• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágám! Nagyon szépen köszönöm az írásod. Nagyon boldog vagyok, hogy boldoggá tudtalak tenni. És persze Te is engem. 😜 Várom a következő csókcsatát, add is gobdolj rám sokat, sokat... Ölel: Vivi

  • Egyeztetés:

    Vivi az oldalán általában közzéteszi a közeljövőben még szabad időpontjait így VTR-en lecsaptam a következő napra megjelölt egyik időpontra, amit kb. 10 percen belül vissza is igazolt nagy örömömre. Megkíséreltem azért telefonon is elérni, hogy hallhassam a hangját is, ebben nem jártam sikerrel, de sebaj. 1 órás időtartamot tudtam foglalni, de így első találkozásként ezt pont jónak is gondoltam.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik csendes, nyugodt része. A parkolás ingyenes, ennek ellenére simán találtam parkolóhelyet, még válogathattam is. BKV-val sem lehet bonyolult megközelíteni a helyszínt, ebben biztos vagyok. A cím pontos, a házszám jól látható. Én előtte maps-en mindig előre lecsekkolom, így kapásból felismertem.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű tégla épület felújított, kifogástalan állapotú, tiszta lakásába érkeztem. A lakás méretének megfelelő kis fürdő, az akciószoba is kisebb, de kényelmesen elfér benne egy kanapé a cuccoknak és egy kellemes méretű tatami, ahol az események zajlanak. A lakásból többre nem emlékszem, ennek oka lentebb olvasható.
  • Lány külseje:

    Vivi arc nélkül hirdet, így nem tudhattam mire számítsak, bár az előző beszámolók bíztatónak bizonyultak e téren (is).
    Megkaptam a bejutáshoz szükséges információt, majd rövid lépcsőzés után nyílt az ajtó. Beléptem, majd fejem kíváncsian szinte oldalra kapva az ajtó mögött megláttam Vivit. Húúú… Gyönyörű arc, tökéletes alak, kedves, mosolygós, közvetlen stílus, mi kellhet még így elsőre? Elolvadtam mint az ajándéknak szánt csoki útközben. Szánom-bánom de nem emlékszem miben fogadott, annyira letaglózott az extrán kellemes meglepetés.Vivi bekísért a szobába, közben beszélgettünk. A táskámat letettem a kanapéra, majd odaléptem hozzá, megfogtam karcsú derekát és magamhoz húztam, bár annyira nem kellett, közeledett magától is. Nagyon finoman megcsókoltam kívánatos, húsos száját, majd ajkaink lassan egy érzéki, nyelves csókolózásban ünnepelték az első találkozást. “Hmmm, jóban leszünk” súgta Vivi, én pedig a mielőbbi folytatás érdekében lekaptam ruháimat és eliszkoltam fürdeni.
  • Erotikus masszázs:

    A rövid, de alapos tisztálkodást követően Vivi már anyaszült meztelenül várt a szobában. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy a csókok egyre hevesebbé, intenzívebbé váltak. Végigcsókoltam nyakát, vállát és a gyönyörű melleit. A tatami felé tereltem Vivit, ahol egymással szemben térdelve csókolóztunk szenvedélyesen, közben kezeinkkel is egyre aktívabban fedeztük fel egymást. Annyira hamar egymásra hangolódtunk, hogy már itt utaltam rá pár szóval Vivinek, hogy biztosan jövök még hozzá. Mire csípőből jött a válasz: de hisz még “el sem mentél”.. Áhhh, szóval humorérzék is van itt kérem szépen, szuper!😊A következő levegővételnyi szünetnél Vivi jelezte, hogy a masszázsnak is adjunk némi időt és teret, így hasra feküdtem. Finom mozdulatokkal dolgozott rajtam, közben egy tartalmas beszélgetés vette kezdetét. Egy vagány és roppant intelligens, céltudatos személyiség kezdett kirajzolódni előttem, ahogy izgató hangján beszélt hozzám. Lábtól nyakig mindenhol megkaptam a jóleső törődést, ami végig erotikus mozdulatokkal történt, nagyon jólesett.
  • Levezetés:

    Fordulást követően Vivi fölém kerekedett és folytattuk a heves csókcsatát. Közben simogattam gyönyörű testét ahol csak értem, a kemény, formás fenekét és az isteni ciciket. Nagyon kívántam már, hogy mindenhol felfedezzem Vivit, így a hátára fordítottam és a forró csókcsatából nagy nehezen kiszakítva magam, elindultam lefelé. Végigcsókoltam mindent az úton, kiemelt figyelmet szentelve most is a ciciknek, amikkel egyszerűen nem tudtam betelni. Ezt szóban is jeleztem Vivinek, ha esetleg eddig nem lett volna egyértelmű.😊 A cicik után Vivi szexi lapos hasán keresztül megérkeztem a gyönyörű puncihoz, akit a belső combok gyengéd puszilgatásával udvaroltam körbe, egyre közelebb lopózva hozzá. Először nagyon finom, majd egyre hevesebb nyelvjátékkal igyekeztem Vivi kedvére tenni, kezeimmel hol a lábait, hol a ciciket simogatva közben. Vivi sóhajaiból és mozdulataiból úgy ítéltem meg, hogy jó úton járok. Egyre határozottabban mozgattam nyelvemet ütemesen gyönyörű, testnedvektől csillogó punciján, mikor egyre szaporább légvételeket követően elélvezett. Cirógattam, puszilgattam combját, hasát, amíg le nem nyugodott a teste, majd lassan felkúsztam hozzá, majd mielőtt megcsókoltuk egymást, megköszönte az elmúlt percek eseményeit. Egymáshoz bújtunk egy kicsit, majd karjaimból kiszabadulva elkezdte csókolgatni a nyakamat, mellkasomat és haladt egyre, csak egyre lejjebb. Mikor a célterülethez ért, finoman elkezdte kényeztetni a golyókat. Lassan körbenyalogatta mindenhol, majd lassú, isteni finom franciába kezdett. Lágyan, barátnősen csinálta, közben hol a tükörből, hol a két szememből figyeltem az eseményeket. Éreztem, hogy a hosszú és tartalmas előzmények hatására nekem már nincs sok hátra, így felültem és magamhoz húztam egy hosszú csók erejéig, némi ingerszünetet biztosítva kis bajtársamnak. Visszadőltem, majd Vivi folytatta a finom franciát, majd kb. egy perc múlva megadtam magam és hatalmasat élveztem Vivi szájába, aki mindezek után még hosszú percekig szájában tartott. Tökéletes volt… Miután elengedett, rám nézett és egy hatalmasat mosolygott, én pedig vissza rá. Őszintébben mint valaha.. Vivi mellém feküdt és hozzám bújt, folytattuk a beszélgetést, ami önmagában is egy külön élmény volt vele.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat egy borítékban a végén elhelyeztem a kisasztalon. Korrekt. Ez is.
  • Összkép:

    Vivi egy számomra rendkívül gyönyörű, érzéki, értelmes nő, aki mindezek mellett közvetlen, barátságos természetű, és humora is van. Nagyon jó a társaságában lenni, ha csak beszélgetni lehetne vele, akkor is. A többiről megírtam, amit tudtam, minden jelző, amit használtam maximálisan megállja a helyét. Csodálatos élmény volt.. és lesz még remélem😉
Happy Massage