• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyjából egy órával a találkozó előtt egyeztettünk telefonon, elsőre felvette, kedves hangon és készségesen tájékoztatott.
    Egy perc alatt lebeszéltük a részleteket, kaptam címet és indulhattam is a találkozóra.
  • Megközelítés:

    A helyszín a térképen egész pontosan van jelölve, egész kicsi eltéréssel, egy szűk kis utcában. Én autóval mentem, de a környék nem bővelkedik parkolóhelyekben, így csak két utcával odébb tudtam letenni az autót. Tömegközlekedéssel szerintem sokkal könnyebb a megközelítés, hiszen forgalmas villamos- és buszmegálló is van a közelben. A telefonban megadott cím (gondolom óvatosságból) a szemközti oldal házszáma volt, amikor megérkeztem és telefonáltam, akkor mondta meg, hogy a szemközti oldalon keressem a bejáratot.
  • Helyszín:

    A lakás egy egész kultúrált ház 4. emeletén található. Lift van, működött is, szóval nem kellett lépcsőzni. A lakás szép állapotú, tiszta, modern, bár mivel többen is dolgoznak ott, csak a felét láttam. A fürdőszoba szépen felújított, szintén tiszta, tágas zuhanyzókabinnal, puha törülközővel, többféle tusfürdővel és szájvízzel. A szoba viszonylag kicsi, egy kényelmes ággyal (nem tatamival), székkel a ruháknak, meg néhány polccal. Amit hiányoltam belőle az a tükör! Szívesen gyönyörködtem volna a látványban hason fekve is, így azonban ez sajnos elmaradt. A szobában légkondi nincsen, a hűtésről és a légmozgásról egy ventillátor gondoskodott. Nem bírom a meleget, de a kinti hőség ellenére meglepően kellemes hőmérsékletet teremtett odabent.
  • Lány külseje:

    A lány nagyon szép, bár a képei alapján más arcot képzeltem el a testéhez. De egyáltalán nem ért csalódás! A hirdetés képei egyértelműen róla készültek és megfelelnek a valóságnak. Vékony, de ahol gömbölyödni kell, ott gyönyörű, nőies idomai vannak, máshol pedig feszes, izmos. Bár előre nem kértem tőle, de combfixben és fehérneműben nyitott ajtót. Az előbbi a gyengém, szóval már az elején jó benyomást tett rám. Úgy éreztem, hogy az elején kellett egy-két perc, amíg feloldódik, rám hangolódik, de utána kellemesen el lehet beszélgetni vele, meg is lehet nevettetni. Nem fog feleslegesen csacsogni, ha nem akarsz beszélni, nem erőlteti, de ha kezdeményezel, akkor vevő a beszélgetésre.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után rátértünk a masszázsra. Az adatlapján azt írta, hogy a masszázs terjedhet a lágyabbtól az erősebbig. Én nem mondtam, ő nem kérdezte, hogy melyiket szeretném, így érzésem szerint a lágyat kaptam. Legalábbis voltam már erősebben is. Először hason fekve rám ült és a hátamat, majd a lábamat masszírozta meg. Mikor azzal végzett, lekerült a fehérnemű és csak a combfix maradt. Krémet nyomott a kezembe, finoman jelezve, hogy én is megmasszírozhatom a hátát. Eközben az ablakpárkánynak támaszkodott, enyhén előredőlt, és kitolta a popsiját. Így volt alkalmam ráhangolódni, végigsimítani a gyönyörű testét. A reakciójából ítélve tetszett neki, amit csináltam. Ezek után visszafeküdtünk az ágyra, immár hátra és szemből is bekentük egymást krémmel, amit a csúszka követett csókok kíséretében.
  • Levezetés:

    A csúszka után rátért a kényeztetésre is. Nagyon finoman, lágyan kezdte, először csak ő. Rákérdeztem, hogy szereti-e, ha vele is foglalkoznak közben, amire egyértelmű igen volt a válasz. Így fölém térdelve folytattuk, immár egymás kényeztetését. Igazából itt éreztem hiányát a tükörnek, mert így a vizuális élmény nem volt teljes. De a franciája nagyon kellemes volt, a masszázs, a látvány és a kényeztetés hamarosan meghozta a várt eredményt. Az én kényeztetésemre ő is jól reagált, úgy éreztem, jól is esett neki, de illúzióim nincsenek, hogy orgazmusa lett volna.
    Összességében valami hasonlóra számítottam, mivel nem vagyok a vadulás (kényszer francia, mélytorkos) híve, így ez a lágy, barátnős francia kellemes élmény volt. Örültem volna, ha én is többet tudok foglalkozni vele, de ez nem az ő hibája volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás előre történt, a telefonon megállapodott egy órának megfelelő virágcsokor mérettel. Ez tartalmazott minden, az adatlapján szereplő masszázst és kényeztetést. Ahogy nézelődtem, érdeklődtem más lányoknál is, a csokor mérete szerintem inkább a budai oldalra jellemző, a pesti oldalon láttam/hallottam kisebbet.
  • Összkép:

    Összességében nagyon kellemes egy órát töltöttem el Bellával. Utólag végiggondolva lett volna még mit csiszolni, de pár apróságot leszámítva (pl. tükör, tatami hiánya) így első alkalommal elég sokat kihoztunk belőle. Mivel tudom, hogy kire-mire számíthatok a jövőben és mit csinálnék/kérnék másként, így biztos vagyok benne, hogy egy következő alkalommal fokozni lehet az élményt, az élvezeteket. És a csokor méretétől függetlenül ezt szerintem is meg fogom ejteni.
Happy Massage