• SZILVI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap kerestem telefonon, kolleganője vette fel és tájékoztatott a részletekről. Tudtam időpontot is választani, minden rendben ment. 1 órás masszázs kértem.
  • Megközelítés:

    Közel az Árpád fejedelem útjához, parkolni könnyű. Tömegközlekedés is van a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás tip-top , a fürdő is teljesen rendben van. A szobák viszonylag aprók, de a célnak teljesen megfelelnek. A fürdő jól felszerelt, minden kellék megvolt. A szobában pedig van egy kanapé és egy masszázságy. Kellemes félhomály és zene szólt az alkalom alatt.
  • Lány külseje:

    Szilvi nagyon szép hölgy. Viszonylag alacsony, nagyon kedves arccal és szép kecses alakkal. Fiatalos kedves arca van, sokat mosolygott, de azért visszafogott volt. Egy fekete szettben fogadott, azonban a masszázs ideje alatt már csak a bugyi maradt rajta. A bőre hibátlan, és feszes. Az adatlap szerinti korából majdnem egy tizest letagadhatna. A haját kontyba felkötve hagyta.
  • Erotikus masszázs:

    A randi első 35-40 perce volt a masszázs. Először is megkérdezte, hogy van-e olyan testrészem amit ne masszírozzon. Már ez is alaposságról árulkodott. Ezután végig nagyon figyelmes volt. Minden mozdulata nagyon tudatos, határozott és hatékony volt. Először a hátamon kezdte, majd mindkét karomat végül a lábamaimat masszírozta végig. Közben időnként beszélgettünk, de nem túl sokat. Összességében nagyon élvezet volt már ez a rész is.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével elhangzott a "megfordulhatsz". Jelenztem neki, hogy amennyire lehet elnyújtott lingamnak örülnék. Lágy mozdulatokkal kezdte a mellkasom majd egyre lejjebb lévő tájak simogatását. Tényleg azon volt, hogy ne végezzen ki túl hamar. Kifejezetten változatos mozdulatokat vetett be, közben én is picit használtam a kezem, de inkább csak átadtam magam a nagyon finom kényeztetésnek. Volt egy nagyon kedves mozzanat, amikor ráhajolt a mellkasomra és elkezdte puszilgatni a mellem. Kellemesen intim pillanat volt. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy egyre közelebb kerültem a véghez ami be is következett. A lingamnál is hihetetlenül élveztem a különleges technikáját. Összegezve nem nagyon tudom jól visszaadni a meghitt élményt amit nyújtott. Lehet, hogy sokan nem ilyen kényeztetésre vágytam, nekem viszont akkor és ott erre volt szükségem, és ezt Ő tökéletesen megértette és meg is valósította.
  • Elszámolás:

    A környéken megszokott igen alacsony tiszteletdíjat kéri Ő is, a kapott élményért maximálisan megérte. A végén tettem az asztalra, szó sem esett addig róla, de ekkor kedvesen megköszönte.
  • Összkép:

    Elég régóta szerettem volna meglátogatni Szilvit, mert éreztem, hogy jó kezekben leszek nála. Most, hogy végre eljött ez az alkalom, nagyon boldoggá tett. Egy kellemes, visszafogott alkalom volt, de engem maximálisan feltöltött. Szilvi nagyon figyelmes és szerintem nagyon jól ráérez, hogy milyen "kezelésre" vágyik a nála megforduló ember. Köszönöm a csodás alkalmat.
Happy Massage