• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Na kezdjuk sorban:
    1.talan szolalj meg,mit akarsz,mert nem vagyok gondolat olvaso,tehat ha eloszor talalkozol valakivel,akkor mondd el az elkepzeleseidet,plane ha SM-rol van szo es konkret elgondolasaid vannak!

    2.Ha Te vagy az aktiv fel talan a Te dolgod az egesz iranyitasa!

    3.Egy vicc amit a beszamolo alatti csevegesben muveltel.Webi,szerintem nyugodtan fent hagyhatnad ezeket,mert ilyen tipusu vendegekre nem vagyok kivancsi a jovoben.Legalabb a hason szoru fajtaja latta volna,bar igaz az olvasas nem az erosseguk.Imadom,amikor az ilyen tul dimenzionalja magat aztan szerinte O adogat magas labdat.Egy vicc vagy.Beszelni nem tudtal a telefonban,mindossze kb 3 mondatot kell felem megfogalmazni.Nekem semmi turelmem ahhoz,amikor egy felnott ferfi erre keptelen.Talan elobb meg kellene tanulni beszelni,aztan d.gni,bar igaz,az valos energia befektetest igenyelne.Gondolom turelmetlen voltam,ezert keltette a telefon beszelgetes szamodra azt,hogy En semmi fele kolcsonosseget nem akarok.Szamomra is tanulsagos lehetne mar,hogy aki nehany mondatot nem tud alkotni,arra ra tegyem.Eddig nem okozott csalodast az ilyen pozitiv ertelemben. Masreszt korrekt es illedelmes tajekoztatast adok, nem tudom mit gondoltal,plane egy fizetos szolgaltatasnal,hogy majd elkezdek Veled 10perceket csevereszni meg jopofizni mikor eletemben nem lattalak,se kutyam se macskam nem vagy.
    De a legnagyobb kedvencem,mikor beleptem az uzenet valtasba,hogy letiltsalak a VTRnel lattam Te voltal az,aki remekul eltarsalgott a rendszer altal kuldott uzenetekkel.Gondolom Te vagy az is,aki pl egy tarskereson ugyanezt megteszi a chatbotokkal is.
    Es Te adsz szerinted magas labdat barkinek.

    3.En SENKIT nem csorgetek vissza,a kiirtaknak megfeleleon.Nem tudom ezt melyik mackomintas pizsamadban almodtad,hogy fontosabbnak kepzeld magad.Ugy latszik az is megterhelo,hogy 1,5nappal korabbra visszaemlekezz,es ugyan csak 2-es pont.Maximum akkor csorgethettelek vissza,amikor szetkapcsolt beszed kozben NEM ELOTTE! De biztos igy volt kenyelmes az egodnak visszaemlekezni Te milyen fontos ember vagy.

    4.Nem illik 12perccel hamarabb megerkezni,foleg ha kerem a bemutatkozasban,hogy 3-4perccel hamarabb!!!Ez sem sikerult! Valoszinuleg ez is megalapozta a hangulatomat es szamodra a szimpatiam elnyereset!

    5.Te kozlod azt,hogy szamodra lenyegtelen,hogy emberkent szimpatikus-e vagy sem akit megd..ni keszulsz.Es meg Te nezel le mast,aki ezzel maskent van.Elarulom a normalis embereknel ez igy mukodik,mivel nem allatok vagyunk! De itt kovetkezik az a resz,mennyire egy "egeszseges"elme velemenye mindez: miutan kozolted szamodra ez lenyegtelen,mindemelett az szamit,hogy TE szimpatikus legyel a masiknak.Tipik egos mentalitas! Te vagy az a tipusu vendeg,aki nem azert jar Nohoz,hogy jol erezze magat hanem azert,hogy igeneljenek mekkora ferfi.
    Amugy aki itt a popsidat nyalja,En a helyedben nem adnek tul sokat a velemenyere,miutan leraktam X tizezret de mindegy,ez biztos tul bonyolult osszefugges.Amugy nem tudom,ha nem ezt,akkor milyen szimpatiat vartal,mert annak ellenere,hogy rohadt faraszto volt az addigi fellepesed meg mindig probaltam turelemmel viszonyulni hozzad.

    6.Latszott egyebkent egy rejtett agressziv nogyulolo vagy.A hajhuzas nem azt takarja,hogy majdnem hatratorod valakinek a nyakat! De orulok,hogy ezert kulon szolnom kellett,illetve az ujjazas probalkozasod miatt is.Ha ezeket az elso 10percben produkalod repulsz.Az utolsoban mar ugy voltam vele,nem er plusz konfrontalodast,ugyis mentelek es tobbet nem johetsz.Szoval latom a "Kinalat" memorizalasa is hatalmas bonyodalmakat okozott,pedig mindossze ez az egy altalanos dolog van,ami nalam kerulendo!

    7.Egy beszelgetest ugy inditani,hogy En meglepodtem-e Te milyen magas vagy.Pff megint az ego.Nem,nem lepodtem meg,lattam mar jonehany 190x centis ferfit.Ez a kerdes is sokat elarul a szellemisegedrol.

    8.Te itt ne tegyel megjegyzeseket remeled mit latok meg mit nem mert egyelore ezert a feluletert EN fizetek es nem pedig Te!

    9.Szivesen vallalom magamon a jelzot,hogy nagykepu es bekepzelt vagy elmebeteg(mert helyre teszlek)vagyok a fajtadnak,csak mert szorult belem nemi IQ es EQ es ezzel egyutt igenyesseg,hogy nem teszek olyan megjegyzest,hogy minden emberi sz@rt mrgdugnek,mert hat a VALODI szexualis vagyat lehet kezelni enelkul is.Persze,lehet,olyanok tudjak tipikusan kezelni,akik beszelni,irni is keptelenek,alapveto szabalyok es empatia betartasara keptelenek a masik fele es meg sorolhatnam hany szinten vannak veluk komoly moralis es ertelmi problemak is.
    Masreszt tenyleg vicces,hogy az dobal ilyen "magas labdakat" aki egyik mondataban leirja O ennyire fejlett 🤣🤣leny,hogy kulon tudja a kettot valasztani,de kozben azon gorcsol,hogy egy vszolgaltato,akit akkor latott eloszor,ergo egy vadidegen vajon szimpatizalt-e vele.
    Tenyleg kar,hogy a vergodesed ki lett alulrol torolve,hiszen ahhoz is tehetseg kell,hogy valaki egy mondaton belul cafolja meg onmagat.
    Szoval ezeket latva epp annyit adok a Te es a hasonloan magas IQ es EQ szinten levo fajtad velemenyere akiket emlegettel,mint egy rovar velemenyere(ha finoman akarok fogalmazni)
    Erdekes,a vendegek 90%a ki tud velem jonni,Ti valamiert sehogy.

    Na ennyi.Irnam,hogy remelem a hozzad hasonlok olvassak,de az ilyen arra is keptelen,hogy tajekozodjon arrol a 3mondatrolamit a bemutatkozasban kerek.

  • Egyeztetés:

    Előző este az elérhetőségi idejének lejártának közeledtekor próbáltam felhívni. Nem vette fel, ha jól emlékszem kétszer, majd visszacsörgött. Utána elértem, egy kedves, visszafogott hang fogadott, könnyedén egyeztettünk, bár közben technikai hiba miatt szétkapcsolt és nem volt elérhető, de visszahívott.
    Ez leírva hülyén hangzik, szóval simán ment🙂
  • Megközelítés:

    Leírták páran, Marina part. Könnyű megtalálni, nem kell várni, de én előbb érkeztem, mert nem ismertem a környéket. Metró + pár perc sétát választottam. Dunaparton lehet nézelődni.
  • Helyszín:

    A diszkréció megőrzése érdekében kicsit odébb telefonáltam, kaptam kapukódot, lakás számot.

    Szép, elegáns, amerikai konyhás lakás, ahol jó érzés tartózkodni.
    Cuccot már az ajtó mellett van lehetőség lepakolni. Balra a fürdő, amely tökéletesen felszerelt, higiénia kifogástalan. Többféle tusfürdő és szájvíz, én nem válogattam, használtam a legközelebbi férfit (tusfürdőt)) .
    Jobbra konyha, szemben nappali, ettől balra a tetthely.
    Itt méretes franciaágy, az ajtó mellett nagy szekrény ajtaján tükörrel. Az ágy mellett kis tároló a kellékeknek.
    Kényelmes ágytakaró, több párnával, minden szuper.
  • Lány külseje:

    Csak azért tudom, hogy volt rajta ruha, mert nem a mellét, punciját vagy a popóját néztem. Első pillantásra az arcát és a haját néztem meg. Nekem nagyon tetszett amit láttam. És azon tűnődtem, hogy milyen vékonyka törékeny lány áll előttem. Ezek függvényében számomra egy a koránál fiatalabb hölgy benyomását keltette. Egyébként minden porcikája pici és vékonyka, mindez egy viszonylag magas, nem is olyan törékeny, ápolt, szolizott testen.
  • Action:

    Gyors bemutatkozás, vízzel, üdítővel kínált, valamikor az elején kérdezte, hogy legyen e valamilyen zene. Végül halkan szólt a nappaliból, de csak akkor hallottam amikor kint voltam. Gyors zuhi, majd közösen be a hálóba. Kértem masszírozást, hogy tudjunk kicsit beszélgetni, szerettem volna valamelyest megismerni, egymásra hangolódni a durr bele előtt, már csak azért is mert érdekesnek találom, szeretem a stílusát, visszafogottságát és azt ahogy könnyedén tud ezen változtatni, ha akar.
    A masszázs egyébként fincsi volt, de főleg az amikor már ráült, feküdt a hátsómra. Kis csúszka, fincsi. Kezeimmel próbáltam minél többet elérni, aztán éreztem, hogy még van rajta bugyi. Mondtam neki azt vegye le, de gyorsan, nincs rá szükségünk.

    Ki szerettem volna próbálni az enyhe sm jellegét az együttlétnek, rögtön az elején, mielőtt elcsábulok.
    Ezt neki nem mondtam, így csókra nyitotta a száját, elbuktam. Jobb volt, mint reméltem, nem akartam túlzásba vinni, gondoltam a ciciket már csak megnézem. Apró, tenyérbe illő, érzékeny műszerek, amelyek jól működnek, könnyedén ingerelhetőek. Ha már elindultam, tovább mentem a gyönyörű és zamatos puncija felé. Élvezte a nyelves kényeztetést, de nem lett kimaxolva a dolog. Megmarkolásztam a popóját is, természetesen nagyon tetszett, bár meglepően apró.
    Félreértés ne essék, én akár a teljes óra hátralevő részében ellettem volna ott lent. De volt egy elképzelésem, ami már félresiklott. Mondtam neki, hogy most ő következik. Ügyes volt, nagyon bejött ahogy csinálja. Hagytam kényeztessen kedvére, én meg gyönyörködtem a látványban, játszadoztam és valamelyest irányítottam a hajával. Ha befejezésről lenne szó akkor nekem mindenképpen mélyebben be kellene kapnia vagy, hogy toljam neki, de nem is ez volt a cél. Mondtam neki, hogy pattintson fel egy gumit. Természetesen benne volt, egy lovacskát javasolt, ami nekem is nagyon kedvemre lett volna, de visszautasítottam az elképzelésem miatt.
    Így kutyus következett, ahol kedvemre markolászhattam közben és csapkodhattam egy kicsit a hátsóját. Időnként a csípőjénél, hajánál fogva segítettem a dolgot. A hangokból ítélve ő is élvezte, elvileg gyönyörrel. Nem is terveztem ezen változtatni, nekem is így lett vége. Hm, igazából újra szeretném érezni, átélni.
    Ezért szavak nekem nem kellenek, aki érti az érti. Nem leszek író, jó volt.
    Kis pihi, nem emlékszem mi volt, majd mondtam neki, mutassa be mit tud a vibrátorral, én meg puszilgattam csókolgattam, aztán ujjamat bekapva jelezte, hogy másra is szüksége van. Akkor nem terveztem, de természetesen a szájába adtam. Jól elvoltunk.
    Begyorsított a röpke óra. Még dolgozott rajtam, aztán kértem forduljon meg 69be, hát ez hihetetlenül finom volt, nem is érdekelt ő mit csinál, nyaltam faltam, játszottam a cickókkal markolásztam és csapkodtam kicsit a seggét. Meg is lett az eredménye, elélvezett tőle.
    Nem érkeztem 100%-osan, de úgy éreztem még egy patron azért van, de mégsem.
    Próbálkoztunk ezzel azzal, de kicsit sajnálom.
    Nem azt, hogy nem volt még egy nekem, hanem azt, hogy talán így nem hoztam azt az eleganciát amit Enikő megérdemel. Azt mondta rendben volt.
    Azt hiszem, picit túlléptük az időt, nem szólt semmit.
    Megöleltem még egykét puszi, simi aztán, gyors zuhany a végén.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok, szerintem minden korrekt. Előre odaadtam a csokrot egy kis aprósággal együtt.
  • Összkép:

    Összegezve, nem volt hiányérzetem, minden rendben volt. Felszabadultam kezdtem bele sétámba, hiába távolodtam a parttól, tudtam még visszatérek.
    Szóval Enikő odaadó, figyelmes, türelmes, mindezt nemes egyszerűséggel és eleganciával hozza.
    Azt hiszem nem jöttem be neki igazán, és akkor ez csak az érdemeit emeli, igazán profin csinálja amit csinál. Számomra érdekes az egész nő, nem csak a teste és amit nyújt. Remélem hamarosan újra randi...
Happy Massage