• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Találtam egy másik oldalon egy hirdetőt, aki Natasa , a rosszlány álnéven hirdet. Találtam a Beszámolókon egy hirdetőt, aki Cintia néven hirdet. Pont ugyanazok a fényképek, pont ugyanaz a helyszín, ugyanaz a bemutatkozó szöveg. Gondoltam Natasa, és Cintia bizonyára ikertestvérek.. Nehéz lenne rá magyarázatot adni, hogy miért a konkurens oldalon található számot hívtam, de végül is azt hívtam, és fel is vette valaki. A hangja nem volt sem búgó, sem szexi, sem kacér, telefonos ügyfélszolgálat, minimális lelkesedéssel. Fel is tettem neki a kérdést, hogy Natasa, vagy Cintia az akivel beszélek. kis csend, majd válaszolt: Natasa. Visszakérdeztem, hogy akkor Natasa? Igen , igen. Kérdeztem, válaszolt, kérdeztem , válaszolt, de valahogyan furcsa volt a beszélgetés tónusa, és valahogy éreztem, hogy telefon túloldalán lévő hölgy ( remélem ennyi legalább igaz ) több névre is hallgat, vagy a személyisége többes. Szóval egyeztetés: most van egy óra, akkor beszéljük meg a randit 14 órára, egy órát maradok, anyagi feltételek tisztázva. Kaptam címet, majd ha odaérek hívjam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A XIV. kerületnek az Alsórákos névre keresztelt részébe, a Paskál Gyógy-és Strandfürdő közvetlen közelében található Cordia Termal lakópark volt a cél. Az épületcsoport annyira új, hogy a 2019-es Google térképen még csak egy szerkezetkész épület látható. Mindenesetre a Waze a megadott címet megtalálta, és 100 méterrel tovább gurulva könnyedén találtam parkolóhelyet is. Közvetlenül a ház előtt nem láttam jónak megállni, mivel a szomszédban még épül a lakópark ikszedik üteme, és a túlművelt és cizellált vasbetonszerelők mellett nem szerettem volna parkolni.
  • Leírás:

    Hamarabb érkeztem mintegy 10 perccel a megbeszélt időponthoz képest. Kiszálltam az autóból sétáltam egyet, és 13.55 kor úgy gondoltam hogy teszek egy próbát, hátha hamarabb bejuthatok. Nem kellett sokáig csörgetni, fölvette egy kedves női hang, aki szerintem nem az volt, akivel egy órakor egyeztettem, Mindenesetre kedves volt, és elnézést kért, de mint mondta most ugrott ki a zuhany alól és kér még pár percet, majd hívni fog. Oks. Megálltam a lakópark bejárata előtt és vártam. Eltelt 5 perc , semmi. Teltek a percek, majd 14 óra 06-kor újra megcsörgettem a számot. Fölvette valaki, szintén egy női hang, de nekem úgy tűnt, hogy ő a harmadik akit ma ezen a számon elértem. Persze lehet , hogy azonos volt az elsővel, de semmiképpen nem hasonlított a másodikra, akivel 11 perccel ezelőtt beszéltem. Szóval fölvette, és én udvariasan megkérdeztem, hogy vajon meddig kell még itt lenn a kapuban várnom. Csönd lett, és érezhetően értetlenség, majd pedig zsivaj, mert a vonal túloldalán lévő nő kérdezett valamit a környezetében lévő másik nőtől vagy nőktől, és én csak azt hallottam, hogy kavarodás támadt, és elég nagy kotkodácsolás indult el a tyúkólban. Kisvártatva újra felém irányította beszédét a hölgy és hát sajnálkozását fejezte ki, merthogy valakik valamit el, össze és rosszul szerveztek, de ha várok 10 -15 percet, akkor megoldják, és jöhetek. Nem szükséges megoldani semmit, válaszoltam, én elmentem. Nem így gondoltam elmenni, de jobbnak láttam elhagyni a helyszínt. Így hát nem tudtam meg, hogy Natasa azonos-e Cintiával, csak azt tudtam meg, hogy itt egy szalon üzemel, ahol feltehetően sok lány dolgozik, meglehetősen összevisszaságban, és szervezetlenségben. Nem voltam sem bosszús, sem csalódott, fél órán belül találtam egy jó tündért, aki teljesítette a kívánságaimat.
Happy Massage