• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két hete lyukra futottam az egyeztetés kapcsán, sajnos már nem volt olyan időpont ami mindkettőnknek megfelelt volna. Szóval úgy döntöttem, most résem leszek és már kora délelőtt csörgök. Így is volt. Megbeszéltük a délutáni randit és annak néhány apró részletét.
  • Megközelítés:

    A térképpel ellentétben a Dagály utca másik oldalára merőleges utca egyikében fogadott Sonita. Busz, metro a legoptimálisabb ha BKV-ról van szó, de kocsival is akadt volna hely száz méteren belül. Én mázlista voltam, pár percet kellett csak sétálnom az "Öröm Palotájába" :)
  • Helyszín:

    Minden tipp-topp, tiszta, rendezett. Mivel Sonita egyedül fogad, ez megalapozza a jó együttlétet és a diszkréciót is.
    Kivetni való semmiben nincs, egyedül a klíma hiánya okozz plusz verejtékezést ebben a nagy hőségben.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, csak a haja lett más stílusú mint amit a profilon láthatunk. Cicis kedvemben voltam, ezért választottam Sonita-t és azt kell mondjam, nem csalódtam. Szép, kerek szilikon mellei vannak amit egy vékony, fekete selyemköntössel fedett el egy kicsit.
    Az ajtón belépve tudtam, hogy Ő az, a várakozásaimat még felül is múlta. Kérés nélkül - aminek nagyon örültem - egy átlátszó magassarkúban és fekete combfix+harisnyatartó kombóban fogadott. Tudja mi kell a férfinak, ennek megfelelően libbent tova a konyha felé amikor én a cipőmet vettem le. Éppen csak lepakoltam és kacér, huncut mosollyal invitált beljebb. Szóval a csinos külső mellett igazán dögösen is viselkedik, ami nagyon sokat dobott a kezdeti hangulatomon. Már az elején otthon éreztem magam.
  • Action:

    Üdítővel kínált a nagy melegben, de annyira rajta tartottam a szemem, hogy nem is kortyoltam bele a pohárba. Csak néztem, ahogy a nappali felé veszi az irányt. A pólómat én már közben levettem a kánikula miatt és mágnesként követtem Sonita-t.
    Incselkedett velem és közben kiugrott a cipellőjéből. Így a gyönyörű ciciket kényelmesen meg tudtam puszilni és finoman kihámozni a köntös fogságából. Már a kezem is vándorolt a fenekéhez mialatt a finom bőrének illatát kezdtem magamba szívni.
    Egyszerre reagáltunk: előbb irány a fürdő :)
    Gyorsan és alaposan rendbe vágtam magam, aztán irány a szoba. Sonita már várt elbűvölő testével és ragyogóan fehér mosollyal. Néhány perces kölcsönös testfelfedezés után a lényegre tértünk. Elém térdelt és rábukott a kéjrudamra. Érzékien de mégis határozottan csinálta, kezeit szinte nem is használta közben. A jobb vizuális élmény és a hatás fokozása miatt finom kis kacsóit a fenekemre irányítottam. Észveszejtő volt ahogy így franciázott, szemeivel fel-fel nézett és már láttam benne, hogy a farkamat kívánja.
    Olyan könnyen ne adtam magam. :) Az ágy szélén hanyatt fektettem, letérdeltem a szőnyegre és úgy kezdtem el punciját kényeztetni. Bitang kemény voltam így tudtam, hogy sem energiám sem kitartásom nem lesz nagy orális orgiát nyújtani. Feljebb csusszantunk az ágyon, felpattintottuk a védőfelszerelést és szemből kapcsolódtunk össze. Lassan tettem be, de nem csak a hegyét. Szépen tövig csúszott és szó nélkül is egyértelmű volt: mindkettőnk így akarja. Először lassan majd egyre gyorsabban tempóban dugtam a punciját. Szemeivel közben felfalt, egyre inkább kihozta belőlem a maximumot. Lábait feltettem a vállamra és közben kezeimmel megmarkoltam a fenekét és úgy húztam fel Őt a farkamra. Ezután. ugyan ebben a pózban maradva - popsija visszakerült az ágyra és a karcsú derekát fogtam meg, úgy csattogtunk. A sexy combjait is látni akartam szex közben, ezért egy másik kedvencemet is kipróbáltak: lábait összezártam, térdhajlatnál mellkasa felé toltam egy kicsit és így élvezkedtem a látványban A combfix végig fent volt, így ez pozíció kifejezetten vadító volt számomra. Meg kell jegyeznem, hogy mindeközben Sonita teljesen meggyőzött arról, hogy ezt élvezni. Nem fecséreltük a szavakat, minden látszott rajta. Imádtam.
    Helycsere következett, én kerültem alulra, Sonita pedig a nyeregbe. Remekül mozgott, a cicikkel és az illatával nem tudtam betelni. Hogy kiegyenesedve ült rajtam miközben az ikreket kényeztettem, hol pedig buján a nyakam közé fúrta magát és pedig alulról pumpáltam. Kértem, csinálja úgy is ahogy neki a legjobb, vegye el ami jár neki. Hogy ez valóban sikerült vagy sem, azt nem tudom, de kaptam dicsérő szavakat és kéjjel teli sóhajtozásokat is.
    A kutyus nem hagytam volna ki semmi pénzért. Az ágy mellett Sonita mögé kerültem,rákönyökölt az ágyra és én már tettem is be hátulról. Ebben a formációban szolidan kezdtük, de Sonita tudta mi kell igazából nekem...és neki :) Feltérdelt az ágyra, bal kezemmel finoman jeleztem a lapockájánál, hogy tegye le a fejét az ágyra és pucsítson be teljesen. Azt az energiát amit a nagy meleg még nem vett ki belőlem, formás popsijának döngetésére áldoztam. Továbbra is csak a kemény munkára biztató nyögdécseléseket és szavakat hallottam, de sokáig így nem lehetett bírni. Mondtam, hogy a melleire szeretnék élvezni.
    Mikor eljött az idő, Sonita letérdelt elém a szőnyegre, háttal az ágyra borult és karjait széttárta, megadva az utat a spriccelésre. Ért a férfiak nyelvén, figyelte a reakcióimat. Sőt! Szemeivel közben teljesen megőrjített. A robbanás előtti pillanatokban tenyereivel oldalról rátartott a kebleire és várta az áldást. Az elmúlt napok feszültségeit felszabadítva jó nagy mennyiséggel, több hosszú sugárral felváltva spricceltem telibe a csodálatos melleit. Sonita arcából ítélve tudtam, hogy ez nem okoz neki semmilyen kellemetlenséget így ez engem teljesen megnyugtatott és tökéletesen kielégülve tudtam magamból kiadni mindent.
    Segítettem a romeltakarításban, ügyelve arra, hogy haja érintetlen maradjon a "testápolótól". Néhány puszi és sóhaj, aztán közösen elmentünk fürödni.
  • Elszámolás:

    Ha az egyik kezünket felemeljük négyzetre, könnyedén megköthetjük az egy órás randiért járó csokrot. A kapott élmény tekintetében ez nagyon megéri.
    Érkezésemkor - Sonita kérésének megfelelően - az előszoba szekrényen elhelyeztem a virágszálakat, amihez egész idő alatt senki sem nyúlt.
  • Összkép:

    Sonitával különleges elegyet alkotott a könnyed pornós hangulat és a barátnős feeling. Mindkettő természetes könnyedséggel áradt belőle, egyiket sem vitte túlzásba.
    Mégis van benne egy olyan erotikus kisugárzás, aminek nagyon nehéz ellenállni. Ezt ötvözi a mindig kedvességet és jókedvet árasztó, szép mosolyával. Egy percig sem éreztem magam feszélyezve semmi miatt, odaadó és mindemellett aktív is volt mindvégig.
    Ezzel kész is a gyilkos Sonita koktél, amit mértékkel fogyasztani lehetetlen.
    Nem kizárt, hogy a jövőben ismét hívni fogom Őt, mert megmozdította a fantáziámat rendesen. Akad még olyan dolog az adatlapján, amit szívesen kipróbálnék Vele.
Happy Massage