskos pinájával!
    Elkezdődött a véghajrá tehát...először óvatosabb, finom, lassú lökésekkel, majd pedig engedélykérésemet követően és Joy mocskos biztatására egy keményebb menettel véglege kapituláltam, ami egy több perces lökéshullám végén hosszan elnyúló ejakuláció formájában a mennyország kapuján is át lökött engem... Bevégeztem! Csillagokat láttam és Joy meseszép popsijában kapaszkodtam...Isteni, azaz IstenNŐi volt!

    Bocsánat, hogy ezek után csak annyit írok, hogy mindezek tetejében még kaptam egy profi, kemény, de nagyon hatásos masszázst is a masszpadon! A végén már csak legurulni tudtam a lépcsőn...:-)))
  • Elszámolás:

    Az elején diszkréten borítékban. Ha jól emlékszem, akkor alapból extra, mert 2x a legbölcsebb magyarral illik tisztelegni.
  • Összkép:

    Lehengerlő szexualitás, ami egyébként árad külsőleg is Belőle, de a tettek mezején még rá is tud erősíteni. Pazar együttlétet varázsolt! Odaadó, szolgálatkész, konstruktív, hihetően szenvedélyes és érzékeny volt. Remegő lábakkal és széles mosollyal távoztam és ez a két érzés mindent elárul egy találkozó intenzitásáról és milyenségéről.
Happy Massage