• Amira018

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon, azonnal tudtunk időpontot egyeztetni, kb. 1 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    BKV-t nem ismerem, parkoló van bőven, de a hely fizetős, megtalálni nem volt nehéz, főleg az előző beszi információi alapján. Zárt udvaros panelházat kell keresni.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő, nagyon világos (redőny nincs) nincs besötétítve, nincsenek rejtelmes fények, végre egy hely, ahol mindent jól lehet látni akció közben is. Kolléganője nem rejtőzködött, a kanapén aludt. Talán nincs is két babaszoba. Fürdőben törülközők stócban, kellő számú tusfürdő. Egy klímaberendezés viszont nem ártott volna, elég forró volt a légkör minden értelemben odabenn.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest sokkal formásabb, mind mellben, mind fenékben jobban gömbölyödik, nőiesebb. Nagyon pici, igazi cukorfalat. A bőre és a haja is sötétebb volt, mint a képeken. Fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott. A haját copfba fogta. A 35 kilós balinéz nőkre emlékeztetett. Nekem nagyon bejött. Beszélgetés közben említette, hogy napozott.
  • Action:

    Miután beléptem, rövid taktikai megbeszélés, majd irány a fürdő. Miután kiléptem a fürdőből és a türcsi lekerült, jött az első meglepetés a részéről, mert közölte, hogy: AZZAL vigyázni kell, az ilyen méretet nem szokta vállalni. Hát mit gondoltam, jól van, ha vigyázni kell, majd vigyázok. Miután ezt közöltem vele, megszabadítottam a fölös ruha daraboktól, gondoltam oldjuk a hangulatot kis masszás neki, a csókolódzási kísérletet óvatosan hárította. Mondta nála ez csak puszi. majd elkezdtem felderíteni a terepet. Először nyelvvel kényeztettem kicsi punciját, főként a csiklóra koncentrálva, de közben a bejáratot is felderítettem újjal, igyekeztem előkészíteni. A csiklóra jól reagált, hangokat nem nagyon adott ki, de a meg-meg remegett a lába. Úgy éreztem ott van az élvezés kapujában, de nem ment el. Még kényeztettem egy darabig, néha erős izomrángásokkal reagált, de nem feltételeztem, hogy el is ment. Majd elé térdeltem, és gumi húzás után úgy támadtam. Kérdeztem, foglalkozzak-e még a csiklójával félkézzel, de meglepő módon azt válaszolta, hogy az előbb már elment, másodjára már nem fog. Ez meg is felelhet a valóságnak, nem tudnám megmondani, de nagyon élvezte a nyalakodást, az biztos. Már újjal is éreztem, hogy nagyon szűk, valószínűleg a legszűkebb akivel találkoztam. Ebben a pózban nem is nyomhattam be neki teljesen,mert akkor látszott rajta, hogy fáj neki, mondta is. A csöppnyi formás test, a szűk punci meg is hozta hatását, teleraktam a gumit. Kicsit ismerkedtem a tetkóival, mivel a francia gumival van nála nem erőltettem a kebelszex meg nem jutott eszembe, pedig ahhoz mg lennének az adottságai. Gumit kértem, és gondoltam kipróbáljuk hogy milyen amikor lovagol hátulról. Nehezen ment a behatolás, így bemelegítés missziben, majd kis lovaglás, aztán a kedvence a kutyus, (ebben a pózban szinte eltűnik a dereka, annyira keskeny) majd hátúról fekve, ami számára nagyon előnyös póz, mert felülről ráláttam a melleire, fenekére. Csináltuk kicsit úgy, hogy az oldalára feküdt, majd újra hasra fektettem és hátulról támadtam, így lett végem. elszámolás, fürdő és távozás.
  • Elszámolás:

    Kicsit többet adtam, mint amit kért. Az extrák közül a fotózást kérdeztem, annak húzós ára van.
  • Összkép:

    Pici, formás tünemény, bár kicsit mást vártam a képek alapján. (Főként azért mentem, hogy ő majd hasonlít valakire, de ez a súlyán kívül nem jött be.) Kifejezetten szép lány, de lehet, hogy hozzám túl kicsi. Mindenesetre élmény volt egy ennyire formás picurka lánnyal eltölteni egy órát. A kicsi formás lányok kedvelőinek ajánlott.
Happy Massage