• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Niki nagyon régóta feltűnt nekem, már a korábbi aktív időszaka alatt is. Lenyűgözve olvastam a róla szóló írásokat. Azután eltűnt és én már lemondtam róla. Majd nemrég ismét felbukkant és vele a remény is a találkozásra. Telefonon hívtam, többször is, de mintha egy elnököt kerestem volna. Majd üzenetet küldtem és végre sikerült kommunikálnunk élőszóban is. Az igazi, fizikai elérhetőségét számomra erősen nehezíti az is, hogy nem vagyok budapesti. Egyeztettük a lehetséges napokat/időpontokat és végül találtunk egy megfelelőt. A többi már rajtam múlott. A biztonság kedvéért három napi önmegtartóztatást követően indultam útnak.
  • Megközelítés:

    Az előre megbeszélt napon vonattal érkeztem meg Budapestre, majd a helyi tömegközlekedést használtam. Nekem ez sokkal előnyösebb, mintha autóval tenném. Mivel délelőtt érkeztem meg, a találkozás pedig délután történt, ezért a napot addig városnézéssel, természetjárással és hasonlókkal töltöttem. Ez persze nemcsak az időtöltés miatt volt fontos, hanem mert hihetetlenül izgultam. Pontosan beosztottam az időmet és némi ebéd és egyéb kikapcsolódás után gyalog indultam el a helyszín felé. A párszáz méter alatt lassan kezdtem ráhangolódni és miután kb. 10-15 perccel hamarabb ott voltam, még vártam egy picit.
  • Helyszín:

    Az időpont előtt kicsivel jött üzenet a bejutással kapcsolatban, aminek eleget tettem és bent voltam a házon belül. Maga az épület a tipikus korábbi építésű belpesti ház. Itt belül már a megadott irányba mentem és nyílt is az ajtó. Maga a lakás viszont már egy teljesen más színvonal. Kellemes előtér, amiből balra egy konyha nyílik étkezővel, kicsit előrébb jobbra pedig a fürdő. Nagyon jól felszerelt és kulturált, remek hely a tisztálkodásra, ami rám is fért-iszonyatosan meleg volt.Kaptam egy törülközőt és egész sor tusfürdő várt, emellett szájvíz kis poharakkal.A zuhanyfülke üvegajtós és egészen kellemes.
    A jobb oldalon pedig egy kis lépcső indul, ami felvezet egyenesen a galériára, ami nekem kicsit egy szentélynek tűnt, ahol áldozunk az érzékek és ösztönök oltárán. :) Rendkívül hangulatos, külön tetszett a cirill-betűs kép, valamint a stílusos berendezése.
  • Lány külseje:

    Ami először meglepett, az a magassága! Bár tudtam, hogy mennyi, mégis megilletődtem egy pillanatra, hogy szemközt nézek a hölgyre. Gyönyörű alakja van, szép hosszú lábak, arányosan kerekedő csípő és domborodó fenék és hasonló hosszú felsőtest. Az arca markáns és egyben kedves, amit külön kihangsúlyoz a szemüveg. Vörösesbarna haj és zöld szem díszíti az arcát. A telefonban már megismert kellemes, bársonyos hangja itt is ugyanaz volt. Ha nem tudtam volna, kivel is találkoztam, azt hittem volna hogy egy ártatlan virágszál, akit még a kezén simogatni is csak félve szabad. :)
    A testén tetoválások és apró piercingek láthatóak. Manapság nagyon gyakori, én magam nem viselek, de rajta cseppet sem zavaró.
    Egy rózsaszínű tanga-melltartó együttesben fogadott, ami persze nem volt sokáig rajta.
  • Action:

    Miután beléptem és üdvözöltük egymást, elkezdtünk beszélgetni kicsit. Teljesen nyíltan elmondtam neki mindent, hogy nekem most ez egy nagy lépés és hogy izgulok amiatt, hogy minden jól sikerüljön. Nagyon kedves volt és emellett incselkedő is. Miután váltottunk pár mondatot és megsimított lent, elmentem zuhanyozni. Visszatérve elmondta, hogy a galérián leszünk, mert ott van légkondi. Lassan elindult előttem felfelé, meg-megállva és pucsítva, én pedig mindig megsimogattam ilyenkor a fenekét. Haladtunk felfelé és nagyon hosszúnak tűnt az út ekkor.
    Azért végül felértünk és megcsodálhattam a szentélyt. Elmondtam, hogy max. attól tartok, hogy esetleg rakoncátlankodni fog a kis barátom, ezért kezdjünk kölcsönösséggel. "- Lehet róla szó!"-felelt mosolyogva, majd elheveredtünk az ágyon. Már lent is váltottunk néhány csókot, itt viszont már nem tudtam betelni vele! Kellemes, mézédes alkai vannak, nagyon kellemes, izgató és megnyugtató érzés egyszerre.
    Megszabadult a ruházatától, egy pillanatra odatette a kezét puncija elé"- Jaj, szégyenlős vagyok!"-Hát persze, hogy az! :) Majd folytattam én. Niki elterült és lazított, én pedig végigcsúsztam a testén, minden fontosabb pontján kényeztetve. A lábak nyitva, szégyenlősség nincs, soha nem is volt. A combbelsőn haladok lefelé, majd végignyalintom a combhajlatot. Lassan közeledem. A nagyajkak következnek , majd lassan a kisajkak és végül a csikló. És a meglepetés. Hihetetlenül érzékeny és tüzes a puncija! Más lányok sokkal több időt igényelnek, de Niki azonnal beindul! A sóhajai, nyögései mellett hasa is hullámzani kezd, fel és le; miközben teljesen az élvezetek mezejére lép. A kellemes hangja eközben néha már vulgárisabban is megszólal, ami külön zene a füleimnek! Csak nyugodtan, ketten vagyunk!
    Niki sokadik hullámzása után éppen egy hullámvölgybe ér. Egy pillanatra szünetet tartok, amikor rámpillant huncutul mosolyogva"-Ezt még nagyon visszakapod!" Semmi kifogásom ellene, sőt kérek lentre egy puszit, ami persze Nikinél sokkal többet jelent, pusziból azonnali francia kezdődik. Jellegzetes torokhangokkal és a heréket is belevéve lelkesen kényeztetni kezd. Hihetetlenül jó érzés, nemcsak a technikája, hanem a személyes varázsa miatt is.
    Miután kellően kemény lettem, gumit tesz rám és kérdésére a misszionárius alappózt kérem elsőként. A hosszú lábak megnyílnak és a gyönyörű kapu nyitva vár. És belépek ide, amit Niki is lelkesen fogad. A mozgás hatására következő ágyhangok máskor zavarnának, de most nem. Niki szemüvege leesett, de nem volt gond belőle, gond nélkül folytattuk tovább. Kicsit a csiklóját is izgatom és egy gyors csók is belefér. Eközben finoman karmolászik a combomon, igazi ördög! Lassan tényleg elhiszem, hogy mindez megtörténik...
    Fordulunk, kicsit ajkakkal besegít, majd javasolja, hogy folytassuk hátulról. Benne vagyok, ő szélesen terpeszt, én pedig csatlakozom hozzá. Itt már csendesebb az ágy és élve ezzel nagyobb tempót is diktálhatok. Sikerül végre teljesen elengednem magam és rámarkolva formás fenekére összerántom magunkat. A tüzes punci teljesen elnyelte a férfiasságomat, Niki kellemes hangokkal díjazta a mozdulatot.Annyira szenvedélyes, hogy teljesen kikapcsol engem is és csak mozgunk együtt, hogy jól érezzük magunkat.
    Egy kis fordulás és némi erősítőfrancia után pózt váltunk és most Niki lesz aktív, a kisasszonynak ugyanis lovagolni támadt kedve. Nyeregbe pattan és heves vágtába kezd. Kezeivel megtámaszkodik mellkasomon és enyhén meg is markol. Hagyományosan és guggolva is lovagol, keményen "dolgozik" a szex során ő is, nemcsak én. Fordulás után pedig háttal is beleül. Ezekben a pillanatokban szeretem volna megállítani az időt, hogy örökké ezeket az örömöket élhessem meg.
    A vágta után Niki következő programja ismét a francia, ahol megszabadít a gumitól és most már teljes elszántsággal beleveti magát. finoman és érzékien játszik rajtam, nem megfeledkezve a golyókról sem, közben pedig érzékien simogat.Érzem, hogy közel a beteljesülés, ő pedig ettől csak még lelkesebb lesz, majd bekövetkezik a" kisülés", az a kellemesen borzongató érzés, mintha áram rázná meg a testemet. Niki lassít, rámpillant és a végén felegyenesedik, ajkai megnyílnak-majd visszazáródnak. Humora kiváló ekkor is: "-Egy csókot?" :))
    Puszit kap, majd miután kicsit megtörölgettük magunkat, még lefekszünk egymás mellé beszélgetni. Egy értelmes partnerrel, mint amilyen Niki is, ez is remek élmény és beszélgetés közben is tovább simogathatom. Sokat nevetünk és jól érezzük magunkat. Még azért a végén is kérésemre kedveskedik, szélesre tárja lábait , hogy a szemeimmel lefotózzam magamnak a gyönyörű, mindig éhes punciját.
    Lassan ráébredek az idő múlására és felkelek, de nem vészes. Lassan megyek le a lépcsőn, miközben egy vonzó nő követ. Ezt éppen meg bírnám szokni minden napra is.Ő a konyhába, én pedig a fürdőbe megyek. Kellemesen esik a víz és a tusfürdő hatása. Persze csak a testemet mosom le, a "piszkos emlékek" örökre velem maradnak.
    Visszatérve a konyhába a "titkárnőm" meztelenül a pulton ülve fogad. Imádom, amikor egy nő az együttlét után is végig meztelen marad, nálam a kedvesség és az elfogadás jele. Figyelmesen engedett is egy pohár hűs vizet. Megiszom, nagyon jó, majd Niki ismét szélesre tárja combjait és beállok közéjük. Pár csókot most is váltunk, ő pedig bedobja a "dögös titkárnő" figurát (szemüveg lecsúsztat, kacéran rámkacsint) és ismét váltunk néhány mondatot. Mint két harcostárs egy kimerítő csata után-ami igaz is, mert jól "megszeretgettük egymást."
    Miközben lassan elindultam kifelé, ő is elkísért közvetlenül az ajtó elé, ahol még pár mondattal és puszival búcsúzkodtunk. Izgató gesztusként alsó madár fogással rámarkolt a férfiasságomra, mire én is ugyanezt tettem az ő puncijával.
    Alkalomhoz illő módon köszöntünk egymásnak:
    Niki: "-Legyél jó, de ne teljesen!"
    Én: "-Legyél rossz, de ne teljesen!"
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke mindenki számára látható, tehát nem kell érzékeltetnem sem. A fürdőből visszatérve számoltam ki és adtam oda; azaz letettem a pultra. Sokkal másabban érzem magamat így, mintha kézbe adnám, úgy mondom inkább "itt hagyok valamit."
  • Összkép:

    Niki egy szenzációs lány! Számomra egy óriási öröm, hogy végül sikerült a találkozás vele. Ami pedig még jobb, hogy a felfokozott, hosszú várakozás után is pontosan olyan élményeket adott, mint amilyeneket titkon reméltem tőle. Másnap pedig kiemelkedően jó kedvem volt, ami feltűnt másoknak is. Persze az okát senki nem ismerte, illetve el sem akarta volna hinni.;)
    Természetesen mindannyian tudjuk, hogy már nem tervez hosszú távon az oldalon. Én azért mégis reménykedem benne, hogy ez talán még nem örök időkre szóló; de ezt csak Niki és a sors tudhatja, mi nem. Nekem mindenesetre egy örök emléket adott és valóban: Őt nem lehet elfelejteni. Soha.
    Akár találkozunk még, akár nem, kívánom, hogy boldog és szerencsés élete legyen!
Happy Massage