• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőször telefonon egyeztettem Nadettel és megbeszéltünk egy időpontot a következő napra, 1 órás hancúrozást terveztünk. Aznap este még keresett de nem vettem észre így írt egy üzit, hogy picit változtathatunk e az időponton. Nem volt probléma, sms-ben is egyeztettünk és VTR-en is megerősítettem. Remekül, nagyon kedvesen kezelte Nadett a helyzetet.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, közel találtam szabad parkolót is, így eddig flottul ment minden. A Marina parton szerintem képtelen eltévedni aki ezen az ösvényen jár és már van némi rutinja. :)
  • Helyszín:

    A feljutás kicsit megcsúszott mert várnom kellett néhány percet de utána gond nélkül megtaláltam a lakást. Sajnos klíma nincs ami nagyon hiányzott. Hallottam másoktól származó hangokat, tűsarkú kopogását de nem volt zavaró. Nadett mosolyogva, kedvesen és lazán fogadott. A szoba kicsi de amire kell arra bőven jó. A fürdő kultúrált, tiszta.
  • Lány külseje:

    Min. 1,5 éve voltam nála masszázson és már akkor lenyűgözött a randiba fektetett energiája. Az első időszakról lecsúsztam a váltás után de reméltem, hogy lesz még szerencsém ilyen oldaláról is megismernem. Nagy változáson szerencsére nem esett át a testalkatát tekintve, a haja lett picit hosszabb. Kis természetes cickók, vékony derék, formás popsi és combok. Csini, sportos testalkatú.
  • Action:

    Hurrikán, cunami, forgószél, dinamit, stb... ilyen szavak jutnak eszembe ha visszagondolok. Kellemes beszélgetéssel indítottunk, kaptam egy pohár vizet, kortyoltam párat miközben Nadett már az ágyra is térdelt. Én kövvettem és pár szó után már vadul csókolóztunk, közben aranyosan kuncogott. Az erotika nagyon is az Ő asztala és vérprofin húzza fel az embert, hogy teljesen begerjedjen. A hátamra feküdtem és Nadett végigpuszilt, felérve a számhoz ismét csókolóztunk, majd lecsúszott a legnemesebb testrészemhez és eszméletlen brutál franciázásban lehetett részem. Az az igazi szemfelakasztós szopás volt ez amiről minden férfi álmodozik. Néhány perc után kértem a gumit de nem siettük el, Nadett a farkamon csúszkált kicsit finoman a forrósodó puncijával miközben ismét csókcsatába kezdtünk. Jött a gumi és rámpattant de ezután nem egy hagyományos lovaglás következett. Meg lettem volna b@szva keményen ha nem tudom felvenni a ritmust. Őrületes volt a tempó és kellett is néhány perc, hogy felocsudjak a meglepettségből. A hardcore lovaglás után bepattantam Nadett mögé és hátulról, kutyus pózban igyekeztem kiadni magamból a maximumot... úgy tűnt kicsit kevés vagyok, ezért letoltam vékonyka derekát az ágyra és így folytattuk vad iramban, aztán fordultunk, lábait fokozatosan húztam egyre feljebb míg a nyakamban nem kötöttek ki és végre látható volt, hogy kezd eredményeket mutatni ez a szapora tempó. Nadett szemei néha felakadva remegtek és hozzá berregő hangot adva élvezett. Oldalról is támadtam, majd ismét eszeveszett lovaglás és beugrott a kihagyhatatlan állva hátulról, így is lett végem! Tudnám tovább részletezni és kellene is mert Nadett aztán teljes mértékben megérdemelné de én nem vagyok az a nagy beszámolóíró-költő-nagyonkifejtő típus. Eszméletlen volt, nagggyon durván leizzadtunk és tutira elégettünk rengeteg kalóriát. Nekem ez az igazi jó szex, amikor a partnerem szereti azt is ha vadulunk és azt is ha érzékibben bújunk össze. Bár ez most inkább végig a durvulós volt de ezt cseppet sem bántam. Pont az i-re, hogy a végén Nadett lesütött szemekkel kért elnézést mert csak 50%-ot tudott (szerinte) beletenni mert nem volt a toppon. Micsodaaaa? 50%??? Akkor milyen a 100%??? Na ezt kénytelen leszek felderíteni! :)
  • Elszámolás:

    A legkorrektebb a világon! Nem is kell ezt máshogyan kezelni. Teljesen lazán lehelyeztem és ott is maradt végig. Összességében totálisan meg voltam elégedve és teljes mértékben megérte! Nem kérdés :)
  • Összkép:

    Csak egy rossz érzés volt bennem, hogy mi a francra vártam eddig és miért nem mentem már korábban el Hozzá!!! Pedig anno a masszázs alatt is annyira letaglózott, hogy mennyi energia és vad szexualitás van benne (fantáziáltam is arról, hogy milyen lehet vele a szex). Nehéz kifejezni mennyire szeximádó és energikus. Ez a páros egy olyan elegyet képez, amit biztosan nem fog egy férfi sem elfelejteni! Maxxximálisan elégedetten távoztam, számomra ennek a kategóriának ez a csúcsa! Köszönöm! :*
Happy Massage