• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves Szexxmanó 😊
    Előre is bocsánatot kérek mert ez nem a megszokott reag...

    Ez most kikivánkozott belőlem...Sajnálom.
    Manóka egy Korekt megbízható türelmes vendég... Nem olyan aki 3x jelentkezik be vtr-en és mindig lemondja vagy csak szó nélkül nem érkezik meg. Rá mindig lehet számítani!!!! Nem nem több a kapcsolatunk mint vendég és szolgáltató között vagy még is, kialakult egy jó nagy adag barátság...igen barátság!!!!!!
    Kezdem úgy érezni magam mint az oviban, azért mert közel 1 éve kedves vendégem a Manóka még nincs privát kapcsolatunk, ugyan is vannak akik jobban tudják hogy mi van köztünk, biztos gyertyát tartottak ja csak nem nálunk.../Azért szóljatok ha esküvőnk lesz csak hogy tudjam 😂/ Szóval Manóka nagyon szuper vagy mert van egy háremed...Ugyan is más lányokról is szorgalmasan ír....Az értelmi szerzőnek gratulálok aki elinditotta ezt a lavinát... Szerintem foglalkozzon a saját dolgával, valószínű az síralmas!! .. Köszönöm

    Kedves Manóka továbbra is várlak sok szeretettel és oda adással 😘😘😘🥰

  • Egyeztetés:

    Most előző nap másik oldalon írtam rá privát üzenetben érdeklődtem, hogy mikor van az első időpontja szerdán reggel. Majd a kapott időpontot elfogadtam. Amit itt ezen az oldalon a VTR formájában megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mert utána vásárolni kellett mennem csak így tudtam otthonról meglépni. Parkolással nem volt gond volt bőven hely ház előtt. Aki a BKV-t választaná neki is van sok lehetősége megközelíteni a házat, ahol a Zsuzskánk leledzik. Mivel pontosan érkeztem így várnom nem kellett mehettem az ismert lakás felé. Amúgy aki nem ismerős és autóval mentem neki a GPS is segítségére lehet, mert pontosan odanavigál teszteltem már régebben.
  • Helyszín:

    A lakás állapotáról semmi rosszat nem tudok mondani minden rendben van kicsi, de erre a célra tökéletes búvóhely. Higiéniailag is rendben van tusfürdő választék is van bőven az én kedvenceim is köztük van kék formában. Az egyedi névre szóló törölközőm is elő volt készítve a szobában a fotelra téve, amiről egy képet is készített Zsuzska az oldalára kedvenc tusfürdőmmel és ugyan olyan dezodorral együtt. Szájvíz is volt többféle, amit használni is kell műanyag eldobható pohárral együtt. A szobában a szokásos berendezések voltak kényelmes matrac egy nagy méretű fotel és egy szobainas kényelmünkre.
  • Lány külseje:

    Külsejéről fotói mindent elárulnak vannak régebbi és újabb amatőr fotói, amiket saját magáról csinált így eredetiek a fotói. Így mindenki azt kapja, amit lát csalódás és meglepetés kizárva. Fekete szexi ruhában fogadott, amiből a formás kemény ikrei kikukucskáltak és a kerek popsija is kilátszott. Nem tudok még ha akarnék se rosszat írni vagy mondani csak annyit, hogy tökéletes fogadtatásban volt ismét részem, ami nem újdonság.
  • Action:

    Mint írtam fentebb, hogy pontosan érkeztem a megbeszélt időpontban csengettem először telefonon csörögtem rá, majd az ismert kapukódot beütve mentem is a szintén ismert koordináták birtokában a Zsuzska kéjlakja, búvóhelye felé. A belépve a kéjlak ajtaján forró csókkal üdvözöltük egymást. Egy keveset beszélgettünk élménybeszámolót tartottam mivel szabadságon voltam voltak élményeim, amiket megosztottam Zsuzskával. Lassan levetkőztem a szobában a fotelra tettem le a ruháimat, pedig van szobainas is. Magamhoz vettem a saját védjegyes törölközőmet, amit csak én használok. Fürdőszoba felé vettem az irányt egy gyors frissítő zuhany és szájvíz használata után együtt tértünk vissza szobába.

    Ahol egy kellemes zenét csinált. Egymásnak estünk csókkal kezdve ezt a remeknek ígérkező randevút. Átadva neki a terepet hátamra feküdtem és egy újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreit kerestem és találtam meg. Elindult dél felé barátom társaságát keresve és megtalálva kellemes érzéki franciával lepte meg, ami már kezdett magához térni. Hagytam franciázni egy kicsit, amit megfelelő odaadással csinált töviről hegyire kezelésbe vette golyszlikat is bevonva a játékába többször el is tüntette szájába. Felcsaltam csók reményében, de előtte az ikreinek is megmutatta kemény barátomat.

    Ezek után csókkal folytattuk átkulcsoltam derekát, hogy minél szorosabban érezzem teste közelségét. Mivel én is szerettem volna megcsodálni és megízlelni finom punciját, de előtte az ikreivel játszadoztam hol az egyiket hol pedig a másikat vettem kezelésbe nyelvemmel nehogy sértődés legyen belőle így mindkét ikrének egyformán adtam. Irány a punci támadás, de előtte a hasára adtam babapuszit.

    A puncijához érkezve már kezdett izzadni amire rátettem egy lapáttal ő pedig remegő testrésszel jelezte felém, hogy tetszik neki ez a kényeztetési forma. Ami nekem is tetszett imádom a punciját, de minden puncit szeretek főleg akkor, ha érzem, hogy az aktuális partneremnek is jó. Mert adni és kapni ezt elvet szeretem követni. Ne csak nekem legyen jó, hanem partnereimnek is.

    Úgy éreztem eljött az idő bohócruhába öltöztetésnek és misszionárius pózban kezdtük, ahol elidőztünk rendesen. De mivel kutyusba szerettem volna pontot tenni így lassan fordultunk kutyusba, ami mindkettőnk kedvence, de nekem minden póz a kedvencem nincs kivétel. Szóval most már kutyusba voltunk és itt hosszabban is elidőztünk. Nem csak én mozogtam Zsuzska is oda tette magát rendesen tolta rám a popsiját, hogy mennél mélyebben tudjak behatolni nekem se kellett több én is toltam amennyire tudtam. Mintha még rá is szorított volna barátomra egyszer-egyszer puncijával. Ami arra ösztökélt, hogy még legyen a kiteljesülés.

    Nem is kellet sokat várni jött, ami ilyenkor szokott lenni eldurrant a patron. Sikerült nagyot élveznem hagyott még egy keveset punci melegében, majd előbújt rejtekhelyéről előtte körül nézve nehogy bárki is meglássa na ez vicc volt, mert csak kérem voltunk, vagyis hárman Zsuzska, én és a barátom. Eltávolította a bohócruhát majd a törölgetést rám bízva a kellékeket biztosítva hozzá. Egymás mellé feküdtünk és trécseltünk a maradék időben befejezve a szeánsz elején elkezdett élmény beszámolómat. Köszönöm szépen ezt a remekül sikeredett szeánszot. A színekkel még mindig hadilábon állok így ez ne tévesszen meg senkit, mert nekem ő a felejthetetlen istennőm. Csókollak 😘🌹💋
  • Elszámolás:

    Mint visszatérő vendége így csak a neki vitt boldogsághormont tettem le a konyha asztalra az ő megérdemelt virágszálait távozásom előtt tettem le szintén a konyha asztalra. Pesti átlagnak megfelelően, ami bővebb infóban és az adatlapján is olvasható.
  • Összkép:

    Ismét remek randihoz volt szerencsém, de ezt tudtam eddigi látogatásom alkalmával se volt másként. Így csak is ajánlani tudom, akik egy abszolút barátnős csalódás mentes randevút vagy szeánszot szeretnének magukénak tudni. Köszönöm szépen ismét ezt a csodálatos együttlétet. 😘😘😘
Happy Massage