• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Helló, kedves kis Tapsihapsi! 🙂


    Hogyan is szólíthatnálak meg, kész vagyok ezektől a nicknevektől 😁
    Most írjam oda a hetvenötöt is? Ha már egyszer ezt a nevet adtad magadnak. De az úgy tök hülyén nézne ki.
    Oké, marad így, helló kedves Tapsihapsi. Te akartad! 😁

    Vicces, hogy a reagálás cunamival tűntem fel neked, mindig azt érzem, rossz, hogy lemaradok és nem írok rögtön választ a beszámolóimra, de basszus, komolyan alig van időm. (Ebben a rohadt melegben meg ihletem sincs, úgyamúgy.)

    Szóval mindig azt gondoltam, a késői reagálásokkal fekete pontokat gyűjthetek mindössze, pirosakat semmiképp!
    Azt' erre nézd meg, van, aki ilyen tömeges "éppenvoltidőmésihletem" impulzus hatására még a jól bejáratott világos oldalt is otthagyja.
    Tök jó! :)))

    Örültem, hogy jöttél, örültem a hosszabbításnak is, egy óra édeskevés, ha jó társaságban van az ember. Márpedig mi mindketten abban voltunk, azt hiszem! 🙂


    Várlak máskor is! 😘


    Wanda Gold ❤️


    U.i: gyűltek a fejünk felett sötét felhők, néha félreértek dolgokat, dehát az vesse rám az első követ, aki soha... Fátylat rá. Az ég tiszta, a nap süt, nincs itt semmi látnivaló 😛

  • Egyeztetés:

    Nem nagyon szoktam a partner oldalt látogatni bevallom őszintén. Felfigyeltem egy reagálás cunamira, Wanda részéről. Igy hát lekértem a bővebb infót. Elolvastam megnyerő volt. Pár mondatban dícsertem fotóit. Este felé jott is a válasz Wanda részéről, itt elkezdünk üzenetben beszélgetni. Felmerült randi lehetősége is. Kértem egy napot lássam beosztásom és jelzek felé mikor lenne jó! Felvettetem másnap egy lehetőséget amit elfogadott, és máris Vtr- ben megerősitettem. Már csak türelemmel várnom kellett.
  • Megközelítés:

    Igy hát randi reggellen kicsi kocsiba pattantam és elindultam a pontos cim felé. Kicsivel előbb indultam mivel most a Budapesti közlekedés kicsit nehézkes, és nem szeretek késni! Gps könnyen odabavigal a pontos címre. Nekem sikerült parkolohelyet találnom a címtől 50 méterre. A parkolás fizetős. Biztos ami biztos Wandat megkérdeztem, megerősitett benne sőt ,4 jegy számot is kaptam segítségül. 😊
  • Helyszín:

    Leparkoltam a 4 kerekű szekeret, és elindultam pontos cim felé. Pár lépés volt. Közben hívtam is ,hogy megerkeztem. Megfelelő kód segítségével bejutottam és indultam föl megfelelő emeletre. Ahová lift segítségével ehetünk föl. Lakásba lépve ,rend tisztaság fogadott. De nem vagyok az a körülnézős tipus, sem lakberendező. Fürdő tágas ,jól felszerelt, sőt egy drogerival vetekszik a felszereltsége. A tett helyszíne a szoba is rendben van. Kényelmes ágy hangulatos szóba. Minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Wanda teljesen megfelel a képek alapján, csalódás egyáltalán nem erheti az embert. Arca szép ettől sem kell tartani senkinek, kedves aranyos ,mosolygós Nő. Ezt a képekből nem tudjuk levenni, ezt a helyszínen élőben tapasztalhatjuk meg. Az ajtón belepve már csak rád figyel, koncentrál mosolyog. Fekete zipzaros topp volt rajta fekete bugyival. Sexy volt. Puszi puszi és már kísért beljebb. Közvetlensege határtalan.
  • Action:

    Hahaha 😊 Kicsit bajban leszek mert ugye ez teljesen más mint a masszázs oldal. De megprobalom osdzefoglalni. Szobában kicsit beszélgettünk, én segítettem neki megszabadulni pár ruhadarjatol, sikerül csókok kíséretében. Gyorsan megszabadultam én is fölösleges ruháimtol. Közösen elindultunk a fürdő felé. Közös zuhany keretében egymást alaposan megtisztitva ,csókok közepette ,de sikerült. Közben Wanda ízelítőt adott francia tudásábol. Javasolta ,hogy szobában kenyelmesebb. Így szobába visszatérve, csókok ölelések közepette folytattuk. Hanyad feküdt és föléhajolva elindultam felfedezni testét. Nyakától indultam, finom puszikkal lassan haladva szaj, mellek, hasa végig mig elertem délre. Ahol kicsivel több időt szándékozom eltolteni. Finoman körbe pusziltam punci környékét, be be puszilva punciba, ismét környékét, de nem bírtam tovább és kényeztetni kezdtem illatos finom punciját, hang hatások jelezték jó úton haladok. És kis idő mulva éreztem is ennek eredményét. Eléggé érzékeny , igy kérte ,hogy cseréljünk helyett. Ő indult felfedező utra csíkokkal indult útjára, finom puszikkal mellkasomon, haladt lejjebb és lejjebb, mig nem elert a velem egykoruhoz. Itt mindenre kiterjedően kényeztetni kezdett, nagyon finom és érzéki francia leckét kaptam, hol mélyen hol félig elmerülve a velem egykorút. Kértem helycseret, ismét és én kenyeztettem ujra finom punciját, hangatasok ismét jelezték jól haladok, mikor kicsit erősödtek hangok mozgások visdzavettem, kezével fejemet fogva jelezzte ne vidd vegig amibe belekezdtel, igy hát celbajutattam amit egy remegő combjaival satuba fogva fejem jelezte felém. Ismét csere és ő kenyeztetett. Hol fekve hol az agy melett állva, kértem a gumit ( megjegyeznem, hogy nem nagyon bírom a gumit) . Felhelyezte és misszionárius pózban kezdünk neki, egy kis idő mulva kutyusba fordultunk, gyönyörű látvány tárult élem, igy folytattuk csodás volt. de sajnos éreztem ,hogy gumi parám kezd előjonni, igy hát ismét francia leckével folytatta tovább. Közben csókolt simogatott, harapdalta mellem, keze közben finoman jart farkamon. Simogattam,feneket puncit, hátat, ahol értem, atveve iranyitast farkamon ,ő közben ismét csókolt, minden porcikamat, végéhez közeledve érezte ,hanghatasokbol ,velem egykorú fölé hajolt és a szájában ért a vég. Hagyott lenyugodni utána tisztogatott meg. Mellém bujt beszélgettünk csokoloztunk.
  • Elszámolás:

    Az extrákról nem beszéltünk, de szerintem Wandanal nincs szükség extrákra. Maga az extra Ő maga extra magas szintű a hozzáállasa ,odafigyelése partnerere. Teljes mértékben kedves vendég centrikus,csalódás kizárt. Nagyon jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Feltöltődés teljes mértékben. Minden percét élveztem. Habár 1 órára jelentkeztem be de nem elvetve a hosszabbítás lehetőséget, amivel éltem is. Természetesen Wandanak sem volt kifogasa ellene. Igy hat 1.5 ora utan tele pozitiv energiával feltoltodessel es persze fájó szívvel bucsuztam. De annsk a reményében, hogy mielőbb ujra találkozunk. Köszönöm szépen a csodalatos 1.5 órát amit veled tölthettem. Nehezen de haza vezettem kicsi 4 kerekű járművemet. 😊
Happy Massage