• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre mondom ez nem egy hardcore beszi! Jóideje, a szünete előtt kinéztem kedves Dórit. Ez nálam az összes beszi elolvasásával jár, így nagyjából sejtettem mire számítsak. Akkor még 100+ képe volt, minden szempontból megtetszett (másik oldalon videókkal). Szerencsére nemrég újra felbukkant és hajtott a kiváncsiság. Ki kellett derítsem, a nyúlfaroknyi étlap mögött tényleg rejtőzhet-e egy különleges lány és élmény.

    Telefonon kerestem, mivel az oldal ficsőreit nem annyira használja (VTR és társai). Nem bántam meg a telefonragadást. Elsőre felvette és elkezdődött a felhőtlen csevegésünk. Ritka, mármár rendhagyó módon hosszú perceken át beszélgettünk és már ott egyszem bemutatkozás után elkezdett a nevemen szólítani, ilyet még nem tapasztaltam! Figyelmes. Újabb meglepetés: vissza kellett kérdezzek jól hallom-e az egy és két órás program közti rózsakülönbséget. Az hihetetlen. Flottul ment a randiszervezés és már hang alapján is szimpi volt. Néhány óra múlva mehettem, nekem adta a délutánját én meg minden szeretetem ami ebbe a műfajba még belefér.
  • Megközelítés:

    A lak a stadionok és az örs között félúton, egy csendes környéken, 10 emeletes panelben van, annak minden bájával együtt. Útbaigazító fejutási infót az megjöttem-telefonon adott. Nem váratott, és nem vette zokon a kicsit korai érkezésem, de Dórinál ez a téridő sajátságos kezelése miatt lehet nem akkora probléma. Az ingyen parkoló elég magas használtság mellett működött, viszont van egy Type 2 töltőoszlop is a zöldeknek. Metró akad a közelben, azt kerülöm.
  • Helyszín:

    Mindig zavarban vagyok, amikor nincs résnyire nyitva az ajtó. Jó helyen járok-e, vajon miként jelezzem diszkréten a jelenlétem, ne nyissak be valaki nagymamájához... Szerencsére hamar megtaláltam a nem alacsonyan levő kuckó bejáratát. Ajtó mögött pillantottam meg Dórit és egyből tudtam jó helyre csöppentem. Célra termett lakás, a háló tágas és fényes, ablak tárva az oxigén utánpótlásáért. Függöny leplezett minket a szemből kukucskálni vágyók elől. Még a kilátás is jó. Méretes masszív franciaágy a tetthely, szembe vele TV zenecsatornával, amit kérésemre halkított. Székre lehet pakolászni, inget pedig fogasra. Vannak hangulatkeltő tárgyak, simán lehetne lakni is itt. Nem egy 5 csillagos hotel, de látott felújítást a belső, rendben van.

    Fürdő az pici és mindig beütöttem a térdem a mosdóba a csúszásgátlós-zuhanyfüggönyös kádból való kiszálláskor, jót mosolyogtunk rajta. Amit hiányoltam az a kispohárkás szájvízkikészítés (ő viszont használja; csók nincs). Két szép tiszta törülközőt kaptam. Tusfürdőhadsereget számolni nem volt alkalmam, mert mindig közösen fürödtünk éshát inkább Dóri izgató formáival voltam elfoglalva. Csak habos testének simogatása ás átölelése tudott érdekelni. A fürdés után még megfigyelhettem alapos tisztálkodását nélkülem is (intim mosakodóval). Még testápolózik is.
  • Lány külseje:

    Pici Dóri olyan cuki, hogy belehalok! Amikor a szemkontaktust fenntartó, érdeklődő kék szempár találkozik ezzel az izgalmas szőkésbarnára festett hajjal és a vékony, kis termettel az az ideálom, ott elgyengülök. Össze volt kötve a haja, legközelebb megkérem bontsa ki. Az arckitakarás miatt 19-re lapot húztam, de szerencsére kellemesen csalódtam és nagyon bejött arcra is. Ami nem kislányos, sem az a tipikus pornós instamodel művalami, és lehet nem tetszik mindenkinek, viszont engem a tiltott csók azért kellően őrjített. Tetoválást nem véltem felfedezni, ami nem eredeti az talán csak a körmei. Nem az ijesztő fajta, hanem értelmes hosszúságú és vidám színekben pompázó. Pici smink volt rajta, ami jól állt neki.

    Tinis cicijei szerencsére nem láttak kést, ruganyosak, érzékeny bimbikkel. Semmi lógás, én pont így szeretem, öröm belemerülni a kényeztetésükbe. Popsija nagyon formás megragadnivaló, ami a képek alapján sejthető. Amikor megláttam a kis piros fogadóbugyiban, ami a puncit is alig takarta és kiemelte a hátsó íveket, ott elkönyveltem magamban: nagyon rendben van a lány, maradok. Ebben a látványban gyönyörködtem amikor ide-oda libbennt tenni-venni. Más nem is volt rajta így Dóri elég pőrén állt előttem a kezdetektől fogva. Kis ajkú, elképesztően kívánatos, jóízű és tiszta, világos puncija mágnesként vonzotta a szám. Pici pamacs díszítette, nem teljesen csupasz. Életkorát tekintve már 2019-ben is 26 volt kiírva, de fiatal teste van az biztos: feszes mint a friss barack. Ott fotózták le, ahol a móka történik, és pont olyan mint a képeken. Tényleg füstmentes ő és a hely is. Nincs elszállva magától, a földön jár, ritka normális csaj. Amúgy 2013-tól van köztünk és a masszázsos felét is ismeri az oldalnak, szerintem pluszpont a stabilitás, nem tiszavirág.
  • Action:

    Itt vagyok gondban, mert leginkább én játszottam Dóri testével és semmilyen értelemben sem klasszikus randi volt ez. Így ha nem rám vagytok kiváncsiak, akkor csak a hangulatot fogom tudni átadni. Rendhagyó dolgok sora jön. Gyakorlatilag végigdumáltuk az egészet mint két legjobb barát aki hónapok óta nem látta egymást. Talán zavaromban bemutatkozni is elfelejtettem, de mivel mindig azóta is a nevemen szólít, nem érezhettem szükségességét. Belépésem után az első öleléskor a nyakamba puszilt, egyből megdicsérte az illatom és rákérdezeztt a parfümömre. Már egy éve ezt használom és senki nem vette észre vagy bókolt volna miatta, csak ő. Rajta tehát "működik" és tetszik neki, szerintem már itt meg is alapozódhatott a szimpátia.

    Én ösztönösen elkezdtem megszabadulni a ruháimtól, ami jól is esett a melegben, klíma sajnos nincs, bár a szellőzés segített. Félig levetkőzve voltam már, de nem egyből tértünk a lényegre: ő még egy kis uzsonnát elmajszolt. Tényleg mintha nem is egy az oldalon talált lányhoz jöttem volna, minden olyan természetes körülötte. Leültünk az ágyra egymással szemben, itta szavaim és csak beszélgettünk. Én ettem mielőtt jöttem, de kínált engem is. Csak ásványvizet és Tic Tacot fogadtam el. Valamikor történt egy fürdés, én korábban megkezdtem az előáztatást amíg ő a kád mellett fogatmosott, tényleg mint valami barátnő, sose szoktak bejönni a fürdőbe vendéglátóim. Beszállt mellém és alaposan megmostuk egymást, persze nyilván tisztán fog/hajmosva stb érkezem. Hátulról elkaptam ölelgetve, popsijához dörgölőzve, és mondtuk egymásnak milyen jó dolgunk is lesz bent, ha már itt kint is jó.

    Bent az ágyra és a párna köré törülközőket terített - védve a huncutkodástól - hiszen volt szó egy kis olajos masszázsról. Mondjuk azt nem tudhatta: ma ő lesz az alany. Mikor magamhoz öleltem Dórit, beindult bennem a gondolat: én ma nagyon boldoggá akarom tenni őt, saját testi örömeim kicsit félre is téve. Így kezdésképp egy alapos, kicsit tanult masszázsban részesítettem, amihez egy kis tálkában kókuszolajat készített elő. A forró testén olvasztottam fel és nagyon bejött neki, úgy tűnt ráfér egy minden porcikájával való foglalkozás. Tetszését szavakkal is kifejezte pl "mindenre odafigyelsz" (amikor a kezeinél jártam), én meg csak inspirálódtam ezáltal. Közben moziztam a pucér testét. Főleg a popsikörnyék vonzotta tekintetem. Ez a rész is beszélgetéssel telt. Nem smalltalk, hanem egyenesen az ambiciózus vállalkozási ötleteknél és hasonló komoly témáknál kötöttünk ki.

    Fordulása után még extra ráérősen kényeztettem, de aztán már nem tudtam tovább kerülgetni az izgalmas részeit, talán már vágyott is a következőkre. Elmondása szerint nehéz eset. Mivel szeretek nyalni és az ő puncijával foglalkozni egy külön élmény így a randink egyetlen natúr kényeztetése így öltött alakot. Fel-fel néztem az arcára, mert a gyönyöre pillanatait jól az emlékeimbe kellett véssem. Időnként adott visszajelzést, pl: "így jó?" - "sehogymáshogy". A legszebb ajándékot kaptam tőle: valami fél óra után el tudott élvezni a nyelvemtől. Azt kérdezte "mit műveltél velem?". Pedig a gumik mellé ki volt készítve vibrátor is, de az most nem kellett. Utána a felhúzott lábai fölé hajoltam. Ő a meredező banánommal játszott és puszilgattuk egymást, miközben a készre nyalt megduzzadt kelyhe tündökölt előttem, majd édesen kérdezte "szeretnéd érezni a puncimat"?

    Hát mindketten nagyon szerettük volna, csak részemről ez a dolog a gumi előkerülése után nem sikerült. Még edződnöm kell. Nagyon remélem következő alkalommal a banánból nem lesz héj, és ami késik nem múlik. A gumis francia működhet, de csak ha alapból áll az ember, élesztgetéshez nem való - ezelőtt sosem volt ilyenben részem. Fölé térdeltem, viszont ilyen felállásban inkább kézit fogok kérni. Na akkor gumi le, helyet cseréltünk és a kókuszolajjal egy simogatással felvezetett szeretgető kézi kényeztetést kaptam. Azt szereti amikor spriccel, ezt a legjobbkor említette. Hah! Dóri nagyon finoman nyúlt hozzám, semmi ráncigálás vagy cibálás, ügyes kezű lány. Mutattam neki miként szeretem a legjobban, és úgy reptetett az élvezésem felé. A pucér mindenével az oldalára feküdt mint egy akt festmény, tökéletes látvány. Szemembe nézett mosolyogva miközben az olajozott rudamon járt a keze fel-le, a makkal is foglalkozva. Bókokat is szórt, az mindig jó. Kérdezte szabad-e ott is, amikor lejjebbi környékre kalandozott, mondom persze mindent érinthet. Amikor már nem bírtam tovább, megkapta a spriccelését és örömmel konstatáltuk a munkája gyümölcsét. Nekem meg egyszerűen nagyon jól esett a törődése.

    Megtisztítgatott, és még mindig nem ért véget a randi. Második közös fürdés és mégtöbb beszélgetés jött. Az a fajta lány, akitől nagyon nehéz eljönni. Végtelen puszikkal látott el útravalóul. Dóriból ez nem volt elég, még ott se hagytam, már akkor azon gondolkodtam mikor folytatjuk és azóta is sokszor eszembe jut. Már a huncut terveim szövögetem.
  • Elszámolás:

    Dórihoz nem a gyorsan megdugni aztán tipli mottóval megy az ember, legalábbis én biztosan nem. Az egyedi világának és időszámításának hatása alatt bő három órát töltöttem vele, amikor kettőről volt szó. Ez nem bunkóságból sikerült így, hanem nála ez valahogy így működik. Inkább csak én néztem az órát, bevallom eredménytelenül. Igyekeztem az önzetlenséggel kombinálva megbecsülni vendégszeretetét eme bemutatkozós randin. Mindig előre adom, de elvette az eszem, így majdnem elfelejtettem. Hálisten nem neki kellett szólnia. A végén öltözéskor gyorsan a tv alá tettem a negyeddel növelt rózsasemmiséget. Megéri az nem kérdés, már csak az időtlenség miatt is.
  • Összkép:

    Számomra a társasága a legnagyobb érték, így bármit is csináljon, ha mellette vagyok az már boldogság. Dórival egy éjszakát is át lehetne beszélgetni csillagos ég alatt. Túl hamar visszamenni olyan lenne, mint desszert után rendelni még egy kis desszertet. Az élmény nagy részében nem hagytam kibontakozni csak a legvégén egy kicsit, de azért remélem olvasásra méltó volt. Átment a Dóri-hangulat? Rendkívül jó beszélgetőpartner, nagyon egy hullámhosszon voltunk és szimpatikusak is voltunk egymásnak. A barátnő feeling nem a hagyományos módokon nyilvánult meg. Rájöttem az nagyon tetszik, mikor egy hirdető valamelyest megmarad ugyanaz aki az életben is. Nem ordít róla mit csinál, tehét nem veszi fel a szerepet sem annyira. Lehet sok minden kihúzva a listáján, viszont a lazasága, közvetlensége az nagyon imponáló, sőt mindenről őszintén tudtunk beszélgetni. Az oldalon mindenképp különleges és ismét tanultam valamit. Lehetőségek alapján ne értékeljek/ítéljek, mert egy mindent kínáló lány is lehet semmiextra, míg a vigyázni tudó óvatos Dóri pedig magával ragadó.
Happy Massage