• Amira018

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, gyorsan el is értem, elmondta a részleteket. Szimpatikus és értelmes hangja volt. másnapra beszéltünk meg egy délelőtti találkozót. Mivel először mentem ilyen jellegű szolgáltatóhoz ezért kissé ideges voltam de erről majd később. Előzetesen fél órára jelentkeztem be, de megbeszéltük ha úgy van egy órára is maradnék.
  • Megközelítés:

    BKK-val mentem, XIII.ker. Forgách utca sarkához közel, a sportpályával szemben, zárt udvaros panel egy zsákutcában. A parkolás ha jól láttam fizetős, villamos, és busz is jár a környéken. GPS-el egyértelműen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Könnyen megtalálható földszinti lakás. Belülről teljesen rendben volt. A cipő levehető az ajtó után. Nagy nappali és egy kis félszoba balra, a tettek helyszíne. A szobában egy nagy ágy, ami a célnak tökéletesn megfelelt. Ehhez közel jobbra a fürdő, száraz törülközőt kaptam a mosógépre készítette ki. A barátnőjével szerintem fixen össze lehet futni. Engem ez nem zavart, köszöntem :). Viszont a ház elött nagy volt a jövés menés, egy korombeli srácot akaratlanul is kiszúrtam annyit korzózott elöttem telefonálva. Na most vagy a lányokra vigyázott, (bár jó pár év küzdősportal a háttam mögött nálam két fejjel kisebbektől nem hiszem, hogy megijedek ha esetleg úgy alakul a szitú) vagy lehet ő volt a következő ügyfél nem tudom. Mindenesetre a diszkréció nem itt kezdődik legalábbis nálam :)
  • Lány külseje:

    A lányok tekintetében én tényleg válogatós vagyok de Amira a képeknek megfelelő vékony, karcsú pici, kb olyan 22 év körüli lány. Kacsú derék, formás popsival, gyönyörű feszes tenyérbe illő mellekkel, (ez utobbi meg is lepett kisebbre számítottam), lapos hassal, szép lábakkal és "latinos" kicsit félénk arccal. Van rajta egy két tetoválás de egyáltalán nem zavaró. Ápoltan fogadott kedves, hozzáállással, egy fehér szettben. Nekem abszolút az ideálom.
  • Action:

    Egy gyors zuhany után a szobába érve az ágyon ülve várt. Ekkor megkérdezte kérek-e egy pohár vízet mondtam igen az jól esne. Kiment majd visszajött. Miközben ittam a vizet kérdezte meddig maradnék? Mondtam, hogy szerintem legyen inkább egy óra, (az előzetesen megbeszélt fél helyett!). Azt mondta nem jó mert már jön valaki utánam. Mondtam jó akkor majd legközelebb. Eléggé szótlan, és félénk volt, gondolom mert kezdő szolgáltató, de az is lehet csak én nem tetszetem neki igazából fogalmam sincs (majd ő elmondja ha akarja) de mivel én is most mentem először szolgáltatóhoz így érezhette rajtam is a feszültséget. Azért hogy oldjam a kettőnk közti szitut mondtam kezdjünk masszázsal. Kiment majd visszatért valamilyen testápolóval, pár percig kellemesen masszírozott, majd én is őt, közben pedig megszabadítottam a felesleges fehérneműktől is. Ekkor mondtam hogy 69-be folytassuk. Mondta azt nem annyira szereti inkább csak simán, mint a masszázst felváltva. Ebben egyeztünk meg először én kényeztettem őt, a melleivel kezdtem majd megpróbáltam szájra puszit adni neki de a fejét elhuzta, így szerintem az alap csók kiírás, inkább csak szimpátia alapján van, vagy nincs egyáltalán.(ezt mondjuk sajnáltam) Mindenesetre délre vettem az írányt. Amirának nagyon szép borotvált tini puncija van, elkezdtem kényeztetni majd az újjaimmal is besegítettem így ment ez egy ideig, de ténykedésemnek nem igazán volt eredménye részéről, mivel kb már az időm felénél járhattam mondtam cseréljünk. Ekkor a kezembe adott egy gumit én felhuztam majd elkezdett franciázni. Az oldalamnál helyezkedett el így semmit sem értem el rajta, mert nekem háttal helyezkedett és úgy franciázott. A technikája nem volt a legjobb alig kapta be a tetejét szóval számomra nem adta a "barátnős élményt" bár ezt betudom annak hogy kezdő. (zárójelben megjegyezném hogy a hadrendbe állításnál sokat segített volna ha másképp helyezkedik.) Mondtam neki hogy inkább nyalja a zacsit de mondta azt nem akarja. Ekkor javasoltam a lovagló pozíciót de annyira szűk volt, hogy nem tudtam neki betenni.(pedig szerintem átlagos méretel rendelkezem) Ekkor össze is röhögtünk a szitun, majd javasolta a misszionáriust de a bénázás itt is mindkettőnk részéről folytatódott, mert addigra már nem voltam kemény ő meg továbbra is szűk volt. :) Még elnézést is kért emiatt (ez mondjuk aranyos volt a részéről). Javasoltam, hogy menjen a francia inkább, így is történt majd újra megprobálkoztunk a pacival. ami ezúttal összejött "valamennyire" szóval így lett végem. Gyors zuhany és léptem. Hajszál pontosan fél órát voltam nála.
  • Elszámolás:

    Teljes mértékben korrekt volt. Egy órának megfelelő csokorral készültem, de mivel végül csak fél lehetett belőle szóltam neki hogy hozzon váltót. Így is történt a szobában tettem le az 1 papír darabot amiből visszadott. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Amira egy aranyos, és kedves lány, de írányitani kell, mert még kezdő. A kettőnk közötti "félelmet/stresszt" szerintem a komunikáció hiánya miatt nem sikerült feloldani, és szerintem mire sikerült volna lejárt az idő, szóval lehet ha egy óránk van akkor jobban feloldódik és vele együtt én is. Viszonnyitani csak korábbi barátnős élményeimhez tudok, attól messze elmarad viszont így első élménynek mint szolgáltató szerintem nem rossz, de nem is jó! azt mondanám átlagos. Szerintem előbb-utóbb ha kinővi a kezdeti félelmeit és javít a technikáján akkor biztosan nagyon jó szolgáltató lesz. A kinézete, szerintem megvan hozzá. Később még mindenképp meglátogatom.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-07-22 15:34:27
Happy Massage