• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!;) köszönöm dicsérő szavaid várlak vissza csók!😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pikk-pakk mindent megbeszéltünk, aztán a biztonság kedvéért VTR-ben is lefoglaltam az időpontot. Mivel végül korábban értem a helyszínre, ezért egy negyed órával korábban kezdtünk, ebben is teljesen rugalmas volt. Megjegyezném, hogy a kényszerfrancia mellett "bővebben telefonon" szerepel a hirdetésében, ezt úgy kell érteni, hogy az nincs.
  • Megközelítés:

    A helyszín egyértelmű, de a parkolás okozhat problémákat. Nekem nagy mákom volt, ahogy bekanyarodtam egy környékbeli utcába, rögtön kitolatott valaki és behuppantam a helyére. Alapvetőleg a tömegközlekedést ajánlanám, de nekem a távolság miatt nem jött szóba. A házba bejutás a szokásos és nem kell sokat bolyongani az épületben, sőt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebbi építésű ház és azon belül egy átlagos lakás és azon belül egy hangulatos baszoba. A hangulatról sejtelmes és változó fények gondoskodnak, meg két tükör is a falon. Van szék, amire le lehet ülni, meg szobainas meg egy nem túl nagy ágy. A fürdő egy zuhanykabin, teljesen rendben volt. Tusfürdő és szájvíz: igen, voltak, használtam is őket, de pontos márkát és számot stb. senki ne várjon tőlem.
    A lakásban többen rendelnek, de nem találkoztam mással, talán egy-kétszer hallottam valakit. Azért gondolom, hogy többen vannak, mert amikor elmentem mosakodni, Kátya először mindig kiment ellenőrizni, hogy nem foglalt-e a fürdő és a fürdés alatt a folyosón állt őrt, amíg elő nem bújtam a zuhany alól.
  • Lány külseje:

    A képek Kátyát ábrázolják. Szerintem nagyon szép arca van, különösen a szeme-szempillája-szemöldöke volt megkapó. Kis mellek, szenzációs popsi. Nagyon kedves volt, folyamatosan törődött velem, mindenképpen fontos neki, hogy jól érezze magát a vendég.
  • Action:

    Zuhany után állva kezdtünk csókolózni illetve én tapizni Kátya szenzációs testét. Kátya csókja finom, visszahúzódó, inkább csak puszizik, néha lehet csak egy kicsit többet kihozni belőle, de ez valahogy illett hozzá meg a hangulathoz és ezért most nekem pont jó volt.

    Leheveredtünk az ágyra, kicsit még simiztem meg csókolgattam, de már indult volna kényeztetni engem. Mondtam, hogy először én szeretném, úgyhogy visszafeküdt. Mondta, hogy finoman szereti, ezért igyekeztem úgy csinálni. Nem hiszem, hogy nagyon megérintette volna a dolog, de nekem nagyon jól esett nyalakodni. Egészen sokáig hagyta, utána pedig változott a felállás és én terültem el a hátamon és Kátya kezdett ügyködni rajtam. A francia jó volt, időnként kezezett is, de nem vészes. Amikor kértem, hogy nyalogassa meg a zacsimat, azt is azonnal megtette és közben csábosan nézett rám, ami nagyon vadító volt. Jó hosszú ideig csinálta, aztán eldöntötte, hogy most már komolyodjunk meg és nagyon ügyesen felhelyezett egy gumit, majd alapos síkosítás után beleült.

    Nekem hihetetlenül tetszett, ahogy mozgott rajtam, közben a fenekét markolásztam, a mellét és a száját csókolgattam. Meglepően nagy iramban csinálta, frenetikus élmény volt. Hogy nehogy elmenjek, kértem, hogy csináljuk missziben. Kicsit tornáztunk így is, de valójában a doggy volt a legjobb. Kátyának szuper jó popsija van és ráadásul nem csak hagyja magát, hanem ütemesen húzta fel magát a farkamra, ami nekem nagyon izgató, amikor doggyban a csaj nyomul rá a farkamra. Kicsit persze én is megdöngettem, de alapvetőleg hagytam, hogy ő mozogjon rám és néztem csorgó nyállal az actiont direktben meg a tükörben. A végére pedig hasra feküdt és úgy raktam be hátulról és egy hosszabb vágta után, miközben így is puszilkoztunk meg a tükörből nézett rám izgatóan, ellőttem a tárat a gumiba.

    Volt még egy második mosakodás, majd léptem.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, egyébként önkéntesen előre adtam oda a megbeszélt rózsákat, amik végig az asztalon maradtak. Teljesen korrekt volt minden.
  • Összkép:

    Nekem nagyon szimpatikus volt Kátya. Kedves, korrekt, jól néz ki és ügyes is. Nem hiszem, hogy nagy benyomást tettem volna rá, de becsülettel tette a dolgát és igyekezett mindenben a kedvemre tenni. Azt hiszem, visszamegyek hozzá, de ha nem, az inkább a távolság és a parkolás miatt lesz, mint Kátya miatt, aki mindenképpen nagyon ajánlott kategória.
Happy Massage