• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem rég jelent meg a hirdetése az oldalon, s mivel gyengém a filigrán alkat, nem sokat haboztam és felhívtam. Elsőre felvette, kedves hangon tájékoztatott a programról, s délutánra meg is beszéltünk egy időpontot az általam már ismert ferencvárosi szalonban.
  • Megközelítés:

    Mivel ismertem a helyet ez nem volt gond. A mellékutcában parkoltam és mivel még volt negyed órám, vettem néhány szelvényt a közeli lottózóban. Sajnos nem nyertem, most már tudom.
  • Helyszín:

    Valahanyadik emelet egy régebbi házban, több szoba is van. A fürdő rendben van, bár a zuhanycsapott én már kicseréltem volna. A törcsi puha volt, és jól szívta a vizet. A szoba minimál benevezés, egy fotel és francia ágy, aminek a fele volt "megterítve". Az egyik oldalt tükör. A zene olyan meditációs volt, nekem bejött most is.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet, de nem gondoltam, hogy csalódást okoz. Nem is okozott, kedves puszival és kézfogással fogadott egy fekete bugyi-melltartó combóban, talán megegyezett a képeken láthatóval. Alkata karcsú, a cicik arányosak, combjai sudárak, popsija feszes. Szívesen beszélget, kérdez is miközben masszíroz. Kezei kemények, érezni, hogy nem a computer klaviatúra nyomogatásán szocializálódott.
  • Erotikus masszázs:

    Neki is van sztorija, nekem elmondta, próbáljátok meg, hogy nektek is elmondja-e. Jól nyomkodott, de bevallása szerint ez volt a harmadik munkanapja, szóval a szakszerűség helyett inkább az intuíció dominált. Ami kicsit furcsa volt, hogy amolyan Duracell nyuszi formában dolgozott, egy pillanatra sem esett ki a sebességből, fáradhatatlanul és motorikusan nyomkodott. Nem használt túl sok kencét, az elején feltette a krém-olaj kérdést, szerintem több olajjal jobban jártunk volna, de nem szóltam. Fordulás után kaptam egy cicimasszázst, de ez már átvezet a következő fejezetbe.
  • Levezetés:

    A masszázs kezdetén levette a felsőt és tulajdonképpen kérte, hogy feküdjek hasra. Ezt a "kezdő" zavarának tudtam be és nem ellenkeztem, bár jobb szeretek egy ruhátlan ölelést ismerkedésnek az elején. A bugyi fordulás után került le és a cicamasszázs természetesen az éledező ezredesre koncentrált. A már ismert Duracell nyuszi módon. Tulajdonképpen élveztem, s mikor átváltott franciába még jobban élveztem. Változatosan folyt a hadművelet, oldalról, alulról, felülről, kézzel és anélkül. NFVSZ nincsen, így a végén azt kértem, hogy felállhassak és a cickóka élveztem.

    Ilyenkor rám tör a fáradság, de Rebeka a tisztálkodás után azon nyomban folytatta a masszázst. Sőt rövid időn belül dupláztunk is annyi különbséggel, hogy most hanyatt fekve maradtam. Így tulajdonképp nem töltöttem ki a másfél órát, de egyáltalán nem maradt hiányérzetem.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, a smárolástól elhúzódott, a rózsaszálakat előre kérte. Letettem a komódra és ott is maradt távozásomig. Jelezte, hogy egyik kolleginájával négykezesezik, és javasolta, hogy legközelebb próbáljam ki. Meglátom. Ninánál már voltam régebben, ő is aranyos lányka.
  • Összkép:

    Aki hozzám hasonlóan ezt az alkatot kedveli, biztos nem fog csalódni. És az is valószínű, hogy jobban jár mint én, aki az első munkanapok egyikén látogatta meg, s így a kezdeti rutintalanságot már nem fogja tapasztalni.
Happy Massage