• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azt hittem megőrülök a tehetetlenségtől, amikor még bőven a hirdetésének a megjelenése előtt olvastam egy csajról, akivel egy itteni felhasználó együtt kalandozott beszis lányoknál. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő az a lány, de mivel civilként volt feltüntetve, csak reméltem, hogy hátha még újra találkozhatok vele én is. Amint megjelent a hirdetése, rögvest hívtam, de aztán vagy az ő, vagy az én elfoglaltságom nem tette lehetővé, hogy találkozzunk.

    Aztán amikor úgy alakult, hogy ismét összefutunk, váltottunk pár üzenetet az oldalon a stáb kibővítésének lehetőségéről. Mivel a hármas már nem volt újdonság számára, és ismertük egymást így az egyeztetés könnyed, laza és teljesen egyértelmű volt. Ráadásul volt olyan kedves, és az egyeztetés körüli bizonytalanság és nagy kelendősége ellenére is fenntartotta számunka az esti időpontot, amíg rá nem mondtuk a tutit. Örök hála ezúton is a rugalmasságért.
  • Megközelítés:

    Első királyunk nevét viselő utca a festői szépségű VII. kerületben. A nem messze lévő Dózsa György úton számos busz közlekedik, a 74-es trolibusz szinte az ajtóban tesz le, autóval is jól megközelíthető (bár a parkolás kicsit bajos), kerékpárral a megközelíthetőség több, mint ideális, alkalmi harcostársam – nevezzük Csabinak (tisztességes, már amennyire tisztességes, neve csocsoka7, de a kicsinyítő képző valahogy nem illik hozzá) – viszont a járdára szavazott. Basszus, én túrákon szoktam ennyit sétálni, és azt sem mindig szeretem, gyakorlatilag rommá gyalogoltam magam.
  • Helyszín:

    Rendezett, százéves bérház földszintjén található, szépen felújított lakás, melyet egyértelműen bérbeadási célból alakítottak ki. Letisztult, igényes, galériázott lakás. Épített walk-in zuhany, mozaik burkolattal, a nagy belmagasság miatt a magasban közös légtér a mosdóval, a tusfürdők a fal tetején, a magamfajta mélynövésű fickóknak kicsit pipiskedniük kell, és közben vigyázni, hogy ne taknyoljanak el a vizes kövön.

    A galéria alatti sarokkanapé leterítve, feltehetően azok számára, akik nem jutnak fel a galériára. Első körben ez nekünk sem sikerült. Akinek jó az egyensúlyérzéke, és megvan az önfegyelme is ahhoz, hogy ne tegye már a földszinten magáévá Nikit, az a galérián egy nagy ágyat, éjjeliszekrényt és ventillátort találhat. Ez utóbbi meglepő hatékonysággal segíti a légkondícionáló berendezés elkeseredett küzdelmét a fülledt meleggel.
    Tükör a földszinti ruhásszekrényen van, ami arra utal, hogy a tulajdonos nem direkt kéjlaknak szánta a kecót. De hát hiába, nem a lakás, hanem a lakó teszi a kéjlakot.
  • Lány külseje:

    Főszereplőnknek nem kell pipiskednie, ha el akarja érni a tusfürdőket, mert egy csinos és magas pipi. Püspökfalatja kerek, bőre a nyári napsütésnek (vagy a szoláriumnak?) köszönhetően szép egyenletes barna – legalábbis ott, ahol nem tetoválások díszítik, márpedig elég sok olyan felület van, amit szépen kivarratott Niki.

    A punci sima, szépen borotvált (gyantázott?), befogadókész. A cicik kicsik, de így is követelik maguknak a figyelmet.
    És hogy a kitakart arc milyen? Szemüveget visel, amögül villantja huncut tekintetét a vendégre… legalábbis addig, amíg nem kerül útba az okkuláré. Arca hosszúkás, barnásszőke haja félhosszú, a parktikusság kedvéért akció közben felköti. Azt hiszem, hogy az orrában van egy vagány piercing.

    Niki fogadószettje ezúttal egy kék tanga-melltartó fehérnemű kombó volt.
  • Action:

    Ajtónyitáskor rögtön elővillant a százwattos mosoly, szerintem elégedetten nyugtázta, hogy nem a Notre dame-i toronyőrt hoztam harmadiknak. Puszik, kézmosás, dörgölődzés, és kb kettő perc múlva azon kaptam magam, hogy Niki felváltva csókol minket. Nem alibiből, hanem izgatóan, nyelvesen, nyálasan, beleélősen. Mivel mi már ismertük egymást, ezért én indultam először zuhanyozni, hogy Csabi illendő módon bemutatkozhasson. A bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy mire visszaértem, addigra rajta csak alsónadrág, Nikin pedig csak a bugyi maradt.

    Csabi a fürdőbe el, Niki nevetve hitetlenkedett, hogy milyen rosszak vagyunk, tényleg ketten fogjuk megdugni egyszerre? Azért nagyon nem volt kétségbeesve, mert közben már a farkamba kapaszkodott, incselkedett, smárolt, dörgölőzött.

    Kisvártatva visszaérkezett Csabi is, hogy tovább folytassa a bemutatkozást. Niki hevesen csókolt minket, de hiába minden lelkesedése, régimódi, prűd pasikkal áldotta meg a sors, a hármas smár kimaradt, inkább térdre ereszkedtem, hogy szem- és nyelvügyre vegyem, mit rejt a kék tanga. Nem okozok nagy meglepetést, ha elárulom, hogy egy tiszta, jól nedvesedő puncit, amelynek „gazdája” akkor sem ugrik el, ha a vendég ujjal is próbál besegíteni az örömszerzésbe. Vagy legalábbis a terep előkészítésébe, mert úgy pörögtek az események – lehet, hogy én is keverem a besziben a kronológiát –, hogy csekély lehetőség akadt a kibontakozásra. Rövid nyalakodás után feljöttem pár csókért, addig Csabi bukott le, hogy belenyaljon a tocsogó punciba.

    Niki valószínűleg különösebb előkészítés nélkül fogadókész tud lenni, de a biztonság kedvéért felváltva nyaltuk lucskosra a pináját, ő pedig szimultán acélosította a két cerkát, tulajdonképpen már a puszta létezésével is. Elsőként Csabi hancúrlécére került a gumi – megjegyzem, a srác nem csak testmagasságban XL-es méretű – Niki kis terpeszbe állva, fenekét kicsit kitolva ajánlotta fel magát. A behatolást egy apró sikoly jelezte, de az azt követő nyögéseket már a szám tompította csókolózás közepette. Háziasszonyunk olyan beleéléssel smárolt, mintha nem is egy méretes fasz dugná éppen, de nekem erősen kellet markolnom Niki nyakát, hogy mérsékeljem Csabi egyre intenzívebb döfködésének lökéshullámait. Rövid küzdelem után feladtam a romantikus küzdelmet és Niki haját megmarkolva inkább a farkamhoz húztam a száját.
    Szinte csak makkomat kellett Niki ajkaihoz érintenem, a többiről közvetve Csabi ütemes mozgása gondoskodott, ahogy tövig lökte Nikit az ágaskodó farkamra, amikor pedig átmenetileg csökkent a tempó, akkor én segítettem be néhány óvatos csípőmozgással a kényszerfranciába.

    Vendéglátónk nagyon együtt élt az akcióval: hörgött, sóhajtozott, már amennyire a torkában mozgó szerelemcsüngő engedte. Miközben többnyire a fenekembe kapaszkodva, a farkamat a szájába húzva egyensúlyozott a benne mozgó hímvesszőkön, fejét oldalra fordítva leste, hogy milyen képet vágok, amikor pedig néha kihúztam a cerkát a szájából, mosolyogva, nyögve fogadta, ahogy arcát és kinyújtott nyelvét paskoltam a faszommal.
    Légkondi ide, vagy oda, alaposan kimelegedtünk, Niki pedig úgy szopott, hogy szinte beleszédültem. Hogy ne legyen esés és csúnya háztartási baleset, és magyarázkodás a kiérkező mentőknek, javasoltam, hogy folytassuk a leterített kanapén. Helyezkedés közben ivószünet – Niki a számból is gond nélkül kortyolta a frissítőt – majd minden folytatódott tovább. Csabi dugta Nikit, mintha nem lenne holnap, Niki pedig szopta a farkamat, mintha az lenne az utolsó hímtag, amit a szájában tarthat. De nem, nem az volt, mert én is gumit húztam, Niki ráfordult Csabi családi ékszerére, miközben kerek fenekét felém pucsította.

    Nem variáltuk túl a pózokat, én lélekszakadva dugtam Nikit, ő pedig huncut arckifejezéssel nyűtte, nyalta, majszolta Csabi dorongját és a tojástartót. Munkájának meg is lett az eredménye, hamarosan büszke arckifejezéssel, spermától csöpögő, habos szájjal fordult hátra felém. Mosolyogva, incselkedve szürcsölte, gargalizálta a fehérlő maszatot, amivel végleg az őrületbe kergetett. Még pár lökést bírtam, majd a gumit lehúzva Niki feje mellé lépve, szájába, arcára spricceltem. Niki a legkevésbé sem zavartatta magát, pornósokat megszégyenítő vidámsággal, végig engem nézve, nyitott szájjal, kidugott nyelvvel fogadta beteljesülést. Ezután sem szaladt el rögtön, hanem közénk huppant és combjainkat simogatva, mosolyogva érdeklődött a hogylétünk iránt.
    Letaglózó élmény, ahogy a szexi, spermától csillogó arcú cukin kimasszírozta az utolsó cseppeket is az ernydő gyíkokból, mintha egy közepesen erős történetet bemutató pornóvideó-kazetta borítója elevenedett volna meg.

    Niki nem várta meg, amíg az arcára szárad a DNS lenyomatunk, néhány percre elvonult a fürdőbe rendbe szedni magát, mi pedig hitetlenkedve konstatáltuk, hogy ilyen nincs és mégis van.
    Sok idő nem volt a csodálkozásra, tisztálkodás és némi frissítés után Niki megmutatta a galériát is. A meredek lépcső ő egyensúlyozott elől pucéran, szorosan utána Csabi, én viszont tisztes távolságból követtem őket, mert barátság ide, vagy oda, azért a vonatozáshoz még nem vagyok elég érett.

    Szépen elhelyezkedtünk a galérián található franciaágyon, de a kedélyes beszélgetés ismét gyorsan pettingbe torkollott. A földszinti indításhoz képest kényelmesebb testhelyzetben, felváltva folyt a csókolózás, Csabi kalandozó kezével hol Niki mellén, hol combjánál találkoztam néhány pillanat erejéig, de mindig megtaláltuk a módját, hogy ne zavarjuk egymást a fogdosásban. Niki hátát megtámasztva, szétvetett lábakkal hevert a díványon, én a combjai közé fészkeltem be magam, Csabi pedig Niki feje fölé térdelt és szájába adta a farkát. Ha felnéztem, akkor premier planban láthattam, ahogy Niki küzd a méretes doronggal. A liveshow ellenére igyekeztem a nyalásra koncentrálni, Niki pedig még arra is tudott figyelni, hogy igyekezetemet orgazmus(szerűséggel?) jutalmazza, miközben éppen egy tekintélyes farok dugja a száját, Csabi pedig olyan úriember volt, hogy rövid időre felfüggesztette a szopatást és hagyja Nikit, hogy kiélvezze a pillanatot.

    Én is ki akartam élvezni a pillanatot, ezért gumit húztam, de nem voltam elég gyors, mert mire végeztem, már Csabin is ott feszült az óvszer. Szerencsére luksógorom tiszteli a kort és előre engedett, de ez a kis intermezzó elég volt ahhoz, hogy a farkam veszítsen a keménységéből. Ha már megkaptam a lehetőséget pár percig még toltam Nikit, mint süket a csengőt, de aztán átadtam a helyet a fiatalságnak. A fiatalság nem is volt rest és rögtön tövig merült a csillogó punciban, miközben Niki puha ajkaival próbált életet lehelni a tetszhalott gilisztába.
    Vendéglátónk valószínűleg bárkit maga mögé utasított volna a Csuja Imre-féle Stayin’ Alive! szereplőválogatáson (meg másféle castingon is), mert pillanatok alatt újraélesztette a gyíkot. Olyannyira adta az érzést, hogy nekem lehet, hogy kicsit el is gurult a gyógyszerem és nincs mit szépíteni, irgalmatlanul megdugtam Niki torkát. Szerencsére a hevességem nem párosul olyan mérettel, mint Csabié, így nem tettem kárt alkalmi barátnőnkben. Végül ismét Niki arcán fejeződött be számomra csörte, szeme ismét megúszta a sperma-balesetet.

    Igazából fogalmam sincs, hogy Csabi ténykedése hogyan végződött, kellett egy kis idő, amíg összeszedtem magam. Az biztos, hogy volt piaca a papírtörlőnek…
    Szó mi szó, gyorsan elszállt a másfél óra, a búcsútussal már nem is akartuk húzni az időt, azt mindenki intézte saját szállásán, saját hatáskörben.
  • Elszámolás:

    A galériás tárlatvezetés előtt helyeztük az asztalra a bővebb infóban is olvasható mértékű lakbér hozzájárulást, amíg Niki tisztálkodott.

    Az adatlapon olvasható vállalásokat – sőt, annál talán többet is – felár nélkül, párját ritkító lelkesedéssel teljesíti Niki, szóval bátran mondhatom, hogy az elszámolás barátinak tekinthető.
  • Összkép:

    Niki minden találkozó alkalmával játszi könnyedséggel hozza a szexmániás lányt, aki meglepő módon mindig pont azt szeretné, amire a vendég is vágyik. Laza, humoros, szinte mindenre nyitott lány, aki nem fél kísérletezni (de nem fél nemet mondani sem). Ösztönös bestia, mégis odafigyel a vendégre, sőt emlékszik kis hülyeségekre is, hogy mi esik jól a vendégnek. Pedig biztos van mit memorizálni.

    Megvan a magához való esze, biztos lehet vele hosszú, éjszakába nyúló beszélgetéseket is folytatni, de ezt még nem tapasztaltam meg, mert mindig más dolgunk akadt. Ezúttal is olyan kilencven percet töltöttünk vele, amit nem cseréltem volna el semmilyen focimeccsre.
Happy Massage