• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sok-sok hónappal ezelőtt kinéztem már magamnak, de különböző okok miatt, halogattam a meglátogatását. Már korábban is kerestem, de kiderült, hogy messze nincs minden nap, csak bizonyos napokon van benn. A randink előtt kb. egy héttel végre sikerült elérnem, beszéltünk telefonon, kellemes kulturált hangja, modora van, és megerősödött bennem az elhatározás, hogy mennem kell hozzá. De nem tudta biztosra mondani előre, hogy szerdán bejön-e. Úgyhogy feltételesre beszéltük meg a találkozót, és a kolléganőknél kellett előző nap érdeklődni, hogy mis is lesz. Érdeklődtem is előző nap, mondták, hogy lesz, másnap mentem is, és valóban ott volt. Szóval az egymásra találás az nem volt egy egyszerű ügy.
  • Megközelítés:

    Közismert hely a Mechwart-ligetnél. Tömegközlekedéssel a legegyszerűbb elérni, az autó itt nem szerencsés. De tömegközlekedéssel tényleg egyszerű: egy villamosmegállónál van a helyszín.
  • Helyszín:

    Régi épület, régi lépcsőház, régi lakás. De belül a felszerelés teljesen normális, tisztaság van, a berendezés is szép, az egész a célnak teljesen megfelelő. A fürdő is, a törülköző is rendben. Az események helyszíne egy masszázspad, ami azért kényelmetlen lehet két embernek egyszerre, ha úgy alakulnak a dolgok. Több szobában folyik párhuzamosan a "kezelés", de én ebből semmit sem éreztem, csak annyit, hogy mielőtt a fürdőbe mennék, Jáde megnézte, hogy tiszta-e a levegő. De ugye, ha valaki nem egyedül rendel, akkor ez a bevett eljárás.
  • Lány külseje:

    Régóta nézegettem a képeit, mert határozottan tetszett a képeken lévő lány alakja. Ahogy kinyitotta az ajtót, láttam, hogy ilyen szempontból nem fog csalódás érni. Kifejezetten szép arcú, jó formájú, az átlagtól nagyobb mellű, feszes, sportos testű. De az első, felületes benyomások szerint én viszont nem voltam szimpatikus neki. A szimpátiához kötődő dolgokat elhárította, sőt biztatott, hogy nyugodtan menjek el, ez egyáltalán semmi problémát nem jelent számára. Tulajdonképpen már indulni is akartam, de valami megérzés mégis azt súgta, hogy próbáljam meg. Mint utóbb kiderült, később fordult a kocka, jó döntés volt hallgatni a belső hangra.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra nem került sor. De gondolom ebben is jó. Szó volt arról, hogy én masszírozom meg, de erre sem került sor.
  • Levezetés:

    Egy nyalakodással indítottam. Először végigpuszilgattam a finom nyakát, testét, a cickóknál hosszan elidőzve. A mellekkel való foglalkozást, úgy láttam, kifejezetten szerette. Ezután a combok közötti bűnbarlang bejáratához vonultam fel, és nagyon gyengéden elkezdtem nyalogatni. Nemcsak a bőrének és a hajának az illata finom, de a kis puncusé is! Ja és az íze is nagyon finom. Lassan, hosszasan foglalkoztam a kis pinussal, ami egyre csak nedvesebb lett, a gazdija meg egyre jobban érezte magát. A második remek orgazmusa után átfordult, szimpatikus lettem neki, és onnantól szabad lett a pálya. Na innentől kezdve lett jó világ! És így már repült az idő, úgy kellett szólnia, hogy jöjjön a végső levezetés. Bevette a szájába a szerszámot, és finoman, gyengéden, ahogy kértem, felállította és ártalmatlanította. A kivégzés után nem hagyta azonnal abba, hanem még folytatta, és nyom nélkül tüntette el az eredményt.
  • Elszámolás:

    Korrekt módon a végén került rá sor. Nincsenek extrái (vagy legalábbis nem kerültek szóba), valamit vagy szeret, és akkor csinálja, vagy nem szeret, és akkor nem csinálja. Ezt a lányok részéről határozottan szimpatikusnak találom, nem szeretem, ha valakihez zsebszámológéppel kell menni.
  • Összkép:

    Kifejezetten jól sikerült a randi. Na de ahogy indult! Jáde ritka kellemes társaság, intelligens, kommunikatív. Egy imádni való kis nő. Az erotikát illetően mindent megkaptam tőle, amit szerettem volna, úgyhogy maximális elégedettséggel távoztam. De ha lehetett volna, akkor inkább maradtam volna. Annyira jó volt, hogy hozzá még mindenképpen vissza kell menjek. Ezt a végén meg is beszéltük.
Happy Massage