• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nos, az egyeztetés nem ment egyszerűen, próbáltam számos alkalommal telefonon, üzenetben, illetve VTR-en is (jellemzően aznapra rövid határidővel, ami ritkán működik) de hosszú hosszú ideig nem jártam sikerrel, köszönhetően nyilván annak, hogy Vivi limitált vendéget fogad naponta, és mondjuk úgy, hogy a népszerűsége sem éppen alacsony. Aztán egyszer megpróbáltam VTR-en másnapra, amit el is fogadott, onnan viszont egyszerűen ment minden. A részletekkel kapcsolatban sok kérdés nem volt, a virágcsokor mértéke nyilvános, a menüsor is, illetve van számos beszámoló, ami kérdés volt, azt meg sms-ben elintéztük.
  • Megközelítés:

    Duna Pláza magassága, autóval könnyen megközelíthető, a parkolásért fizetni kell, de hát ma már hol nem. Automatát hirtelen nem találtam, de egy kedves parkolóellenőr készségesen útbaigazított. Vivien kérte, hogy ne közvetlenül a lépcsőház bejárata elől telefonáljak ha megérkeztem, így egy kicsit távolabbról jeleztem érkezésem. Többedik emelet, lift nincs, a bejutás a kevés lakásnak és emeletnek köszönhetően közepesen diszkrét, ezért kéretik csendben megközelíteni a tetthelyet.
  • Helyszín:

    Közepes állapotú lakás, ami a célnak tökéletesen megfelel, mobilklíma biztosítja az alacsony hőmérsékletet, Vivien pedig a magasat, így a kettő pont kellemes átlagra jön ki. Régebbi típusú bojler, úgynevezett berobbanós, amit amúgy nem is nagyon látok értelmét leírni, de ehhez a részhez mindig olyan keveset írok, úgyhogy bojlerfetisiszták örüljetek. Törcsit is kapsz, szappan is van, ja, és vízzel is megkínáltak, nem tudom mi fontos még, ja, hát a lényeg, a lakás diszkrét, nincs átjáróház, csak ti (mi) vagytok, zavaró egyéb neszek és hangok nélkül.
  • Lány külseje:

    Az arc mindig neuralgikus pont, ha a hirdetésnél ki van takarva ez a rész (néha még akkor is ha nem), de Vivien arca kifejezetten szép, nekem legalább is nagyon tetszett. A stílusa is nagyon kellemes, jó légkört teremt ahogy belép az ember. Vivi alakját a képek és a korábbi beszámolók korrektül visszaadják, ne feszes testű tinilányra számíts, cici és fenék az életkornak megfelelő. Szexi fehérneműben várt, hogy őszinte legyek a színére már nem emlékszem, a lényeg az, hogy nagyon remek az összhang.
  • Action:

    Orálmániás vagyok továbbra is, úgyhogy a hangsúly ezúttal is ezen volt. Kíváncsi voltam Vivi mélytorkos és kényszerfranciás tudására, mindkettőt remekül, különösebb kényszer (képzavar) nélkül hozta. Sokszor variáltuk közben a pozitúrát, ülve, térdelve, kutyapózban, viszont fejet ágyról lelógatva most nem. Levezetésnek szex is volt, hátulról kutyapózban fejeztük be, ami a hosszú felvezetés után a szokásaimnak megfelelően már kellőképpen rövid volt. Csók sajnos nincs, ezt sokszor magam sem tudom eldönteni, hogy baj vagy sem, hiszen nálam sem mindenkivel szemben merül fel az igény, itt néha nehéz volt megállni a sok pillanat hevében, hogy ne csókoljam meg, illetve a menüben megjelölt popsi kedv függő, szóval akinek ez lényeges, az erre számítson.
  • Elszámolás:

    Hát az ár-érték arány az rendkívül jó, nincs extrázás, amit látsz azt megkapod. Utólagos elszámolás asztalra, a nyilvános csokorszámnak megfelelően.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes 1 órában volt részem, Vivi beszélgetőpartnernek is kiváló, szóval egészen biztosan visszatérek.
Happy Massage