• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága xtreme! ❤️


    Mindig nagy öröm számomra, amikor egy vendégem visszatér. Ez fokozottan érvényes akkor, amikor egy ennyire figyelmes úriemberről van szó, mint te.
    Most már bevallom, hogy az egyedi ajándékodtól lementem hídba, egyszerűen alig tértem magamhoz, hogy ennyire eszedbe vésted az elhangzottakat. Tudd, hogy minden nap te jutsz az eszembe róla. Isteni érezni, ahogy rezeg, amikor megmarkolom és magamba engedem. 😁

    De még ennél is fontosabb, hogy megköszönjem neked a felejthetetlen találkát... Nagyon csodásan éreztem magam a társaságodban, mint mindig 😉 Ahogy olvastam ez kölcsönös és szerintem az is marad. 😚

    Igen, az ellenőrzések során pedig megbizonyosodtam arról, hogy nem csak a lányok iránti figyelmességed ilyen figyelemreméltóan "lankadatlan" 😁

    Szeretnék még sok sok ilyen pazar randit veled, úgyhogy várlak vissza szeretettel bármikor! 😛😉


    SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    A Te Wandusod❤️


    Ui: Ha legközelebb jössz, már tudnod kell magadtól, hogy kérem az állóeszközöket (felszólítás nélkül) ellenőrzésre felmutatni😁🙂😊

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam szinte rögtön felvette és sikerült délutánra randit egyeztetni, így mindketten izgalommal vártuk a délutánt.
  • Megközelítés:

    Jellegzetes budapesti csomópontnál helyezkedik el az új építésű bérház. A BKV a ház előtt jár villamos busz, talán még troli is ( hogy az ember tudjon trollkodni ). A GPS ismeri oda is talál, a cím pontos. A cím vadászatot a parkolási zóna vége határvonal becserkészésével lehet feldobni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, új építésű lakása elég tágas, melyből a hálót és a fürdőt vehetjük birtokba, az átjárás az amerikai nappalin keresztül. A fiókokat nem húzgáltam ki mint a mai vendég gyerekek :-))))). A hálóban kellemes sejtelmes fény, hangulat világítás vár. A fürdőben egy bánatos mopsz kutyus néz, amíg be nem húzod a zuhanyfüggönyt, a szemközti WC tetejére készített képről. A tusfürdőkből akkora kiállítás van hogy belépőt lehetne szedni a nézőktől.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő fiatal nő, nagy cicik, kerek popsi. A melegre való tekintettel csupaszon fogadott, meg is jegyeztem, hogy így könnyű, ezért a ruhatárról nem tudok beszámolni, de mi lehet felcsigázóbb egy csupasz nőnél ?????
  • Action:

    Letudva a vizes programokat én háton helyezkedtem el. Wanda érkezett hozzám egy puszira, de kénytelen volt az ikreket is hozni némi anatómiai kötöttség miatt, így puszik között, mellett az ikreket is kényeztettem, gyűrtem, szopogattam. Wanda megellenőrizte, hogy ez nekem mennyire tetszett. Ez azt takarja, hogy szájjal gyógyítólag lép fel a lankadtsággal szemben. Viszont mivel nagyon profin végzi az ellenőrzést nehéz ellenállni, így hát nem is tartóztattam meg magam és örömöm jelezve a szájába engedtem az öröm nedveim. Tisztálkodást követően egymás mellett hevertünk el, de rögtön éreztem az ikrek hívogató szavát. Rávetettem magam az ikrekre. Dolgoztam az ikreken segítő irányítással. Újabb lankadsági ellenőrzés következett, melyből gumit húztunk és lovaglás következett. A lovaglást egészen a Wanda végéig folytattuk. Utána egy franciás befejezés mellett döntöttünk. A tisztálkodás után pihegtünk egy kicsit, majd pihenés és beszélgetést követően már lejárt az idő, így fürdés tipli üzemmódot kellett alkalmazni. Puszi és pá.
  • Elszámolás:

    A megadott pesti átlag, mely nem változik később se.
  • Összkép:

    Wanda egy kedves, aranyos nő, kellemes adottságokkal és fantasztikus hozzáállással megáldott.
Happy Massage