• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Szia Édes!😘

    Köszönöm szépen, hogy meglátogattál és ezt jól meg is örökítetted! Izgalmasra és fergetegesre sikeredett a randink!
    Csak remélni tudom, hogy lesz még folytatás!
    Várlak vissza máskor is, ha lesz egy kis időd!
    Szép napot!
    Puszim💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette. Nagyon kedves volt. Fél óra múlva már a ház előtt voltam.
  • Megközelítés:

    Árnyékos parkolóhelyek a ház előtt. Én fizettem a parkolásért bár lehet, hogy ingyenes lett volna, nem tudom.
  • Helyszín:

    Egy földszinti lakásban fogadott Zsantill. Nagyon szép lakás, a zuhanyzó nagyon tetszett. A szoba a nagy tükrökkel valami eszméletlen jó volt. A későbbiek során sokat moziztunk benne (nem csak én).
  • Lány külseje:

    Zsantill pont olyan mint a képeken. Egy nagyszerű MILF, nagy ajkakkal (alul és felül is :) ), hatalmas cicikkel és fenékkel, mindkettő töltve van, de nagyon szépek.
  • Action:

    Megérkezésem után, volt egy kis ismerkedés, majd gyorsan elszaladtam fürdeni. A szobába visszaérve, rögtön egymásnak estünk. Nagyon jó volt a vastag ajakival smárolni, de már közben arra gondoltam, hogy mit fognak ezek a vastag ajkak ott lenn művelni. Na ez sem maradt el, hamarosan a szájába vett és nagyon durván és hosszan lerendezett. Leengedett több alkalommal jó mélyre, de sajnos teljesen nem tudott eltüntetni, bár majdnem. Volt sok nyál is közben, kérésemnek megfelelően. Folyamatosan dicsértem közben, ami szerintem jól esett neki. Váltottunk kölcsönösbe is, ami szintén mennyei volt, olyan finom édes puncija van, hogy nehéz szavakba önteni.
    Sokáig franci lecke volt csak mert nagyon élveztem, de már szerettem volna következő szintre emelni a kapcsolatunkat.

    Gumit kértem és elkezdődött a vidámpark élmény, először ő guggolt bele, és lovagolt meg, majd váltottunk misszibe, közben egyre kezdtem belejönni és fokoztam a tempót. Ment a mozizás és a dicsérgetés. Szintet akkor léptünk, amikor kutyusba fordultunk, na itt aztán nagyon beprörögtem és olyan szinten kezdtem el hátulról csattogtatni, hogy csoda hogy az ágy kibírta. De Zsantill remekül állta a sarat, sőt kezdett kicsit kibújni belőle is az ördög, mert már ő is káromkodott egyet - kettőt. Elképesztő módon és sebességgel pumpáltam hátulról, és is alig hittem el. Jó sokáig is bírtam (vállveregetés és pacsi nekem :) ).

    Majd kértem hogy feküdjön hasra és kis francia után a teljes tárat a hasára és cicijeire ürítettem. Ekkora már mindkettőnkről csatakokban folyt a víz. Megdicsért a végén és mondta, hogy elment ő is. Nagyon elégedett voltam magammal, és persze vele is.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, sajna nem tudtam pontosan adni, de mire végeztünk már kikészítette a visszajárót.
  • Összkép:

    Erősen ajánlott Zsantill, bár csak erős idegrendszerrel rendelkezőknek. Nagy vad, nem könnyű levadászni, de úgy érzem nekem sikerült. Köszönöm neked Zsantill!
Happy Massage