• Aletta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Adatlapján mindig szerepel, hogy mikor érhető el, akkor általában fel is veszi a telefont. Ha mégsem, visszajelez, így történt nálam is. Népszerű lány, nem egyszerű időpontot találni, de megéri próbálkozni.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület nemrég konszolidált része, egyre többen rendelnek itt. Parkolni könnyű, BKV a közelben, Aletta pontos instrukciókat ad.
  • Helyszín:

    A lakás egy kis ékszerdoboz, valóban kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. A tett helyszíne egy franciaágy (jobbról-balról tükrökkel ami kifejezetten hasznos akció közben), de szemeztem a kanapéval is - talán majd legközelebb. Tisztaság makulátlan, a fürdő jól felszerelt, nehéz belekötni.
  • Lány külseje:

    Ahogy Alettába sem nagyon lehet. Talán az a 29 több már kicsivel, a képek is retusáltak, de ez a nő fantasztikus. Szép arc, bomba cicik, lapos has, formás popsi és igazi vendégváró stílus. Kifejezetten jó beszélgetőpartner, mondjuk nehéz a szavaira koncentrálni, ha ott áll előtted egy ilyen őrületesen jó nő. Egy egyrészes fehérneműben fogadott, ami azért sok mindent szerencsére nem takart.
  • Action:

    Már voltam nála masszázson, így a bevezető dumcsin viszonylag gyorsan átlendültünk és húztam a fürdőbe. Mire visszaértem, már nem volt rajta semmilyen zavaró textil, úgyhogy le is meóztam gyorsan playmate testét, először csak kézzel.

    Közben heves csókolózásba bonyolódtunk, imádtam játszani a nyelvével, miközben váratlanul rámarkolt a meredező farkamra. Néhány kézmozdulat után a szájában kötöttem ki, ügyesen franciázik, semmi kéz, amolyan barátnős francia, köpködős nyáltengerre ne számítson senki - bár lehet, hogy azt is ki lehet hozni Alettából. Kezeim közben a zseniális ciciket keresték, amik annak megfelelően hadrendbe is álltak. Néhány perc után jobbnak láttam nem elsülni a szájában (ha jól rémlik, nincs is a palettán), így rövid szünet gyanánt az ágyra fektettem, és én térképeztem fel a testét - ezúttal orálisan.

    Csókjaimra jól reagált, kéjes sóhajok kísérték próbálkozásaimat, így hamar a lába közé heveredtem. Minden bizonnyal én jobban élveztem a dolgot, mint Aletta, de már-már elhitette velem, hogy nyelvem jó helyen jár szája után a lábai között is. Sokáig azért önző módon nem próbálkoztam, gumit kértem - és kaptam.

    Hanyatt fekve egy jó klasszikus pózzal kezdtünk, elképesztő volt behatolni ebbe a fantasztikus nőbe, farkamat szorosan ölelte kelyhe, csókoltam közben a száját, cicijeit, ahol csak értem. Aletta közben vonaglott alattam, és tényleg olybá tűnt, hogy akkor és ott csak körülöttem forog a világ, leste minden kívánságomat, élveztem minden mozdulatát, porcikáját. Rövid hancúr után kértem, hogy térdeljen elém négykézláb, és hátulról tettem magamévá. Csókjaim zápora a nyakán, kezeim a csoda ciciket markolták, mindezt a tükrökben moziztam, miközben próbáltam minél tovább élvezni a helyzetet. Nyilván nem sikerült, és bár szívesen kipróbáltam volna még pózt vagy a kanapét, esetleg ürítettem volna a cicikre, helyette egy óriásit élveztem a gumiba. Majd talán legközelebb...
  • Elszámolás:

    Extrák nélkül is extra szolgáltatást kaptam egy zseniális nőtől, akihez bár nyilván a szexért megy az ember fia, de egy jó beszélgetés is jár annak, aki vevő rá. A mocskos anyagiakat a végén rendeztük, az elején a megbabonázó látvány miatt elmaradt.
  • Összkép:

    Imádtam a randi minden percét, szexeltem egy jót egy bomba nővel, míg Aletta még azt is elhitette velem, hogy ezt ő is élvezi. Nem egy átlagos kategória, de semmilyen szempontból nem az - néha talán lehet ennyire önző az ember.
Happy Massage